GEldi geldi kuzuGelse de kurtulsan biran önce demi bekletmese seni agrıların da geçer
Benim de seninkinden farklı olmayacakKuzu benim de son dört gündür testlerim negatifti bugün bat günümdü ve şimdi geldien azından strese girmeyeceğim neden gelmiyor diye. Tam zamanında oldu
O ne işe yarıyor kuzuBenim de seninkinden farklı olmayacak4 gün var bekliyorum artık test yapmıycam. C-life sipariş vercem.
Ben 6 gün kala başladımO ne işe yarıyor kuzuben de bakayım hem senin daha dört gün varmış ben dört gün kala teste yeni başladım sen erken başlamışsın teste
Gözün aydın canımG
GEldi geldi kuzuşükür aynen ağrılarım da geçer tamamen akşama doğru
KuzuuuuBurcuYengec ses ver balım meraktayım neler oldu neler yaptın
Kızlar selam çok özledim sizleri çok merak ettim bayadır bakamadım buralara biliyosunuz geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmüştü sadece yeni oluşuyor demişti doktor bebek ve kalp atışı yoktu haftasıda küçük görünüyordu bende 2. Ayın 7 sine randevu aldım hem dedim varsa eğer biraz daha zaman geçsin büyüsün diye o zamanı bekleyecektim ama bu sabah kalktığımda pembe kahve yoğun bi kanamam başladı 2 ay önceki düşüğümdede bu haftada böyle kanamayla başlamıştı aynı gün düşürmüştüm...Kızlar kendinizden haber verinnn merakta bırakmayın
Ayyy ilk okurken çok korktum. Neyse ki sonu güzelKızlar selam çok özledim sizleri çok merak ettim bayadır bakamadım buralara biliyosunuz geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmüştü sadece yeni oluşuyor demişti doktor bebek ve kalp atışı yoktu haftasıda küçük görünüyordu bende 2. Ayın 7 sine randevu aldım hem dedim varsa eğer biraz daha zaman geçsin büyüsün diye o zamanı bekleyecektim ama bu sabah kalktığımda pembe kahve yoğun bi kanamam başladı 2 ay önceki düşüğümdede bu haftada böyle kanamayla başlamıştı aynı gün düşürmüştüm...
Neyse tabi hemen acile koştuk doğumhanede muayene oldum kesede bebek oluşmuş ve kalp atışında dinledim şükürler olsun ama düşük tehliken var dedi progestan verdi uzanıp dinleniceksin dedi şimdi eve geldik işte bende durumlar böyle kızlar biraz korku biraz endişe biraz sevinç hepsi karışık bakalım hayırlısı...
Sizler nasılsınız canlarım
Seni merak ettik balım Allahın izniyle bir şey olmaz nasipte varsa sıkı sıkıya tutunacaktır yavrun inşallahKızlar selam çok özledim sizleri çok merak ettim bayadır bakamadım buralara biliyosunuz geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmüştü sadece yeni oluşuyor demişti doktor bebek ve kalp atışı yoktu haftasıda küçük görünüyordu bende 2. Ayın 7 sine randevu aldım hem dedim varsa eğer biraz daha zaman geçsin büyüsün diye o zamanı bekleyecektim ama bu sabah kalktığımda pembe kahve yoğun bi kanamam başladı 2 ay önceki düşüğümdede bu haftada böyle kanamayla başlamıştı aynı gün düşürmüştüm...
Neyse tabi hemen acile koştuk doğumhanede muayene oldum kesede bebek oluşmuş ve kalp atışında dinledim şükürler olsun ama düşük tehliken var dedi progestan verdi uzanıp dinleniceksin dedi şimdi eve geldik işte bende durumlar böyle kızlar biraz korku biraz endişe biraz sevinç hepsi karışık bakalım hayırlısı...
Sizler nasılsınız canlarım
Kuzum geldi mi seninkiSeni merak ettik balım Allahın izniyle bir şey olmaz nasipte varsa sıkı sıkıya tutunacaktır yavrun inşallahsen içini ferah tut dualarımız seninle valla ben de regl oldum kaldı umutlar şubat ayına
Kapıyı tıklattı gitti akşama kalmaz sökülür canımKuzum geldi mi seninki
Benimde size regl oldum dediğim gün ufak bir peçetelik kanamam geldi. Dedim heh geliyor. Dünde iki üç peçetelik açık pembe kanamam geldi. Sonra bu pembelik kahverengi lekelenmeyle bitti. Dün belirli bir saatte bir kesildi. Tık yok.Kapıyı tıklattı gitti akşama kalmaz sökülür canımrahatladım bi
Yarın bir gitsene baksın dr kiste falan mı döndü Allah korusunBenimde size regl oldum dediğim gün ufak bir peçetelik kanamam geldi. Dedim heh geliyor. Dünde iki üç peçetelik açık pembe kanamam geldi. Sonra bu pembelik kahverengi lekelenmeyle bitti. Dün belirli bir saatte bir kesildi. Tık yok.
Allah korusun kuzum bakalım gidebilirsem gidicem yarınYarın bir gitsene baksın dr kiste falan mı döndü Allah korusun
Tamamdır haberdar et senin iş yılan hikayesine döndü resmenAllah korusun kuzum bakalım gidebilirsem gidicem yarın
Acaba diyorum yerleşme kanaması mı oldu. Son ilişkimden tam 14-15 gün geçtikten sonra geldi.Tamamdır haberdar et senin iş yılan hikayesine döndü resmen
Olabilir canım test al istersen varsa çıkması lazımAcaba diyorum yerleşme kanaması mı oldu. Son ilişkimden tam 14-15 gün geçtikten sonra geldi.
Bir doktorun sitesinde okudum bunu. O yüzden yapsamda çıkmayabilirOlabilir canım test al istersen varsa çıkması lazım
Nasıl rahat hissedeceksen kuzu sonu hayra çıksın inşallahBir doktorun sitesinde okudum bunu. O yüzden yapsamda çıkmayabilir