Spor sağlık için de iyi kuzu kilo olmasa bile vücut daha aktif olur büyük fayda sağlar ben de birkaç gün sonra başlayacağım regl sancılarım bitsin deBu ay tekrar ovulasyon testine başlayacağım kızlar reglim bittiği gibi aynı zamanda kilo vereceğim artık beslenmeme dikkat edeceğim. 72 kiloyum o bile engel olabilir bana
Aynı kararı bugün bende aldım sağlıklı beslenip kilo vericem inşallah 77 kiloyum. Evlenmeden önce 48 kiloydumBu ay tekrar ovulasyon testine başlayacağım kızlar reglim bittiği gibi aynı zamanda kilo vereceğim artık beslenmeme dikkat edeceğim. 72 kiloyum o bile engel olabilir bana
Dimi varsa yarın çıkar yoksa da beklerizYarın yap kuzu varsa çıkar yoksa da regli beklersin
Aynen canımDimi varsa yarın çıkar yoksa da bekleriz
Kuz yrn sabah yap gitsin zaten değilse de regl gelir 31iydi demi batTestin kendisi bir garipti ilk çizgi bile soluk çıktı tek bir tane testim kaldı acaba ne zaman yapsam
Bende evlenmeden 55 kiloydum. Evlendikten sonra çok kilo aldım. Tartıya bir çıktım yuh dedim kendime. Bol bol su içiyorum zaten bugün bende bu kararı aldım.Aynı kararı bugün bende aldım sağlıklı beslenip kilo vericem inşallah 77 kiloyum. Evlenmeden önce 48 kiloydumçok kötü kendi kendime sinirim bozuluyor hiç alışık değilim bu kiloya
Ben çalışmadığım için hareketsiz kalıyordum ama artık yapmicam. Spor yapıcamSpor sağlık için de iyi kuzu kilo olmasa bile vücut daha aktif olur büyük fayda sağlar ben de birkaç gün sonra başlayacağım regl sancılarım bitsin de
Ben dr 10 kilo verdim spor diyet çok iyi geldi banaAynı kararı bugün bende aldım sağlıklı beslenip kilo vericem inşallah 77 kiloyum. Evlenmeden önce 48 kiloydumçok kötü kendi kendime sinirim bozuluyor hiç alışık değilim bu kiloya
Kesinlikle bizde yapmalıyızBen dr 10 kilo verdim spor diyet çok iyi geldi bana
ben anastezisiz olacağım canım bulunduğum ilde anasteziye 13500 istiyorlarHsg 2 defa çekildim. Abartılacak bi durum yok zaten genel anestezi oluyosun çıktığında hiç bişi olmuyo 2. Olduğumda biraz lekelenmem olmuştu o kadar
Aynen yapıyım inşallah yoksa da regl zamanında gelirKuz yrn sabah yap gitsin zaten değilse de regl gelir 31iydi demi bat
Bana ne olduysa doğumdan sonra oldu. Sabahları limonlu su içiyorum gün içinde de ne kadar içebilirsem artık normalde hiç içmem bakalımBende evlenmeden 55 kiloydum. Evlendikten sonra çok kilo aldım. Tartıya bir çıktım yuh dedim kendime. Bol bol su içiyorum zaten bugün bende bu kararı aldım.
Hayıt suyu diye bir şey varmış denediniz miBana ne olduysa doğumdan sonra oldu. Sabahları limonlu su içiyorum gün içinde de ne kadar içebilirsem artık normalde hiç içmem bakalım
Duydum ama hiç denemedim gebelik için değil mi kuzumHayıt suyu diye bir şey varmış denediniz mi
Benim bi arkadaşım anestezisiz olmuştu çok acıdığını söylemişti canım bilgin olsunben anastezisiz olacağım canım bulunduğum ilde anasteziye 13500 istiyorlar
Evet kuzumDuydum ama hiç denemedim gebelik için değil mi kuzum
Hahaha inan aklıma gelmedi iki senedir her türlüsünü denediğim içinmantıklı değerlendir senin ilk gebelikte öyle olmuştu bakarsın bu da öyle oluverir
Nerde çekildin yavrum özel devlet ?Hsg 2 defa çekildim. Abartılacak bi durum yok zaten genel anestezi oluyosun çıktığında hiç bişi olmuyo 2. Olduğumda biraz lekelenmem olmuştu o kadar
Bende evlenmeden 55 kiloydum. Evlendikten sonra çok kilo aldım. Tartıya bir çıktım yuh dedim kendime. Bol bol su içiyorum zaten bugün bende bu kararı aldım.