Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Çok teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenler güzel haber alsın ben 14 ocakta vuruldum iğnemi bugün 7. Gün oluyor değil mi yanlış hesaplamıyorum
Evet aynen bugün 7. Gün oluyor benim 11. Günüm .ilk hafta hiç bişey hissetmedim bu asilamada ama ilk defa bu kez göğüslerim çok ağrıyor çok fazla gaz problemim var büyük ihtimalle gonolf kullandım ondan oldu ama bugün gece kalktım çok değişik midem bulanıyormu desem yanıyor mu desem bilemedim kalktığımda kasıklarım yirtilacak gibi ağrıyordu bugünde sabahtan biraz karnım.agriyordu şimdi gene biraz iyiyim ama korkuyorum adet olmaktan bu 3 oldu çünkü biraz yorgunluk hissediyorum ne yalan soylim ama yinede bekliyorum 2gunum kaldı test için senin bı belirtin var mi

Umarım bu son bekleyişin olur pozitifi görürsün ufak tefek ağrılarım oluyor cok uzun süre ayakta kalmamaya calışıyorum ama hiç bişeyi gebeliğe yoramıyorum artık ben . Her ay farklı farklı belirtiler bulduğumda negatifi gördüm gerçekten ayırt edemiyorum.

İşte ben diğer iki seferde kendimi çok yiprattim kendimle birlikte eşimi ailemi hep umutlandirdim bu kez ağrım sızım olsa bile eşime söylemiyorum çünkü benim çöküntüm farklı eşimin ki daha farklı oluyor yani şöylede bişey var istemsizce herşeyi ona yoruyoruz çünkü tedavi olmuşuz gerekenleri yapmışız ya o yüzden umut ve bekleyiş daha fazla oluyor bide bu ay bana alttan progestan tablette veriler günde 3 kere kullanıyorum sana da verdiler mi

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Üzerine cok kafa yorunca daha cok üzülüyor insan daha cok olumsuz gibi düşünüp pozitif cıkarsa sevinirim diye düşünüyorum artık maalesef olumsuz deneyimlerden sonra bir yanım gene olmıycak diyor. Umarım bu kendimizle son çatışmamız olur. Bana doktor duphaston verdi onu içiyorum bende

Tabi bunyeden bünyeye fark eder herkesin yolu ve hikayesi farklı umarım sonucu güzel olur Rabbim kimsenin kucağını ocağını boş birakmasin bugunlerde geçer elbet belki seneye bugünler için gülüp geçeriz neler yaşadık senin için nv acılar ne emekler verdik deyip evladımıza sariliriz insallah Allah'ın izniyle

Kızlar bugün ovitrelleden sonraki 8. Günüm ilk zamandan beri şişkinlik afedersiniz gaz ile devam ediyor. Bu şekilde belirtiler yaşayan var mı beni çok rahatsız ediyor
Fazlasıyla var ayriyeten afedersiniz kabızlık bile yapıyor benim alt karnım feci şekilde sis bugün benim 11.gunum ve hala devam ediyor bu ilaçlar ve iğnelerin etkisinden oluyor umarım sonu güzel olur size nasıl bı yol izlemislerdi sonrasında folik asit ve progestan verdiler mi

Umarım sen ne zaman test yapıcaksın az kalmış senin

Umarım sen ne zaman test yapıcaksın az kalmış senin
23unde kan testi verecem doktor dedi evde yapılan idrar testleri yanıltabilir çünkü belli miktar HCG hormonu yükleniyor bünyemize bu çatlatma iğnesinden sonra oda yalancı pozitif çıkarabilir negetif olursa üzülürsün yada tam tersi negatif çıkarır stres yaparsın pozitifse bile o sıkıntıyi çekme ve evde test yapma dedi ben aylardır hoc evde idrar testi yapmıyorum en son belki geçen sene yapmıştım çünkü o hüsranı yasadigimda kendime söz verdim garanti olmayan bişey için strese girmiycem önümü görerek ilerleyecem demeistim Kendi kendime dayanmak tabi biraz zor olsada bekliyorum napalom

Amin inşallah Benimde 9. Günüm bugün alt karın ağrısı ve kabızlık bende de var ben sadece folik asit kullanıyorum

Amin inşallah Benimde 9. Günüm bugün alt karın ağrısı ve kabızlık bende de var ben sadece folik asit kullanıyorum
Bende pcositol ve vajinal progestan kullaniyorum ama gece çok ağrım vardı sabahta biraz karın ağrısı vardı bide benim belim çok ağrıyor çok dik duramiyorum umarım bunca ağrıya değer hepimiz için zor süreçler Rabbim sonunda güzel müjdeler güzel haberler almayı nasip etsin inşallah senin kaçıncı aşılama ve neler kullandin

Amin amin inşallah benim yumurta büyütme çatlatma iğnesi 2. Deneyimim henüz aşılama olmadım. Bu da olmazsa belki aşılamaya geçeriz :) sizin nasıl durumunuz

Mantıklı kanda cıkarsa zaten kesin oluyor. Olmadı bende kan testi veriyim direk

Mantıklı kanda cıkarsa zaten kesin oluyor. Olmadı bende kan testi veriyim direk
Bence kan testi daha garanti bı yol hem maddi açıdan testler bı sure sonra yorgunluk veriyor hemde umut yada umutsuzluk veriyor ben belki binlerce test yaptım en son ki benim daha bardağın dolduğu yer oldu

Amin amin inşallah benim yumurta büyütme çatlatma iğnesi 2. Deneyimim henüz aşılama olmadım. Bu da olmazsa belki aşılamaya geçeriz :) sizin nasıl durumunuz
Benim direk aşılama.oldu 2 kere yapıldı negatif oldu 3.su ayın 10unda yapıldi direk aşılama biraz daha garanhi ölüyor tabi Allah bilir.

Canım barız gorunen cizgi var daha öncesi negatife dönmüşmüydü
Tamamen negatife hiç dönmedi, ama dün bundan çok daha silikti, fotoğraf çektiğimde gözükmüyordu flaşla ancak gözüküyordu, bugün flaş açmadan gözle de ve fotoğraf çekince de görebildim canım ama yine de tereddütteyim iğne etkisi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…