Aynısı vallahı kuzum.Aman canım bizde hal mı kalıyor ya yumurtlama zamanı aşırı heyecan stres yoğun tempo ve yumurtlama bitince BİR SÜRE GÖRÜŞMEYELİM diyorum
Canım öğretmen misin sen deBi sonraki levele geçmek istiyorum ben de. Bu aylarda ne olacak şu aylarda hangi kontrol nerde ne ucuz vs
Ciger severim ben zayifim ama ot hayvan fark etmez yenebilecek herseyi severimBir soğanın günlüğü diye topik açarızhiç gününü strese sokma kendini bakalım kız soğan iyi gelirse diğer ay ben de içeyim. Kız havuç yemekten fenalık geçirecem. Bu arada seversen ciğer de ye arada onda da A vitamini bolca var
Geçen eşim yerlen aydınlandım. Hergün havuç yiyorum A vitamini için. Ciğeri de hiç sevmem. Bi anda göz bebeklerim büyüdü sen ver bakiym onu dedim adam şokSenin gözde sultanın havuç sanıyordum
Behlulle bıhter gibi valla beni beniiii bihteriniiiYa ben avokadoya sardım bu ay hayır meret ilk zamanlar tatsız geliyordu şimdi nasıl yenilmesi gerektiğini keşfedince bir tatlı gelmeye başladı. Günde on tane versen yerim ama çok pahalı ya
Evet sen de sanırımCanım öğretmen misin sen de
Valla kuzu o rahim için çok iyi diyorlar ben günde bir tane yiyorum döllenme olursa tutunmaya yardımcıymış. Bizimki sanırsın oğuz atay tutunamayanların başka bir versiyonu. Tövbe tövbe gülüyorum ağlancak halimeBensiz avakadomuuuu onu atlamışım ne zaman ne kadar nasıl yiyoruz
Gözlerim şahin gibi oldu duvarların ardını görebiliyorum artıkCiger severim ben zayifim ama ot hayvan fark etmez yenebilecek herseyi severimkiz ten renginde farklilik oldu mu cok havuc yiyince betakarotenden dolayi turunculasirsin biraz ciddiyim
Kız ben 1 senedir folik asit içiyorum geçen kanımda folat 20 çıktı daha ne olsunValla kuzu o rahim için çok iyi diyorlar ben günde bir tane yiyorum döllenme olursa tutunmaya yardımcıymış. Bizimki sanırsın oğuz atay tutunamayanların başka bir versiyonu. Tövbe tövbe gülüyorum ağlancak halimeGünlük rutinim
Sabah aç karnına pekmez
Gün içerisinde muz, avokado
Öğlen folik asit
ikindi kuruyemiş ceviz iç badem
Akşam omega 3
yatmadan da aklıma gelirse çiğ sarımsak yutarak günü noktalıyorum.
Anammmm yanlış alıntılanmışımBehlulle bıhter gibi valla beni beniiii bihteriniiikavuşamadan öluyor biri ya yumurta ya sperm
Şu kürlerden bahset bakem,ben kür bir dilenciyim topic topic gezerimGeçen eşim yerlen aydınlandım. Hergün havuç yiyorum A vitamini için. Ciğeri de hiç sevmem. Bi anda göz bebeklerim büyüdü sen ver bakiym onu dedim adam şokgebelikte sakatat yenmiyor da mantıken ciğerde acayip A vitamini var havuçtan kat ve kat fazla bence yenmeli. Bu benim bulduğum kür
Kızlar burada bir düzenleme yapmak istiyorum kusura bakmayın yanlış yazmışım. Umarım geride kalan tüm kadınların regl olmadığı ve hamile oldukları haberini alırız.lilyrosey regl oldum canım adaya büyük bir üzüntü ile veda ediyorum umarım geride kalan tüm kadınların regl haberini alırız yorumları hep okuyorum
Burada yanlış yorum yapmışım canım düzeltme yaptım özür dilerimCanımmm sağlık olsun sağlıklısın Regl oluyorsun bu ay değilse diğer ay güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ne kusuru ya hepimizin kafası milyon,milyarKızlar burada bir düzenleme yapmak istiyorum kusura bakmayın yanlış yazmışım. Umarım geride kalan tüm kadınların regl olmadığı ve hamile oldukları haberini alırız.
Yorumum bu olucakti şimdiden kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Ben hep diyorum bendeki spermler kendi kuyruğunu yakalamaya çalışıyorAnammmm yanlış alıntılanmışımY Yaseminnn35 senın mesaja yazacaktım benım kafa b.mb.k oldu hep o spermlerin amcaoğluları yuzunden
Kadınların kafasında 9 tilki gezer dokuzunun kuyruğu birbirine değmez derler erkeklerin spermlerinin kuyruğunu kimse konuşmuyorBen hep diyorum bendeki spermler kendi kuyruğunu yakalamaya çalışıyor
Senin geçti şuan yumutlamaya kadar, tarçın çörek otu bal karışımı günde 1 kaşık. Ay bide ben hergün 1 tane incir yiyorum ama onu nerden duydum niye yiyorum unuttum . Havuç yemekten beynim turunculaştı yetiş bacım @vaveyla09Şu kürlerden bahset bakem,ben kür bir dilenciyim topic topic gezerim
Ben bu yumurtlama muhabbetinden çok yoruldum arkadaşlar imkanı olan erkek olsunKadınların kafasında 9 tilki gezer dokuzunun kuyruğu birbirine değmez derler erkeklerin spermlerinin kuyruğunu kimse konuşmuyor
Aman zaten onu ye bunu iç derken bi ara mide fesatı geçiriyordum azcık dinlensin vücudum.Senin geçti şuan yumutlamaya kadar, tarçın çörek otu bal karışımı günde 1 kaşık. Ay bide ben hergün 1 tane incir yiyorum ama onu nerden duydum niye yiyorum unuttum . Havuç yemekten beynim turunculaştı yetiş bacım @vaveyla09
Senınkılerde var bi halller dedıgın gıbıBen hep diyorum bendeki spermler kendi kuyruğunu yakalamaya çalışıyor