- 8 Ağustos 2023
- 5.492
- 5.731
Anladım kuzucum teşekkür ederimcanım 14 gün diye biliyorum benimde 3 aydır düzensiz reglim doktor öyle beklemişti geç döllenme olabilir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzucum teşekkür ederimcanım 14 gün diye biliyorum benimde 3 aydır düzensiz reglim doktor öyle beklemişti geç döllenme olabilir diye
Hahaha valla öyle kuzumBizi bu galibalar mahvetti
Kuzucum yok gorunurde birsey.H hawaii V Vavelya09 @ArasaNillGerek @Yaseminnn35 bugunki testim de bu kontrol cizgisi de soluk ciktiEki Görüntüle 3377709 Eki Görüntüle 3377710
Evet canım biliyorumKuzucum yok gorunurde birsey.
Ben biraz biraktim canim kafaya takmayi siteye bile eskisi kadar girmiyorum. Rahatlamamiz lazimEvet canım biliyorum
Yooo rahatım aslında stres yapmıyorum yani testleri çok büyük umutlarla yapmıyorum öylesine yapıyorum meraktanBen biraz biraktim canim kafaya takmayi siteye bile eskisi kadar girmiyorum. Rahatlamamiz lazim
Bende öyleyim öylesine yapıyorumYooo rahatım aslında stres yapmıyorum yani testleri çok büyük umutlarla yapmıyorum öylesine yapıyorum meraktan
Ha o zaman guzel bebisim. Tek cizgi uzmuyorsa seni. Beni biraz etkiliyor bu tek cizgi olayi fobi haline geldi.Yooo rahatım aslında stres yapmıyorum yani testleri çok büyük umutlarla yapmıyorum öylesine yapıyorum meraktan
Hayırlısı artık hepimiz için canımYooo rahatım aslında stres yapmıyorum yani testleri çok büyük umutlarla yapmıyorum öylesine yapıyorum meraktan
Eğlence oluyor bizeBende öyleyim öylesine yapıyorum
Çok ama çok haklısın. Sürekli kafaya takıyoruz testte olmayan çizgiler görüyoruz ki sonrası daha büyük hüsran.Ben biraz biraktim canim kafaya takmayi siteye bile eskisi kadar girmiyorum. Rahatlamamiz lazim
Aman diyip sonra bakıyorum nasıl olsa çıkmıyorEğlence oluyor bize
Yokya benim bünyem alıştı etkilenmiyorumHa o zaman guzel bebisim. Tek cizgi uzmuyorsa seni. Beni biraz etkiliyor bu tek cizgi olayi fobi haline geldi.
Benimde elimde dört tane test vardı bu ay yumurtlama olmadı yine yaptım oysaki diğer aya bıraksam negüzel elimde test olurdu ama nerdeeee illa o test bitecekAman diyip sonra bakıyorum nasıl olsa çıkmıyor
Ay benim gibisin o test orda durunca batıyor banaBenimde elimde dört tane test vardı bu ay yumurtlama olmadı yine yaptım oysaki diğer aya bıraksam negüzel elimde test olurdu ama nerdeeee illa o test bitecek
Dimi bana da batıyor yap gitsin tekrar alırsın diyorum kendi kendimeAy benim gibisin o test orda durunca batıyor bana
Valla hiç bilmiyorum ki canım ben çatlamayı 0 sayıp 10. Günden itibaren hep negatif çıktı belki seninki çıkar daha zaman var testin hassasiyeti de önemliArkadaşlar bu gün çatlamanın 11 gün erken gebelik yaptım hiç çıkmadı yoktur dimi olsaydı illaki silik çizgi çıkardı
Yok yok bende de yok boş umutlandım valla ben bu ay yeni başladım doktora gitmeyi artık gitmicem rahim filmi çektim yumurtamın biri sağlıklı çatlamıştı off çok umutlandım hepsi boş zaten hissediyorum da bişey yokValla hiç bilmiyorum ki canım ben çatlamayı 0 sayıp 10. Günden itibaren hep negatif çıktı belki seninki çıkar daha zaman var testin hassasiyeti de önemli