Regl bitsin gelirim kuzu arada bakıyom zatenAaa üzdüüüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bitsin gelirim kuzu arada bakıyom zatenAaa üzdüüüüü
Hee tamam aşkım o zamanRegl bitsin gelirim kuzu arada bakıyom zaten
Bende ona anlam veremedim 4 tane test aldım iki tanesi böyle bir tanesi normaldi. Bır tane daha kaldı elimde bakalım o nasıl çıkacakEvet de bu niye soluk
Batın ne zaman aşkımBende ona anlam veremedim 4 tane test aldım iki tanesi böyle bir tanesi normaldi. Bır tane daha kaldı elimde bakalım o nasıl çıkacak
30-31 ocak ya da daha geç tam bilmiyorumBatın ne zaman aşkım
Evvt ben 6 ocakta çektimKızlar hsg çekilmiş miydiniz?
Bende çektirmek istiyorum adetimin bitmesini beklicemEvvt ben 6 ocakta çektim
Evvet bende bitikten 1 gün sonra çektim ağrım oldu kanamam da 3 gün devam etti ama azar azar kanamam vardı doktor tüplerin açık dedi belkide biz açtık dedi bişey anlamdım doktordoan zaten kapaı tüpler belli olurBende çektirmek istiyorum adetimin bitmesini beklicem
bende çektireceğim kuzum çektiren arkadaşlar bize bilgi versin :) regl i bekliyorum gelsin deKızlar hsg çekilmiş miydiniz?
Aynıymışız kuzum30-31 ocak ya da daha geç tam bilmiyorum
Akıntın var mı benim bugun yumurtlama dönemindeki gibi cok akıntım var ağrım yok ama30-31 ocak ya da daha geç tam bilmiyorum
Akıntın var mı benim bugun yumurtlama dönemindeki gibi cok akıntım var ağrım yok ama
Alttakinde ben bişi gördümH hawaii @Vavelya09 ArasaNillGerek Y Yaseminnn35 bugunki testim de bu kontrol cizgisi de soluk ciktiEki Görüntüle 3377709 Eki Görüntüle 3377710
Bidaha mı yumurtluyorum diye düşündüm ama hiç kasık ağrım olmadı. Günlük ped takmamışım iç çamaşırımı değiştircek kadar cok geldi sabah anlamadım bende. Kocaya dedim gel bugünü de değerlendiriyoruzAyyyy akıntı bende de var şeffaf beyaz yoğun kıvamlı
Testin kendisi bir garipti ilk çizgi bile soluk çıktı tek bir tane testim kaldı acaba ne zaman yapsamAlttakinde ben bişi gördüm
Yarın yap kuzu varsa çıkar yoksa da regli beklersinTestin kendisi bir garipti ilk çizgi bile soluk çıktı tek bir tane testim kaldı acaba ne zaman yapsam
mantıklı değerlendir senin ilk gebelikte öyle olmuştu bakarsın bu da öyle oluverirBidaha mı yumurtluyorum diye düşündüm ama hiç kasık ağrım olmadı. Günlük ped takmamışım iç çamaşırımı değiştircek kadar cok geldi sabah anlamadım bende. Kocaya dedim gel bugünü de değerlendiriyoruz