• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Arkadaşlar selam, bu ay içerisinde yeni yılla beraber femara/klomen ve benzeri ilaçlar kullanarak çatlatma iğnesi olacak arkadaşlar için birbirimizi takip edelim diye bu başlığı açıyorum. dikkat ettiğimiz noktalar, gün gün belirtilerimizi paylaşabiliriz. Kasım ayında femara kullandım ancak çatlatma iğnesi olmadan çatlamayı bekledik, olmadı kistleşti yumurtalarım. bu nedenle aralık ayında ara verdik kistler temizlendi. 31 Aralık 2024 itibariyle de femara kullanmaya başladım, cumartesi günü 5. günümde kontrole gidicem bu ay bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi ile devam edeceğiz. Yakın dönemde iğne olan veya olacak olanlar sizler de konuyu güncellerseniz irtibatta kalalım :halay:
2025 isteyen herkese sağlıklı bebişler getirsin diyorum :emir_bebek:
Kizlar merhaba ben 7 ocakta çatlatma iğnesi vurdum bugün çatlatma iğnesi den 13 gün geçti daha adetime 10 gün varken kırmızı kanama gördüm başına gelen varmı normal mi bu durum

Kizlar merhaba ben 7 ocakta çatlatma iğnesi vurdum bugün çatlatma iğnesi den 13 gün geçti daha adetime 10 gün varken kırmızı kanama gördüm başına gelen varmı normal mi bu durum
Canı. Catlatma iğnesinden sonra eskı adet tarıhın tamanen iğneye gore degısıyor iğneden 14 yada 16. Gunlerde adet olursun
Anlyacagın eskı adet tarıhını unutup iğnenın uzerıne 14 gun sayman gereklı

Back