• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Tamamen negatife hiç dönmedi, ama dün bundan çok daha silikti, fotoğraf çektiğimde gözükmüyordu flaşla ancak gözüküyordu, bugün flaş açmadan gözle de ve fotoğraf çekince de görebildim canım ama yine de tereddütteyim iğne etkisi mi diye 🙈
13. Güne kadsr ıgne etkısı boyle kalırmı hiç bilmıyorum kan verecekmısın hem kan ver hende testlerde cizgnın koyulugunu takip et

Yorumlarınizi okudum birazcık umarım herşey gönlünüzce olur inşallah hamissindir Rabbim nasip etsin kucağını boş birakmasin inşallah guzel bı haberle gelirsin Rabbim yardımcın olsun
Bende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olur
Belırtı gercekten aramamak lazm aradıkca adet agrısını bıle acaba gebelıkmı dıyebılıyoruz

Arkadaşlar bugün 13. Gün ve sabah yeniden test yaptım, dünkü test fotoğrafta belli olmuyordu bugün doğru açıyı yakalayarak çekmeye çalıştım, sizce de var mı ben mi görmek istiyorum? Sizce kan testi vermeli miyim bugün?
Çok net görünüyo inşallah gerçek pozitiftir ve bebiş sizinledir😍♥️🤲🏻

Merhabalar pcosun var diye üzülme benimde var bana dedi ki doktorum gebeliğe engel bı durum değil çünkü tek tarafta 1 yumurta bile olsa yeterli ben iki kere aşılama oldum ikiside pcos olmayan tarafında yani sağ tarafta yumurta büyümüştü bu 3. Aşılamada pcos olan sol tarafında yumurta büyüdü gelişti sonucu bilmiyorum henüz ama pcos var bebek kayacak deme Allah ol der ve olur
Ne zaman oldun canım son iğneni

Bende sızın yorumlarınız okudum asılama olmussun ınsaşlah hersey gonlunuze gore olur
Belırtı gercekten aramamak lazm aradıkca adet agrısını bıle acaba gebelıkmı dıyebılıyoruz
Aynen her belirti hamileyim kafasına sokuyor aslında herşey ilaçların etkisi olabiliyor belki vardır düşüncesi bile .insanı umutlandiriyor ama bu yola girereken herşeyin Allah'tan geldiğine inanarak girmek gerek ilaçlara iğneler hatta doktora bile umutlanmamak gerek herşey bı vesiledir hayatımızda inşallah bunlar bize güzel vesile olur

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bu şekilde kutununun tamamen bitiren varmı

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak dün doktora gittim bana femara verdi eczacı şuan piyasa olmadığı için letu verdi muadiliymiş her neyse doktor bana kutu bitene kadar içip bittikte 3 4 gün sonra kotrole gitmemi söyledi şimdi araştırdığım da 5 gün kullanıldığı belirtilmiş bu şekilde kutununun tamamen bitiren varmı
Femara da 30 tane var 5 gün günde iki defa kullanıyorsunuz oda toplam 10 tane kullanılıyor letuda kaç tablet var peki

Back