Cok gecmis olsun canim oğluşun iyi olsun kafan rahatlasin da sonraki ayda denenir. Bir yakinim denemek icin tek iliski yasadi hamile kaldi inan sıklıkta degil hep stres diyoruz ya bak buraya okudugumu direkt kopyala yapistir yapiyorum.Kuzum bana kalırsa gebe kalmanın yolu sık ilişki. Korunduğum zaman pek hayat gayesi sorumluluk yoktu ilişki sıktı. Şimdi arada cocuk olunca sık olmuyo eskisi gibi. Haftada iki anca. Bence gebe kalamammızın birinci sebebi stres ikincisi de bilmiyorum ama sıklık derecesi galiba. Hele bide yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışmak tam robotik bana göre sonuc da negatif. Kuzum oğlan havale geçirdi adet bittiği hafta hep doktordaydık. Ben ateş takibi için uyumadım pek derken öyle geçti gitti. Gecen yunurtlamadan önce iki defa ilişki oldu. Bence sıklığı az olduğu için bu ayda olmayacak. Şehir hastanesine randevu aldım 29 aralıkta.
"Stresli zamanlarda vücudumuz tarafından salınan adrenalin hormonu vücudumuzun koşullarının gebe kalmak için ideal olmadığını gösterir. Adrenalin, doğurganlık için gerekli olan progesteron hormonunu kullanmamızı engeller"