Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

İnşallah sonraki ay güzel haberi alırsın canım, ben de saat 1de verdim ama 3.30 gibi çıkacağını söylediler daha sonucumu alamadım gidip
Klomen mı kullanmıştınz sizdr kactane yumurta olmuştu bende çok merak ettim sonucunuzu ama hamilesiniz ilk gebeliğim gibi olmuş sızınde

Kızlar çatlatma iğnesinin bugün 16. Günü dün kan testi werdim negatif hala da hasta olmadım

Siz aşılamamı oldunuz

Amin inşallah cnm bende çatlatma iğnesi oldum başarısız oldu kan testim negatif aşılamaya ne kadar ücret gitti cnm senin

Merhaba Letu kullandım bugün kontrol vardı yumurta büyümüş ama doktor genede çatlama iğneside yapalım dedi yarın vurulacam hayırlısı bakalım

Malesef şimdi test sonucumu aldım hcg 2.66 yani negatif, ben de pozitif gibi inanmıştım 18-19 mm 2 yumurtam vardı benim
Benimde tek yumurta çok iyiydi şimdi kontrolden çıktım beklenilen şekilde patlamamış malesef umudum yok bıkac yumurta var ama beklenilen boyda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…