Şu dünyada kadın olacaksın abi ,diyen tipler şu topicte yarım saat geçirsin bakalım göreyim ben onlarıBen bu yumurtlama muhabbetinden çok yoruldum arkadaşlar imkanı olan erkek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu dünyada kadın olacaksın abi ,diyen tipler şu topicte yarım saat geçirsin bakalım göreyim ben onlarıBen bu yumurtlama muhabbetinden çok yoruldum arkadaşlar imkanı olan erkek olsun
Horoz olaydıkta kafamızdakı et parçasını sallaya sallaya gezıneydık etrafa tarlaya tohumu ek sonra artıst artıst dolaş ohhhh ne rahat yumurtlama daha zorrrrrrBen bu yumurtlama muhabbetinden çok yoruldum arkadaşlar imkanı olan erkek olsun
Benim hani bi ara prolaktinim yüksek çıkmıştı ya stresten doktor bana sütü yalnız içme demişti. Ben de saf gibi nescafeyle mi içeyim demiştim doktor gülmüştü yoğurt olarak ye demişti aklında bulunsunAman zaten onu ye bunu iç derken bi ara mide fesatı geçiriyordum azcık dinlensin vücudum. Tamam benimki mide değil cadde dedik de otoban da değil yani şu an rutinimi yakaladım kuzu yediklerim hep vitamin midem rahatsız olmuyor. Bi ara süte sarmıştım günde bir bardak diye afedersiniz sesli bomba gibi dolanıyordum bıraktım bırakma sebebim o gazları gebelik belirtisi sanıp sanıp hüsrana uğramamdı orası ayrı
Sen yine mantıklı soru sormuşsun. Ben olsam,neden içince yığılıp kalır mıyım ambulansı arayacak biri mi olsun yanımda diye sorardımBenim hani bi ara prolaktinim yüksek çıkmıştı ya stresten doktor bana sütü yalnız içme demişti. Ben de saf gibi nescafeyle mi içeyim demiştim doktor gülmüştü yoğurt olarak ye demişti aklında bulunsun
Bizim de en büyük derdimiz sigara ahh bi bıraksak eşime en büyük zararı o veriyo da işte ikimiz de laf dinlemiyoruz
Senınkılerde var bi halller dedıgın gıbı benımkılerde zaten zor canlı kalıyorlar esım bıde sperme yan etkı yapan ilaç sürüyor kafasına 20 güne bıter diyor fısfıs seklınde ondan sonra daha ne zamana toparlanır Allah bılır
Şu hallerimiz bi geçsin ay biz neler yedik ya diye topik açmak istiyorumSen yine mantıklı soru sormuşsun. Ben olsam,neden içince yığılıp kalır mıyım ambulansı arayacak biri mi olsun yanımda diye sorardım
Hahaha havuclarin gucu adina ama faydasini artirmak istiyorsan zeytinyaginda soteleyipte yiyebilirsin a vitamini yagda cozunuyorya o sekilde etkisini artirirsin.Gözlerim şahin gibi oldu duvarların ardını görebiliyorum artık
Bırakın bebegım ya benımde babam içiyor senelerdır bırak dıyoruz tık yok. Babamdan bılıyorum bırakması cok zor sıgarayı ama bırakmanız lazım sağlık içinBizim de en büyük derdimiz sigara ahh bi bıraksak eşime en büyük zararı o veriyo da işte ikimiz de laf dinlemiyoruz
Yarının mezesi belli oldu. Kız geçen sofra kurdum. Salata içinde havuç. Sulu salçalı yemek içinde havuç. Yanına havuç haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt. Nasıl yaptıysam hepsi birlikte. Eşim acaba biraz abartmadın mı diyoHahaha havuclarin gucu adina ama faydasini artirmak istiyorsan zeytinyaginda soteleyipte yiyebilirsin a vitamini yagda cozunuyorya o sekilde etkisini artirirsin.
Akşam filmde de bugs bunny var deseydin görürdü abartmayıYarının mezesi belli oldu. Kız geçen sofra kurdum. Salata içinde havuç. Sulu salçalı yemek içinde havuç. Yanına havuç haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt. Nasıl yaptıysam hepsi birlikte. Eşim acaba biraz abartmadın mı diyo
Yoo abartmadim yanina havuc suyu sıkmadigima dua et deYarının mezesi belli oldu. Kız geçen sofra kurdum. Salata içinde havuç. Sulu salçalı yemek içinde havuç. Yanına havuç haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt. Nasıl yaptıysam hepsi birlikte. Eşim acaba biraz abartmadın mı diyo
Eve havuç yetişmiyo ömrümde toplasan bu kadar havuç yemedim. Ben ciğere geçiyorum artıkAkşam filmde de bugs bunny var deseydin görürdü abartmayı
Havucun b.ku çıktı bizim evde. Bacım siz kendinizi koruyunYoo abartmadim yanina havuc suyu sıkmadigima dua et de
İnşallah canım valla hele güzel haberlerimizi alalım açtığın her topicte etiketle beni halayın başını çekerim ben tey teyyŞu hallerimiz bi geçsin ay biz neler yedik ya diye topik açmak istiyorum
Kaldı 6İnşallah canım valla hele güzel haberlerimizi alalım açtığın her topicte etiketle beni halayın başını çekerim ben tey teyy
Eve havuç yetişmiyorsa evde havuç yetiştirin hocam hem daha organik olurEve havuç yetişmiyo ömrümde toplasan bu kadar havuç yemedim. Ben ciğere geçiyorum artık
Sen daha duuur benim kocanin evde durma suresi kisitli ya benim yumurta o gidene kadar catlamazsa vay halime o zaman sen beni gor sabah aksam havuc suyu.Havucun b.ku çıktı bizim evde. Bacım siz kendinizi koruyun
O zaman adam kesin delirdiğimi düşünürEve havuç yetişmiyorsa evde havuç yetiştirin hocam hem daha organik olur
Valla aklımı okudun biliyor musun hatta regle dört kala gece 00.00 itibariyle test yapmam için yeterli mi diyecektimKaldı 6
Bir bugs bunny olarak seni destekliyorum arkadaşımSen daha duuur benim kocanin evde durma suresi kisitli ya benim yumurta o gidene kadar catlamazsa vay halime o zaman sen beni gor sabah aksam havuc suyu.