- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
266 cıktı iyi mi sizce120 sınır değer gibi düşünebilirsin canım kendin için, hayırlısıyla güzel haberler al bizi de müjdele
Merhaba çok geçmiş olsun canım kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyolar. ben şey sormak istiyorum benim kanamam oldu durdu kimyasal diye düşünmüştük sizinki ara ara mı oldu betanız kaça yükseldiKızlarr kimyasal gebelik yaşadım pazartesi düşük yaptımmama adet olmadım daha sadece o gün kanama yaşadım ve parça düşürdüm bu ay çıkmadan bebiş yerleşsin istiyorumm be yiyip içiyosunuz
Benim tüp bebekle tutmuştu kanama başta leke şeklinde başladı pazartesi günü 4750 ydi beta ama büyük bir pıhtı düştü ve yoğun kanama oldu çarşamba verdik 770 oldu cuma 339 oldu o şekilde kimyasal dedi dr.. umarım hızlıca tutar bizimde tutunmadığı için tüp bebeğe başladık daha önce kürtajım vardı ve 2 yıldır tutmuyordu hiç onca yıl sonrasında ilk tutunmaydıMerhaba çok geçmiş olsun canım kimyasaldan sonra daha kolay oluyor diyolar. ben şey sormak istiyorum benim kanamam oldu durdu kimyasal diye düşünmüştük sizinki ara ara mı oldu betanız kaça yükseldi
Haber ver demiştinTamam doktorunla konuş bana da haber verir misin ne diyecek merak ettim
Karşılaştırma yapamadımBenim tüp bebekle tutmuştu kanama başta leke şeklinde başladı pazartesi günü 4750 ydi beta ama büyük bir pıhtı düştü ve yoğun kanama oldu çarşamba verdik 770 oldu cuma 339 oldu o şekilde kimyasal dedi dr.. umarım hızlıca tutar bizimde tutunmadığı için tüp bebeğe başladık daha önce kürtajım vardı ve 2 yıldır tutmuyordu hiç onca yıl sonrasında ilk tutunmaydı
İnşallahh çok teşekkür ederimKarşılaştırma yapamadım.insallah minik mucizeniz bir an önce sizinle olur ❤
Çok sevindim canım inşallah yuvarlanır sağlıklı bir bebiş olurHaber ver demiştinaradım doktorumu sağlıklı çatlamış dedi 1 hafta sonra kan ver dedi inşallah istediğim sonuca ulaşırım
Arkadaşlar şubat topiğne gitmek istiyorum ama çıkmıyor nasıl görebilirm
Ben de her ay kesin hamileyim bu kadar belirti olmaz diyorum ama dediğin gibi hayal kırıklığı oluyor. O düşünmemek nasıl oluyor ya insan her şeyden çok istediği şeyi düşünmeden duramaz. Ve sürekli önümüze bebeği anımsatacak şeyler çıkıyor o yüzden o biraz zor. Bu arada ben regl olmadım 4 günüm var senin adetin bitti miAynı şeyler bende de oldu 10 gün kala ve her ay da kendimi dinlediğimden mi bilmiyorum bu kez oldu dedim ama hep hüsran... Yine olmadı yine olmadı. Düşünmemek lazım diyorlar elde değil...
Buda efektli hali herkese yapıyorum kendime de yapıyım değil miKızlar testim okadar negatif ki kontrol çizgisi bile soluk çıkıyorH hawaii V Vavelya09 Y Yaseminnn35 Eki Görüntüle 3376999
Teşekkür ederim
Arkadaşlar şubat topiğne gitmek istiyorum ama çıkmıyor nasıl görebilirm
Kaç gün var canım regleKızlar testim okadar negatif ki kontrol çizgisi bile soluk çıkıyorH hawaii V Vavelya09 Y Yaseminnn35 Eki Görüntüle 3376999
Bilmiyorum ki tahmini 30-31 ocak zaten beklemiyordum öylesine yaptımKaç gün var canım regle
Daha vakit varmış kuzu belli olmaz hayır olsun inşallahBilmiyorum ki tahmini 30-31 ocak zaten beklemiyordum öylesine yaptım
Yani umudum yok ama bakalımDaha vakit varmış kuzu belli olmaz hayır olsun inşallah
Ben ne yapayım kurbanlık koyun gibi bekliyorum regliYani umudum yok ama bakalım
Hahahaha kurbanlık koyunBen ne yapayım kurbanlık koyun gibi bekliyorum reglisancılar arttı gelsin de bitsin bu eziyet diyorum