- 8 Ağustos 2023
- 5.494
- 5.735
İnşallah kuzum aminNasıl rahat hissedeceksen kuzu sonu hayra çıksın inşallah
Canım dış gebelik geçirdim ben testim silim pozifti regl öncesi kanamam varken yaptım daha belirgindi kan vermeden anlayamıyorsun maalesefBir doktorun sitesinde okudum bunu. O yüzden yapsamda çıkmayabilir
Olabilirrr hersey olabilir neden olmasinBelkide birlikte hamile kalıp anneler grubuna birlikte gitmemiz gerekiyordur
Doğru söylüyorsunCanım dış gebelik geçirdim ben testim silim pozifti regl öncesi kanamam varken yaptım daha belirgindi kan vermeden anlayamıyorsun maalesef
Beta artışlarından belli oluyor zaten benim az arttı %60-66 artışım olmadı 2 günde 1 kan verdim max 705 oldu müdahale edildi umarım senin öyle olmaz süreç zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasınDoğru söylüyorsun
Çok şükür her şey yoluna girer kanamasız gebe nerdeyse yokKızlar selam çok özledim sizleri çok merak ettim bayadır bakamadım buralara biliyosunuz geçen hafta doktora gittiğimde kese görünmüştü sadece yeni oluşuyor demişti doktor bebek ve kalp atışı yoktu haftasıda küçük görünüyordu bende 2. Ayın 7 sine randevu aldım hem dedim varsa eğer biraz daha zaman geçsin büyüsün diye o zamanı bekleyecektim ama bu sabah kalktığımda pembe kahve yoğun bi kanamam başladı 2 ay önceki düşüğümdede bu haftada böyle kanamayla başlamıştı aynı gün düşürmüştüm...
Neyse tabi hemen acile koştuk doğumhanede muayene oldum kesede bebek oluşmuş ve kalp atışında dinledim şükürler olsun ama düşük tehliken var dedi progestan verdi uzanıp dinleniceksin dedi şimdi eve geldik işte bende durumlar böyle kızlar biraz korku biraz endişe biraz sevinç hepsi karışık bakalım hayırlısı...
Sizler nasılsınız canlarım
Bnce var bnmde beş gün kala bu şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 3377307
Kızlar merhaba reglime üç gün var dayanamayıp sabah ilk idrarla test yaptım bi 15 dk sonra böyle çıktı…daha önceki günlerde de yapmıştım ama saatler sonra bile silik çizgi yoktu
Ah cevabınız için çok teşekkür ederim bir siz geri dönüş yaptınız bakalım bir kaç gün sonra tekrar edeceğim.İlk çocuğumda da bu şekilde silik bir çizgi ile öğrenmiştim hayırlısı bakalımBnce var bnmde beş gün kala bu şekilde çıkmıştı
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla hayırlı gebelikler nasip etsin herkese inşallahBeta artışlarından belli oluyor zaten benim az arttı %60-66 artışım olmadı 2 günde 1 kan verdim max 705 oldu müdahale edildi umarım senin öyle olmaz süreç zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın
İnşallah pozitifrir canım, yarın tekrar yap bakalım merakla bekliyoruzEki Görüntüle 3377307
Kızlar merhaba reglime üç gün var dayanamayıp sabah ilk idrarla test yaptım bi 15 dk sonra böyle çıktı…daha önceki günlerde de yapmıştım ama saatler sonra bile silik çizgi yoktu
İnşallah ben korunmayı bırakıyorum şubat itibariyle inşallahAllah yardımcınız olsun. Sağlıkla hayırlı gebelikler nasip etsin herkese inşallah
Ay elimde test yok şuanda bir kaç gün bekleyeyim diyorum regl gecikmesini görünce yapayım dedim tabii dayanabilirsemİnşallah pozitifrir canım, yarın tekrar yap bakalım merakla bekliyoruz
Kuzuummm test yaptın mı naptın ben giremedim fazla doğum günümdü dün sabah test yapmıştım negatifti benim batı beklicem artık haftaya perşembe incir havuca devamBenim yarın bat günüm canım. Zaten testler de negatifyarına ben de rahatlarım
Benimde 30-31 kuzum dün sabah test yapmıştım negatif şubata kaldım beklerim seni deBilmiyorum ki tahmini 30-31 ocak zaten beklemiyordum öylesine yaptım
Geldim bile orayıda takibe aldım ben burası baya sessizleşti zatenBenimde 30-31 kuzum dün sabah test yapmıştım negatif şubata kaldım beklerim seni de
Yavaş yavaş o tarafa kayıyorlardırGeldim bile orayıda takibe aldım ben burası baya sessizleşti zaten
Evet burda kimse kalmadı sessizlik çöktü çabucak adet olsamda başlasam yeni umutlaraYavaş yavaş o tarafa kayıyorlardır
Ben regl oldum da noldu. 1,5 gün sürdüEvet burda kimse kalmadı sessizlik çöktü çabucak adet olsamda başlasam yeni umutlara
Yaa benimde bir kere öyle olmuştu bende kist falan mı oldu acaba diye doktora gittim ultrsonla baktı tertemiz gayet regl olmuşsun dedi bende çok kısa sürdü nerdeyse yok gibi dedim o da bazen hiç bir sorun olmasa bile böyle şeyler olabiliyor vücudumuz robot değil hep aynı düzende çalışsın dediBen regl oldum da noldu. 1,5 gün sürdü
Doğum günün kutlu olsun canım dün yapmıştım negatif çıktııKuzuummm test yaptın mı naptın ben giremedim fazla doğum günümdü dün sabah test yapmıştım negatifti benim batı beklicem artık haftaya perşembe incir havuca devam