Çiftçiliğe de el atarsak tamamdır bu iş minik bugs bunnyle dolar eviniz şenlenir işte ne güzelO zaman adam kesin delirdiğimi düşünür
Avokadoya pahalı diyen benim onun iki küsur katı parayı sigaraya vermemBizim de en büyük derdimiz sigara ahh bi bıraksak eşime en büyük zararı o veriyo da işte ikimiz de laf dinlemiyoruz
Baya baya azalttım günde 3-4e düştü Allah izin verirse tatilde bu işi bitirmeyi planlıyorum. Artık elimi kolumu bağlarım, kafama kafes mi geçiririm (öyle bi adam vardı )Avokadoya pahalı diyen benim onun iki küsur katı parayı sigaraya vermem
Kizlar en cok sogan yiyen ulkeler çinle hindistanmis ondan mi bu kadar cogaldilar acabaBir bugs bunny olarak seni destekliyorum arkadaşım
Ben test bağımlısıyımİstek testleri peçeteye mi yazıyorduk
Evet soğanın kökenine kadar indiğimize göre biz olmuşuz ve bu ekibi tebrik ediyorum. Şu 4lü bi doğursak da rahatlasakKizlar en cok sogan yiyen ulkeler çinle hindistanmis ondan mi bu kadar cogaldilar acaba
Ya geldiğin nasıl belli oluyor iki gündür toplamda 12 bildirim gelmedi şimdi beş dakkada 12 bildirimi görüyorumBaya baya azalttım günde 3-4e düştü Allah izin verirse tatilde bu işi bitirmeyi planlıyorum. Artık elimi kolumu bağlarım, kafama kafes mi geçiririm (öyle bi adam vardı )
Tam şimdi eşim de telefona gömüldün benle ilgilenmiyon diyordu. Gündüz kuşağından devam edelimYa geldiğin nasıl belli oluyor iki gündür toplamda 12 bildirim gelmedi şimdi beş dakkada 12 bildirimi görüyorum. Sen öyle çok ayrı kalma canım sıkılıyor sınavlar da bitti çok boş kaldım
Ben de eşime diyorum. Bak canıs senin spermlerin 50 kat büyüklüğünde bir yumurta var hadi tamam gece körlüğü var belki içeride göremiyorlar ama ben o kadar şey yiyorum. 30 tane yumurtluyorumdur kuyruğunu çarpsa yumurtaya değecek spermler neden hala boş boş dolanıyorlar. Bana bakıp Sen iyice tırtlattın haa diyip gülüyor. Oysaki çok ciddi bir konuşma yapmıştım. Niye şaka sandı anlamadımEvet soğanın kökenine kadar indiğimize göre biz olmuşuz ve bu ekibi tebrik ediyorum. Şu 4lü bi doğursak da rahatlasak
Ben soyle bisey dogurabilirimEvet soğanın kökenine kadar indiğimize göre biz olmuşuz ve bu ekibi tebrik ediyorum. Şu 4lü bi doğursak da rahatlasak
Oysaki bilimsel bi konuşma yapmıştınBen de eşime diyorum. Bak canıs senin spermlerin 50 kat büyüklüğünde bir yumurta var hadi tamam gece körlüğü var belki içeride göremiyorlar ama ben o kadar şey yiyorum. 30 tane yumurtluyorumdur kuyruğunu çarpsa yumurtaya değecek spermler neden hala boş boş dolanıyorlar. Bana bakıp Sen iyice tırtlattın haa diyip gülüyor. Oysaki çok ciddi bir konuşma yapmıştım. Niye şaka sandı anlamadım
Saçlı doğan bebek görmüştüm ama hazır bereli emziklisini ilk kez göreceğiz sayendeBen soyle bisey dogurabilirim
Ay bunun havuçlusunu bulmalıyımBen soyle bisey dogurabilirim
Soğan o soğanSaçlı doğan bebek görmüştüm ama hazır bereli emziklisini ilk kez göreceğiz sayende
Bir dahakine futbol terimleriyle anlatacağım. O zaman da anlamazsa sahaya bir holigan inecek haberi yokOysaki bilimsel bi konuşma yapmıştın
Al ben sana buldum ayni annesiAy bunun havuçlusunu bulmalıyım
Sogan degil benim yavrumSoğan o soğan
Ahhahahahahhaha hepsi benim bebeklerimAl ben sana buldum ayni annesi