Bunların yedincisi nerede her cüceye bir tane değil miAl ben sana buldum ayni annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunların yedincisi nerede her cüceye bir tane değil miAl ben sana buldum ayni annesi
Canımm sen devlete mi gidiyorsunAyy maşallaaaah Randevumuz aynı gün inşallah daha güzel haberler alırız ikimiz de
Iste bu hatun yeterince havuc yiyememis demekki kocasi kizmis sonunda evden havuclari atmis eksik dogmuslarBunların yedincisi nerede her cüceye bir tane değil mi
İyi geceler bebekiiimTam şimdi eşim de telefona gömüldün benle ilgilenmiyon diyordu. Gündüz kuşağından devam edelim ben kaçayım öpüldünüz canlar iyi geceler. Sabah kahvemi yapıp geliyorum
Evet branşın neEvet sen de sanırım
Evet canım ama özele geçme fikri de dönüyor aklımda bakalım diğer randevuya göre değerlendiricemCanımm sen devlete mi gidiyorsun
Amin cok tesekkur ederim. Evet uzuntu de tetikliyor sanirim.Bu yogun kanama olmadan 2 gun once kurtaj oldugum hastaneden aradilar ve bebeginizi ne yapalim diye sordular. Tam iyilesmisken boyle bir sey beklemiyordum. Yurt disinda yasiyorum direk bize vermek yerine farkli secenekler de vardi. Bu gorusme beni cok uzdu. Hastaneden alabilmek icin gerekli yerden sertifika almamiz gerekiyordu. Sertifikayi aldigimiz gun kanamam basladi. Burda anne adaylarimiz oldugu icin cok ayrintili yazmadim okuyanlari uzmek istemem. Boyle hir surec yasadim. Multivitamins kullaniyorum. Su icmeye calisiyorum zamanla daha iyi olurum insaallah.Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu düzensizlik Çok normal canım ama dr uzun sürerse doğum kontr. Hapı verebilir düzene girsin diye istersen talep edebilirsin. Stres ve üzüntü de bu düzensizliklere sebep olabilir. Beslenmene dikkat ederek kan yapıcı besinler tüketerek vücuduna takviye yapmak iyi olacaktır
Son ilişki ne zaman olmuştu kuzu
Kuzu böyleSon ilişki ne zaman olmuştu kuzu
İnanın sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de benzerini yaşadım. Hala üzülüyorum ama bu dünya bir imtihan dünyası. Böyle ağır imtihanları rabbim sevdiği kullarına yaşatırmış. Bu şekilde düşünerek kendimi teselli ediyorum. Gerçekten üç günlük dünya burası. Sonsuz alemde rahat edebilmek için belki burda acılara dayanmamız lazım demek ki. İsyan etmedim etmiyorum. Ama inşallah rabbim tekrar aynı acıları yaşatmaz bizlere ve bu yaşadıklarımızı hafifletici mutluluklar yaşatır inşallah.Amin cok tesekkur ederim. Evet uzuntu de tetikliyor sanirim.Bu yogun kanama olmadan 2 gun once kurtaj oldugum hastaneden aradilar ve bebeginizi ne yapalim diye sordular. Tam iyilesmisken boyle bir sey beklemiyordum. Yurt disinda yasiyorum direk bize vermek yerine farkli secenekler de vardi. Bu gorusme beni cok uzdu. Hastaneden alabilmek icin gerekli yerden sertifika almamiz gerekiyordu. Sertifikayi aldigimiz gun kanamam basladi. Burda anne adaylarimiz oldugu icin cok ayrintili yazmadim okuyanlari uzmek istemem. Boyle hir surec yasadim. Multivitamins kullaniyorum. Su icmeye calisiyorum zamanla daha iyi olurum insaallah.
Ilginiz icin tesekkur ederim Rabbim sizin de gonlunuze gore versin hayirlisiyla en yakin zamanda guzel haberlerinizi alalim insaallah
Geç döllenme olduysa son ilişkiyi baz almak lazım 25 ine kadar bile regl gelmeyebilir kuzu . İnşallah gebelikten dolayıdır diyelim. Biliyorum şu an ne varsa öğrenmek istiyorsun ama bak stres de geciktirmeye sebep olabilir. İstersen 25 ine kadar bekle gelmezse direk kan vermeye gidersinKuzu böyle
TamammmmGeç döllenme olduysa son ilişkiyi baz almak lazım 25 ine kadar bile regl gelmeyebilir kuzu . İnşallah gebelikten dolayıdır diyelim. Biliyorum şu an ne varsa öğrenmek istiyorsun ama bak stres de geciktirmeye sebep olabilir. İstersen 25 ine kadar bekle gelmezse direk kan vermeye gidersin
Sağol balım inşallahvalla napalım burayı sadece belirti aramak için kullansak daha da stres oluruz diye aldık elimize davulu zurnayı çalıp oynuyoruz
Fen senin?Evet branşın ne
Ah ne iyi yapmışsınız, ama senin test zamanın yakın aklımdasın bakSağol balım inşallahvalla napalım burayı sadece belirti aramak için kullansak daha da stres oluruz diye aldık elimize davulu zurnayı çalıp oynuyoruz
Ay inşallah hayırlısıylaAh ne iyi yapmışsınız, ama senin test zamanın yakın aklımdasın bak