Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

13. Güne kadsr ıgne etkısı boyle kalırmı hiç bilmıyorum kan verecekmısın hem kan ver hende testlerde cizgnın koyulugunu takip et

Yorumlarınizi okudum birazcık umarım herşey gönlünüzce olur inşallah hamissindir Rabbim nasip etsin kucağını boş birakmasin inşallah guzel bı haberle gelirsin Rabbim yardımcın olsun
Bende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olur
Belırtı gercekten aramamak lazm aradıkca adet agrısını bıle acaba gebelıkmı dıyebılıyoruz

Çok net görünüyo inşallah gerçek pozitiftir ve bebiş sizinledir

Ne zaman oldun canım son iğneni

Bende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olur
Belırtı gercekten aramamak lazm aradıkca adet agrısını bıle acaba gebelıkmı dıyebılıyoruz
Aynen her belirti hamileyim kafasına sokuyor aslında herşey ilaçların etkisi olabiliyor belki vardır düşüncesi bile .insanı umutlandiriyor ama bu yola girereken herşeyin Allah'tan geldiğine inanarak girmek gerek ilaçlara iğneler hatta doktora bile umutlanmamak gerek herşey bı vesiledir hayatımızda inşallah bunlar bize güzel vesile olur

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bu şekilde kutununun tamamen bitiren varmı

Femara da 30 tane var 5 gün günde iki defa kullanıyorsunuz oda toplam 10 tane kullanılıyor letuda kaç tablet var peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…