• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Kızlar bugün ovitrelleden sonraki 8. Günüm ilk zamandan beri şişkinlik afedersiniz gaz ile devam ediyor. Bu şekilde belirtiler yaşayan var mı beni çok rahatsız ediyor😏

Yarın mı yapacaksınız? Maalesef doktorlar yazıyor veriyor ama ilaç yok. Ben de gonalf a bu yüzden 1 gün geç başladım. Burayı okuyunca baktım Ovitrelle de yok başka ilden gönderttim arkadaşıma. Umarım bulursunuz İstanbul’u zorlayın bence, otobüsle gönderirlerse ulaşırsınız yarına
Malesef bu iğneler İstanbul'da bile her yerde bulunmuyor ben İstanbul Kartal'da oturuyorum 3 kere çatlatma iğnesi aramak zorunda kaldım ve benim evimin çevrede 7.8 tane eczane var hiç birisinde yok bulmak çok zor oluyor ben ilaçlar yüzünden çok stres yapıyorum

İyi akşamlar ben de 30 Aralık'ta letu kullandı m iki yumurta büyüdü dedi doktor ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden kaynaklı sanırım alt karın ağrısı ve sancılarım var hafif hafif mide bulantısı yaşıyorum ara ara ama bence iğne etkisi. Bu gün 8.günüm, sürekli yeni yöntem deneyim eşimle hüsrana uğruyor uz.🥲 Negatif çıkınca üzülüyorum eşimin değerleri iyi benim için çok yumurta n var yeterli kadar büyümüyor dedi pcos fln dedi. Ben de acaba tüplerim mi kapalı diyorum çünkü hiç hamile kalmadım.🥲
Amh kaç çıktı bide bak benimde bı sorunum çıkmadı rahim filimi falan çekildim tüpler açık herşey normal ama bana da sol tarafta pcos var dedi ama korkulacak bişey değil demişti gebeliğe engel değil demişti bence bı rahim filimi çektir eğer cektirmediysen

Kızlar bende 2. Kez letu ovitrelleye başladım bu sefer 18.5 mm olmuş yarın ipne vurulacam eşim acilde vurduralım diyor ilkini kendin vurmuştum sizler kendiniz mi vuruyorsunuz?

Amin inşallah iğne sonrası tavsiyeleriniz varmı şunu ye bunu yeme gibi olabildiğince sağlıklı beslenmeye calışıyorum şuan .
Asitli içeceklerden kafeyinden ve paket gıdalardan uzak durmalisin ve bol yeşillik meyve yemelisin özelikle bakliyat grubunu tuketmelisin balıkda çok iyi oluyor

Merhabalar öncelikle 😊geleceğin güzel anne adayları . Yeni katılıyorum kısacası bende bi anlatayım istedim sizlere
2 senelik evliyim korunmaksızın hiç gebelik yaşamadım sonra eşimle özel bir kliniğe gittik gititigimiz doktoru benim kız kardeşim hemşire onun hastanesinde doğum yaptıran bir hoca ve o doktor 3 ay içinde hamile kalacaksın Allah’ın izniyle diyorsa kadınlar gerçekten o ay içinde gebe kalıyorlarmış . Kardeşim abla sen bu doktora mutlaka görün çok iyi doktor dediği icin gittim göründüm . Bana yumurta tembelliği var dedi ve klomen yazdı . Günde iki defa olmak üzere sabah akşam 5 gün kullandım . Sonrası regli olunca gel dedi üçüncü günü gittim . İki yumurtam catlamıs büyümüş güzel dedi hemen ovitrelle yazdı bunu hemen bul en geç yarın sabaha kadar vurun dedi şansıma zor bulunan bir şırınga imiş eczane de buldum aldım aynı gün vuruldum bugün 13. Günüm iğnenin . Acayip kabızlık yaptı ve kasık ağrısı yapıyor sanki bir dünya somon ekmek yemis gibi şişlik var tabi bu süreçte hormon testi ve eşimden de sperm testi istenildi her ikisi de temiz çıktı sorun yok sadece yumurta tembelliği olduğu için döllenme olmuyormuş bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Ben 3. Asilamami oldum bu ay ve inan ki klomen ve çatlatma iğnesi çok kabızlık şişkinlik yapıyor ve benden sana bı tavsiye çakşır otu al kullan bence çünkü çok iyi yumurta gelsitiriyor

Merhaba, aramıza yeni katıldım. Umarım herkes en yakın zamanda gönlüne göre sonuç alır❤️ 14 ocakta doktora gittim ve pcos um olduğunu öğrendim. Doktorum klomen estroferm ve Co fertil Plus diye bir vitamin verdi yumurta büyütmek için.22 ocakta yumurtalar büyümüş mü diye kontrole çağırdı eğer büyümüşse çatlatma iğnesi vuracak. Benim gib süreç yaşayanlar yardımcı olabilir mi bu vitamini kullanan var mı ?
Merhabalar pcosun var diye üzülme benimde var bana dedi ki doktorum gebeliğe engel bı durum değil çünkü tek tarafta 1 yumurta bile olsa yeterli ben iki kere aşılama oldum ikiside pcos olmayan tarafında yani sağ tarafta yumurta büyümüştü bu 3. Aşılamada pcos olan sol tarafında yumurta büyüdü gelişti sonucu bilmiyorum henüz ama pcos var bebek kayacak deme Allah ol der ve olur

Ben 3. Asilamami oldum bu ay ve inan ki klomen ve çatlatma iğnesi çok kabızlık şişkinlik yapıyor ve benden sana bı tavsiye çakşır otu al kullan bence çünkü çok iyi yumurta gelsitiriyor

Ben hastalandım bugün 😔ayrıca çok afedersiniz ilaç ve iğneden öncek i gibi regl değil kahverengi ve normalde ben çok sancılı regl geçirirdim bu gün oldum sadece kasıklarım ağrı oldu ilaçsız atlatamazken hastalığımın ilk günü çok değişik bence varya psikolojik etki çok önemli tamamen kafadan atmak lazım bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olumsuz sonuclanıyor

Sen test verdin mi hamile olabilir misin acaba lekelenmem var diyorsun. Bende sancılar şiddetleniyor gibi sabah doktora gidicem en azından rahat rahat beklerim
Yok vermedim canım sancılar bendede var iki güne adet olmassam. Test yaparım ama sanmıyorum şiddetlikasık agrısı devam edıyor kyzum sankı bırden adetım sokulecek gibi

Sen test verdin mi hamile olabilir misin acaba lekelenmem var diyorsun. Bende sancılar şiddetleniyor gibi sabah doktora gidicem en azından rahat
Sanırım yumurtlamayı baz almamız lazım onuda 7 ocagı 8 ocaga baglayan gece hıssetmiştım
8 i bir dıye sayarsam yarın adet olmam lazım tam 14 gun oluyor tahmını catlamadan

Sanırım yumurtlamayı baz almamız lazım onuda 7 ocagı 8 ocaga baglayan gece hıssetmiştım
8 i bir dıye sayarsam yarın adet olmam lazım tam 14 gun oluyor tahmını catlamadan
İkimizin ki aynı işte benimde yarın olmam gerekiyor ama hayırlısıyla adet olmayız hamiş olurız 🌸

Ben hastalandım bugün 😔ayrıca çok afedersiniz ilaç ve iğneden öncek i gibi regl değil kahverengi ve normalde ben çok sancılı regl geçirirdim bu gün oldum sadece kasıklarım ağrı oldu ilaçsız atlatamazken hastalığımın ilk günü çok değişik bence varya psikolojik etki çok önemli tamamen kafadan atmak lazım bir şeyi ne kadar çok istersek okadar olumsuz sonuclanıyor
Aynen öyle oluyor benim ilk aşılamamda bekclenen tarihten 3 gün önce olmuştu ve ilk gün nerdeyse yok gibiydi koyu kahverengi sarımtırak gisey oldu belki yerleşme kanamasidir demiştim o ay zaten diğer gün teste gidecektik korktum kanama başladığı gün teste gittim ve betam 1.30 çıkmıştı normalde yaptırdığımda 0 larda çıkıyordu ilaçlar ve çatlatma iğnesi zaten belli miktar beta HCG hormonu salgiliyormus ikincisincede herşey çok normaldi 26 Aralık'ta test verecekfim verdiğim gün hastaneden haber gelene kadar bişey yoktu haber geldi negatif değer 1.63 çıkmış öğrendikten hemen sonra adetim başladı en son asilamamizi 10 ocakta olduk bu kez biraz daha Zorlu bı sürece girmiş olduk bu kez klomen degil 12 gün gonolf iğne sonrası çatlatma iğnesi olduk 10 ocakta aşılama oldu ve 23 ocakta teste gidecez diğer iki seferde bütün belirtileri hamileyim kafasına girerek yorumladım işte kasıklarım ağrıyor belim kopuyor midemde yanmalar oluyor şişkinlik fazla gaz çıkarımı falan hepsi ilaçların verdiği hormonlardan oluyormuş bu kez yine aynı belirtiler var ayriyetten göğüs hassasiyeti var ilk defa ağrıyor ama yine de çok umutlanmiyorum tek temennim bugünler geçecek inşallah Rabbim sağlıklı sihatli bir evlat nasip edecek biliyorum ki hepsi bı imtihan sende böyle düşün benim gibi herşeyi hamileliğe yorma kafandan at biliyorum çok zor bı durum ben diğer 2 seferde çok perişan olmuştum şimdi tevekkül ve sabır icinfe bekliyorum 23 ocağı dilerim gelecek ay çok güzel bı müjde alirsin inşallah hamiş olursun duam seninle olacak 🙏🤲♥️
Malesef bu iğneler İstanbul'da bile her yerde bulunmuyor ben İstanbul Kartal'da oturuyorum 3 kere çatlatma iğnesi aramak zorunda kaldım ve benim evimin çevrede 7.8 tane eczane var hiç birisinde yok bulmak çok zor oluyor ben ilaçlar yüzünden çok stres yapıyorum

Arkadaşlar bugün 13. Gün ve sabah yeniden test yaptım, dünkü test fotoğrafta belli olmuyordu bugün doğru açıyı yakalayarak çekmeye çalıştım, sizce de var mı ben mi görmek istiyorum? Sizce kan testi vermeli miyim bugün?

Eklentiler

• IMG_8547.jpeg
    IMG_8547.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8544.jpeg
    IMG_8544.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 20
Canım naptın kaç gündür konuşamıyoruz nasıl gidiyor benim bugün 14.gün adetim de bi gün gecikti bugün kan testi vermeye gidicem
Canım benim de bugün 13. Günüm az önce fotoğraf attım üstteki mesajda bak yine atıyım, sabah test yaptım dünküne göre daha koyu ama net gözüküyor mu emin değilim

Eklentiler

• IMG_8544.jpeg
    IMG_8544.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8547.jpeg
    IMG_8547.jpeg
    149,1 KB · Görüntüleme: 19
Canım benim de bugün 13. Günüm az önce fotoğraf attım üstteki mesajda bak yine atıyım, sabah test yaptım dünküne göre daha koyu ama net gözüküyor mu emin değilim
Maşallah baya net kanda da inşallah çıkar ama var gibi 🥰🫀 Rabbim hayrla nasip etsin eğer dgerinden koyulaşma olduysa değerde artmıştır..

Back