- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
13. Güne kadsr ıgne etkısı boyle kalırmı hiç bilmıyorum kan verecekmısın hem kan ver hende testlerde cizgnın koyulugunu takip etTamamen negatife hiç dönmedi, ama dün bundan çok daha silikti, fotoğraf çektiğimde gözükmüyordu flaşla ancak gözüküyordu, bugün flaş açmadan gözle de ve fotoğraf çekince de görebildim canım ama yine de tereddütteyim iğne etkisi mi diye
Vericem canım saat 1de gidicem acile, öğleden sonra heralde belli olur. İnşallah vardır13. Güne kadsr ıgne etkısı boyle kalırmı hiç bilmıyorum kan verecekmısın hem kan ver hende testlerde cizgnın koyulugunu takip et
Ay inşaalah haberini bekliyorumVericem canım saat 1de gidicem acile, öğleden sonra heralde belli olur. İnşallah vardır
Yorumlarınizi okudum birazcık umarım herşey gönlünüzce olur inşallah hamissindir Rabbim nasip etsin kucağını boş birakmasin inşallah guzel bı haberle gelirsin Rabbim yardımcın olsunVericem canım saat 1de gidicem acile, öğleden sonra heralde belli olur. İnşallah vardır
Bende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olurYorumlarınizi okudum birazcık umarım herşey gönlünüzce olur inşallah hamissindir Rabbim nasip etsin kucağını boş birakmasin inşallah guzel bı haberle gelirsin Rabbim yardımcın olsun
Çok net görünüyo inşallah gerçek pozitiftir ve bebiş sizinledirArkadaşlar bugün 13. Gün ve sabah yeniden test yaptım, dünkü test fotoğrafta belli olmuyordu bugün doğru açıyı yakalayarak çekmeye çalıştım, sizce de var mı ben mi görmek istiyorum? Sizce kan testi vermeli miyim bugün?
ay inşallah canım allah razı olsunÇok net görünüyo inşallah gerçek pozitiftir ve bebiş sizinledir
Ne zaman oldun canım son iğneniMerhabalar pcosun var diye üzülme benimde var bana dedi ki doktorum gebeliğe engel bı durum değil çünkü tek tarafta 1 yumurta bile olsa yeterli ben iki kere aşılama oldum ikiside pcos olmayan tarafında yani sağ tarafta yumurta büyümüştü bu 3. Aşılamada pcos olan sol tarafında yumurta büyüdü gelişti sonucu bilmiyorum henüz ama pcos var bebek kayacak deme Allah ol der ve olur
Aynen her belirti hamileyim kafasına sokuyor aslında herşey ilaçların etkisi olabiliyor belki vardır düşüncesi bile .insanı umutlandiriyor ama bu yola girereken herşeyin Allah'tan geldiğine inanarak girmek gerek ilaçlara iğneler hatta doktora bile umutlanmamak gerek herşey bı vesiledir hayatımızda inşallah bunlar bize güzel vesile olurBende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olur
Belırtı gercekten aramamak lazm aradıkca adet agrısını bıle acaba gebelıkmı dıyebılıyoruz
8 ocakta çatlatma iğnesi oldum 10 ocakta 3cu aşılama yapıldıNe zaman oldun canım son iğneni
Canım hastaneye gittim doktor tekrar yumurtan çatlamış ilişki olsun rahim duvarı kalınlığı çok güzel dedi test aldı. Anlıyamadığım benim yumurtalarım niye tekrar çatladı
Saat 16:30 da sonuca gidicem
İnşallah güzel müjdeler nasip olsunSaat 16:30 da sonuca gidicem
Femara da 30 tane var 5 gün günde iki defa kullanıyorsunuz oda toplam 10 tane kullanılıyor letuda kaç tablet var pekiArkadaşlar merhaba size bir sorum olacak dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bu şekilde kutununun tamamen bitiren varmı
Aminn çok teşekkür ederim rabbim hepimize o güzel haberi nasip etsinİnşallah güzel müjdeler nasip olsun
Merhaba aynı gün iğne yapmışızMERHABA , TEDAVİNİZ NASIL GİDİYOR ? BENDE 11.01.2025 OVITRELLE VURULDUM. COK FAZLA BELIRTI YASIYORUM. REGL GUNUMU BEKLIYORUM TEST ICIN. NELER YASADINIZ ANLATIRMISNIZ
İnşallah duamız ve temennimiz o yönde Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bizimkinide bırakmasın doldursunAminn çok teşekkür ederim rabbim hepimize o güzel haberi nasip etsin
Canım ben kan testi verdim sabah negatif çıktı maalesefCanım benim de bugün 13. Günüm az önce fotoğraf attım üstteki mesajda bak yine atıyım, sabah test yaptım dünküne göre daha koyu ama net gözüküyor mu emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?