Benim de ya alnımda sivilceler karnımda sancılar yar bana yine haram gecelerHahahaha kurbanlık koyun akacak kan damarda durmuyor maalesef benimde adet sivilcelerim fışkırdı adet olucam kesin. Testi de canım sıkıldığı için yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ya alnımda sivilceler karnımda sancılar yar bana yine haram gecelerHahahaha kurbanlık koyun akacak kan damarda durmuyor maalesef benimde adet sivilcelerim fışkırdı adet olucam kesin. Testi de canım sıkıldığı için yaptım
Çok geçmiş olsun valla kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş misali. Ne bulduysak yiyoruz, benim muz avokado kuruyemiş omega 3 ve folikasit günlük rutinim. Henüz pozitif göremedim ama en azından vitamin mineral depolarını doldururum diyorumKızlarr kimyasal gebelik yaşadım pazartesi düşük yaptımm ama adet olmadım daha sadece o gün kanama yaşadım ve parça düşürdüm bu ay çıkmadan bebiş yerleşsin istiyorumm be yiyip içiyosunuz
Bilmiyorum ki tahmini 30-31 ocak zaten beklemiyordum öylesine yaptım
Dünyanın bütün testlerini diyorum
Bütün testlerini getirin buraya,
Predictoru getirin, getirin buraya,
LH diplerinde açmış pikler benzer
Bütün testleri getirin buraya,
Son bir test yapacağım onlara,
Son HCG yapacağım,
Getirin, getirin...ve sonra hamile olacağımmm.
Beğendin mi şiirimi
Hiç sevmiyorum şu adet sivilcesini kocaman sepsert bişey. Hamileyken ne güzel yüzüm bebek poposu kadar temiz ve pürüzsüzdü güzelleşmiştimBenim de ya alnımda sivilceler karnımda sancılar yar bana yine haram geceler
Yok kız intihal yaptım sayılır günaha girecem bir şiir vardı çiçekler yerine test koydum dizelere
Ay şair olmuşsun resmen Allahım duy sesimiz bebek aşkı şair yaptı bu kızı
Yaa deli kızYok kız intihal yaptım sayılır günaha girecem bir şiir vardı çiçekler yerine test koydum dizelere
Yaa bu ay ben degerlendiremedim ya diger ay beraber test yapcaz demek ki yine bana kaldinizKızlar testim okadar negatif ki kontrol çizgisi bile soluk çıkıyor H hawaii V Vavelya09 Y Yaseminnn35 Eki Görüntüle 3376999
Erken mi yaptın acaba kuzuKızlar testim okadar negatif ki kontrol çizgisi bile soluk çıkıyor H hawaii V Vavelya09 Y Yaseminnn35 Eki Görüntüle 3376999
İnşallah görürsün, görürüz ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriiÇok geçmiş olsun valla kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş misali. Ne bulduysak yiyoruz, benim muz avokado kuruyemiş omega 3 ve folikasit günlük rutinim. Henüz pozitif göremedim ama en azından vitamin mineral depolarını doldururum diyorum
Belkide birlikte hamile kalıp anneler grubuna birlikte gitmemiz gerekiyordurYaa bu ay ben degerlendiremedim ya diger ay beraber test yapcaz demek ki yine bana kaldiniz
Bilmiyorum erken mi değil mi ama elimde test vardı öylesine yaptımErken mi yaptın acaba kuzu
Sağol canım artık alıştık mı ne test negatif gelince hemen adet olalım da rahatlayalım diyoruz
Gelse de kurtulsan biran önce demi bekletmese seni agrıların da geçerBenim de ya alnımda sivilceler karnımda sancılar yar bana yine haram geceler
Kuzu benim de son dört gündür testlerim negatifti bugün bat günümdü ve şimdi geldi en azından strese girmeyeceğim neden gelmiyor diye. Tam zamanında oldu