- 20 Ocak 2025
- 32
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Evet aynen bugün 7. Gün oluyor benim 11. Günüm .ilk hafta hiç bişey hissetmedim bu asilamada ama ilk defa bu kez göğüslerim çok ağrıyor çok fazla gaz problemim var büyük ihtimalle gonolf kullandım ondan oldu ama bugün gece kalktım çok değişik midem bulanıyormu desem yanıyor mu desem bilemedim kalktığımda kasıklarım yirtilacak gibi ağrıyordu bugünde sabahtan biraz karnım.agriyordu şimdi gene biraz iyiyim ama korkuyorum adet olmaktanÇok teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenler güzel haber alsınben 14 ocakta vuruldum iğnemi bugün 7. Gün oluyor değil mi yanlış hesaplamıyorum
Umarım bu son bekleyişin olur pozitifi görürsünEvet aynen bugün 7. Gün oluyor benim 11. Günüm .ilk hafta hiç bişey hissetmedim bu asilamada ama ilk defa bu kez göğüslerim çok ağrıyor çok fazla gaz problemim var büyük ihtimalle gonolf kullandım ondan oldu ama bugün gece kalktım çok değişik midem bulanıyormu desem yanıyor mu desem bilemedim kalktığımda kasıklarım yirtilacak gibi ağrıyordu bugünde sabahtan biraz karnım.agriyordu şimdi gene biraz iyiyim ama korkuyorum adet olmaktanbu 3 oldu çünkü biraz yorgunluk hissediyorum ne yalan soylim ama yinede bekliyorum 2gunum kaldı test için senin bı belirtin var mi
İşte ben diğer iki seferde kendimi çok yiprattim kendimle birlikte eşimi ailemi hep umutlandirdim bu kez ağrım sızım olsa bile eşime söylemiyorum çünkü benim çöküntüm farklı eşimin ki daha farklı oluyor yani şöylede bişey var istemsizce herşeyi ona yoruyoruz çünkü tedavi olmuşuz gerekenleri yapmışız ya o yüzden umut ve bekleyiş daha fazla oluyor bide bu ay bana alttan progestan tablette veriler günde 3 kere kullanıyorum sana da verdiler miUmarım bu son bekleyişin olur pozitifi görürsünufak tefek ağrılarım oluyor cok uzun süre ayakta kalmamaya calışıyorum ama hiç bişeyi gebeliğe yoramıyorum artık ben . Her ay farklı farklı belirtiler bulduğumda negatifi gördüm gerçekten ayırt edemiyorum.
Hadi hayırlısı canım, ben sabah giderken yaptım evde ama tek çizgi bende bakalım ama sanki seninki olucak gibime geldi öyle hissettimCanım benim de bugün 13. Günüm az önce fotoğraf attım üstteki mesajda bak yine atıyım, sabah test yaptım dünküne göre daha koyu ama net gözüküyor mu emin değilim
Ayy inşallah öyledir, öğle arası işten çıkıp kan vermeye gidicem inşallah vardırYaaa bence pozitif bu ayy konuşmuştuk inşallah sağlıkla ilerler heycanlandım
İnşallah vardır, öğle aramda gidip kan vericem haber ederimMaşallah baya net kanda da inşallah çıkar ama var gibiRabbim hayrla nasip etsin eğer dgerinden koyulaşma olduysa değerde artmıştır..
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Üzerine cok kafa yorunca daha cok üzülüyor insan daha cok olumsuz gibi düşünüp pozitif cıkarsa sevinirim diye düşünüyorum artık maalesef olumsuz deneyimlerden sonra bir yanım gene olmıycak diyor. Umarım bu kendimizle son çatışmamız olur. Bana doktor duphaston verdi onu içiyorum bendeİşte ben diğer iki seferde kendimi çok yiprattim kendimle birlikte eşimi ailemi hep umutlandirdim bu kez ağrım sızım olsa bile eşime söylemiyorum çünkü benim çöküntüm farklı eşimin ki daha farklı oluyor yani şöylede bişey var istemsizce herşeyi ona yoruyoruz çünkü tedavi olmuşuz gerekenleri yapmışız ya o yüzden umut ve bekleyiş daha fazla oluyor bide bu ay bana alttan progestan tablette veriler günde 3 kere kullanıyorum sana da verdiler mi
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAyy inşallah öyledir, öğle arası işten çıkıp kan vermeye gidicem inşallah vardır
Tabi bunyeden bünyeye fark eder herkesin yolu ve hikayesi farklı umarım sonucu güzel olur Rabbim kimsenin kucağını ocağını boş birakmasin bugunlerde geçer elbet belki seneye bugünler için gülüp geçeriz neler yaşadık senin için nv acılar ne emekler verdik deyip evladımıza sariliriz insallah Allah'ın izniyleKesinlikle bende öyle düşünüyorum. Üzerine cok kafa yorunca daha cok üzülüyor insan daha cok olumsuz gibi düşünüp pozitif cıkarsa sevinirim diye düşünüyorum artık maalesef olumsuz deneyimlerden sonra bir yanım gene olmıycak diyor. Umarım bu kendimizle son çatışmamız olur. Bana doktor duphaston verdi onu içiyorum bende
Fazlasıyla var ayriyeten afedersiniz kabızlık bile yapıyor benim alt karnım feci şekilde sis bugün benim 11.gunum ve hala devam ediyor bu ilaçlar ve iğnelerin etkisinden oluyor umarım sonu güzel olur size nasıl bı yol izlemislerdi sonrasında folik asit ve progestan verdiler miKızlar bugün ovitrelleden sonraki 8. Günüm ilk zamandan beri şişkinlik afedersiniz gaz ile devam ediyor. Bu şekilde belirtiler yaşayan var mı beni çok rahatsız ediyor
Umarım sen ne zaman test yapıcaksın az kalmış seninTabi bunyeden bünyeye fark eder herkesin yolu ve hikayesi farklı umarım sonucu güzel olur Rabbim kimsenin kucağını ocağını boş birakmasin bugunlerde geçer elbet belki seneye bugünler için gülüp geçeriz neler yaşadık senin için nv acılar ne emekler verdik deyip evladımıza sariliriz insallah Allah'ın izniyle
23unde kan testi verecem doktor dedi evde yapılan idrar testleri yanıltabilir çünkü belli miktar HCG hormonu yükleniyor bünyemize bu çatlatma iğnesinden sonra oda yalancı pozitif çıkarabilir negetif olursa üzülürsün yada tam tersi negatif çıkarır stres yaparsın pozitifse bile o sıkıntıyi çekme ve evde test yapma dedi ben aylardır hoc evde idrar testi yapmıyorum en son belki geçen sene yapmıştım çünkü o hüsranı yasadigimda kendime söz verdim garanti olmayan bişey için strese girmiycem önümü görerek ilerleyecem demeistim Kendi kendime dayanmak tabi biraz zor olsada bekliyorum napalomUmarım sen ne zaman test yapıcaksın az kalmış senin
Amin inşallahFazlasıyla var ayriyeten afedersiniz kabızlık bile yapıyor benim alt karnım feci şekilde sis bugün benim 11.gunum ve hala devam ediyor bu ilaçlar ve iğnelerin etkisinden oluyor umarım sonu güzel olur size nasıl bı yol izlemislerdi sonrasında folik asit ve progestan verdiler mi
Bende pcositol ve vajinal progestan kullaniyorum ama gece çok ağrım vardı sabahta biraz karın ağrısı vardı bide benim belim çok ağrıyor çok dik duramiyorum umarım bunca ağrıya değer hepimiz için zor süreçler Rabbim sonunda güzel müjdeler güzel haberler almayı nasip etsin inşallahAmin inşallahBenimde 9. Günüm bugün alt karın ağrısı ve kabızlık bende de var ben sadece folik asit kullanıyorum
Amin amin inşallahBende pcositol ve vajinal progestan kullaniyorum ama gece çok ağrım vardı sabahta biraz karın ağrısı vardı bide benim belim çok ağrıyor çok dik duramiyorum umarım bunca ağrıya değer hepimiz için zor süreçler Rabbim sonunda güzel müjdeler güzel haberler almayı nasip etsin inşallahsenin kaçıncı aşılama ve neler kullandin
Mantıklı kanda cıkarsa zaten kesin oluyor. Olmadı bende kan testi veriyim direk23unde kan testi verecem doktor dedi evde yapılan idrar testleri yanıltabilir çünkü belli miktar HCG hormonu yükleniyor bünyemize bu çatlatma iğnesinden sonra oda yalancı pozitif çıkarabilir negetif olursa üzülürsün yada tam tersi negatif çıkarır stres yaparsın pozitifse bile o sıkıntıyi çekme ve evde test yapma dedi ben aylardır hoc evde idrar testi yapmıyorum en son belki geçen sene yapmıştım çünkü o hüsranı yasadigimda kendime söz verdim garanti olmayan bişey için strese girmiycem önümü görerek ilerleyecem demeistim Kendi kendime dayanmak tabi biraz zor olsada bekliyorum napalom
Bence kan testi daha garanti bı yol hem maddi açıdan testler bı sure sonra yorgunluk veriyor hemde umut yada umutsuzluk veriyor ben belki binlerce test yaptım en son ki benim daha bardağın dolduğu yer olduMantıklı kanda cıkarsa zaten kesin oluyor. Olmadı bende kan testi veriyim direk
Benim direk aşılama.oldu 2 kere yapıldı negatif oldu 3.su ayın 10unda yapıldi direk aşılama biraz daha garanhi ölüyor tabi Allah bilir.Amin amin inşallahbenim yumurta büyütme çatlatma iğnesi 2. Deneyimim henüz aşılama olmadım. Bu da olmazsa belki aşılamaya geçeriz :) sizin nasıl durumunuz
Canım barız gorunen cizgi var daha öncesi negatife dönmüşmüydüArkadaşlar bugün 13. Gün ve sabah yeniden test yaptım, dünkü test fotoğrafta belli olmuyordu bugün doğru açıyı yakalayarak çekmeye çalıştım, sizce de var mı ben mi görmek istiyorum? Sizce kan testi vermeli miyim bugün?
Tamamen negatife hiç dönmedi, ama dün bundan çok daha silikti, fotoğraf çektiğimde gözükmüyordu flaşla ancak gözüküyordu, bugün flaş açmadan gözle de ve fotoğraf çekince de görebildim canım ama yine de tereddütteyim iğne etkisi mi diyeCanım barız gorunen cizgi var daha öncesi negatife dönmüşmüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?