• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

canım kaçıncı günde kan testi verdin, evde test yapmış mıydın belirtilerin var mıydı gebelik düşündüren, ben de aynı durumdayım da 🤷🏻‍♀️
17. Gün bugün 4 ocakta çatlama olmuştum kasık bel ağrısı göğüs ağrısı var hala.. Daha bugün bile, kan verdim hastanenin karşısında eczane vardı test aldım hemen eve geldim yaptım bu şekilde çıktı o kadar umutluydum ki az siliklere asla güvenmeyin ikisi de kıpkırmızı olmadan artık asla inanmam 🥹 e nabizdan sonuca bakınca başımdan boyle sıcak su attılar gibi 0 yazıyor hayrlisi Allah'tan adet olunca yine çatlatma isticem oda olmazsa artık aşılama için çalışacaz

Eklentiler

• 1000005078.jpg
    1000005078.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 34
17. Gün bugün 4 ocakta çatlama olmuştum kasık bel ağrısı göğüs ağrısı var hala.. Daha bugün bile, kan verdim hastanenin karşısında eczane vardı test aldım hemen eve geldim yaptım bu şekilde çıktı o kadar umutluydum ki az siliklere asla güvenmeyin ikisi de kıpkırmızı olmadan artık asla inanmam 🥹 e nabizdan sonuca bakınca başımdan boyle sıcak su attılar gibi 0 yazıyor hayrlisi Allah'tan adet olunca yine çatlatma isticem oda olmazsa artık aşılama için çalışacaz
İnşallah önümüzdeki ay istediğin sonucu alırsın canımm 🙏🏼❤️

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
MERHABA , TEDAVİNİZ NASIL GİDİYOR ? BENDE 11.01.2025 OVITRELLE VURULDUM. COK FAZLA BELIRTI YASIYORUM. REGL GUNUMU BEKLIYORUM TEST ICIN. NELER YASADINIZ ANLATIRMISNIZ

İyi akşamlar ben de 30 Aralık'ta letu kullandı m iki yumurta büyüdü dedi doktor ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden kaynaklı sanırım alt karın ağrısı ve sancılarım var hafif hafif mide bulantısı yaşıyorum ara ara ama bence iğne etkisi. Bu gün 8.günüm, sürekli yeni yöntem deneyim eşimle hüsrana uğruyor uz.🥲 Negatif çıkınca üzülüyorum eşimin değerleri iyi benim için çok yumurta n var yeterli kadar büyümüyor dedi pcos fln dedi. Ben de acaba tüplerim mi kapalı diyorum çünkü hiç hamile kalmadım.🥲
MERHABA BENDE AYNI BELIRTILERI YASADIM, SONUC NEDIR ? UMARIM GUZEL HABERLER ALIRIZ HEPIMIZ. BU AY 5 YUMURTAM BUYUDU 3 U 14 MM UZERI 2 SI 18 MM UZERI 11.01.2025 TE OVITRELLE OLDUM. PCOS UM . VE ARA ARA ALT KARNIMDA SANCI HISSEDIYORUM GENELDE SAG ALT AMA ARA ARA SANCILARIM YER DEGISIYOR. VE MIDEM BULANIYOR. IGNENIN ILK UC GUNU AKINTIM OLDU VE KESILDI. OVULASYON TESTIMDE NEGATIF CIKTI YUMURTALARIMIN CATLADIGINI DUSUNUYORUM.

Benim 1 yumurta 17 mdi en son cuma günü yarın randevum var eğer catlamadıysa iğne olcam ama tek yumurta ümidim yok ilk gebeliğim de Klomen olmuştu

MERHABA , TEDAVİNİZ NASIL GİDİYOR ? BENDE 11.01.2025 OVITRELLE VURULDUM. COK FAZLA BELIRTI YASIYORUM. REGL GUNUMU BEKLIYORUM TEST ICIN. NELER YASADINIZ ANLATIRMISNIZ
İğnenin 12. Günündeyim erken gebelik testinde çok silik çizgi var ama hala kan vermedim güvenemiyorum. Reglime 4 gün var. Kasık batması ve bel ağrısı yaşıyorum tek belirti diyebileceğim şeyler bunlar

Canım zaten tek bır yumurta bızı. Icın önemlı
Cok gazla geliştıgındede yumurtanın kalıtelı olup döllenecegınden emin degiliz
Öyle tabi ama ilk gebeliğimde ilk kullanmada 2 adet yumurta olmuştu biri tuttu bunda tek ümidim yok ama hayırlısı yarın kontrol var catlamadıysa çatlatma iğnesi olcak sonra da günler gecmez

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
Selamlar bende bu ay 3. Asilamamizi olduk diğer iki seferde adetin 5.gunu yarım klomen ile başladık 5 gün kullanıp sonrasında yumurta takibi için doktora gittik uygun zamanlarda yumurtalar belirli boyutlara gelince çatlatma iğnesi ovitrelle vurulduk maalesef diğer 2si başarısız oldu en sonunda adetin 2. Günü gonolf 450 cc lik iğneye başladık günde akşamları 25ml dozda iğne vurdum kendime 12 gün yumurta takibi ile birlikte iğne vuruldum ocağın 8inde gece 10 da çatlatma iğnesi vuruldum 10ocak 12 olmadan aşılama yapıldı ve bana günde 3 defa Protestan tablet yazdı doktorum ona başladım ve 23 ocakta teste gidecem diğer seferler çok umutlandim her olan belirtiyi gebeliğe yorumladım olmadı bu kez yine belirtiler var ama aldığım hormonlardan dolayı olduğunu düşünüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallah 🙏

Back