- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.961
İnşallah gerek kalmaz canım. Bu sıpalar böyle işte.. Her şey onlar içinOh ne guzel. Masallahbizimde iyi gıdıyo simdilik bisey yok hersey yolunda idrar yolu enfeksiyonu haric onuda yarın bakalım ne kadar cıkıcak bakterı ona gore antibıyotık tedavısı baslatıcak.
nezaman yaptinki sen idrar testini? Yap bence eger adetin geciktiyse bende erkengebelik testi yaptim silik cikti hep
anladim canim bikere daha yaptir istersen ama kan net söyleyebiliyo hamile olup olmadigini....insallah diledigin gibi cikar sonuccanım idrar değil kana baktırdım ben. sonuç negatif çıktı ama 4. gün bugün gelen yok doktor adet olmazsan tekrar gel bakalım geç döllenme olabilir dedi. internette okudum böyle olanlar varmış sizce biraz daha beklesem mi ne yapsam ilk deneme bu ay
anladim canim bikere daha yaptir istersen ama kan net söyleyebiliyo hamile olup olmadigini....insallah diledigin gibi cikar sonuc
Arkadaşlarımızla gebelik testi önerdiler genelde doğru çıkarmış plastik şeffaf bardağa idrarı yapın üstüne limon biraz sıkın limon tortuları altta çökerse gebesiniz üste çıkarsa gebe değilsiniz benim bat şubat bir ben yaptım gebe çıktı bakalım dogrumu çıkacakYerleşme kanaması olma ihtimali de olabilir. Bence kendine dikkat et
İlginç, sonucunu yazmayı unutma Can'ım..Arkadaşlarımızla gebelik testi önerdiler genelde doğru çıkarmış plastik şeffaf bardağa idrarı yapın üstüne limon biraz sıkın limon tortuları altta çökerse gebesiniz üste çıkarsa gebe değilsiniz benim bat şubat bir ben yaptım gebe çıktı bakalım dogrumu çıkacak
Tabiyki sonuç doğrumu degilmi yazarımİlginç, sonucunu yazmayı unutma Can'ım..
Senin adete kaç günün varken yaptın bu testi cok ilginc geldi banada nekar limon sıkıyosun bide ben denimArkadaşlarımızla gebelik testi önerdiler genelde doğru çıkarmış plastik şeffaf bardağa idrarı yapın üstüne limon biraz sıkın limon tortuları altta çökerse gebesiniz üste çıkarsa gebe değilsiniz benim bat şubat bir ben yaptım gebe çıktı bakalım dogrumu çıkacak
6 gün varken bugün 5 gün var dün yaptım yani sık biraz limon çok degil 10 damla kadar tortusu alta çökerse gebeymişsin üste çıkarsa gebe değişmişsin bende yaptım ana tabi daha 5 günüm bar adetime sadece göğüslerimin koltuk altı tarafları agrıyor bakalım hakkımızda hayırlısıSenin adete kaç günün varken yaptın bu testi cok ilginc geldi banada nekar limon sıkıyosun bide ben denim
Sırf merakımdan yaptım cok gorunmuyo zaten o tortular sıkar sıkmaz asagıya dogru ındı. Ama bunlara ınanmayın bence.6 gün varken bugün 5 gün var dün yaptım yani sık biraz limon çok degil 10 damla kadar tortusu alta çökerse gebeymişsin üste çıkarsa gebe değişmişsin bende yaptım ana tabi daha 5 günüm bar adetime sadece göğüslerimin koltuk altı tarafları agrıyor bakalım hakkımızda hayırlısı
Ya inanmak değilde çok gebe yapmış doğru diyorlar ümit işte bizimde sende gebelik şüphesi varmı pekiSırf merakımdan yaptım cok gorunmuyo zaten o tortular sıkar sıkmaz asagıya dogru ındı. Ama bunlara ınanmayın bence.
Hamileyim canım.Ya inanmak değilde çok gebe yapmış doğru diyorlar ümit işte bizimde sende gebelik şüphesi varmı peki
Oh maşalh rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et gebe olmayana yaptık direk tortular yukarı çıktı bakalım nasipHamileyim canım.
İnsallah canım ısteyen herkese nasıp etsınOh maşalh rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et gebe olmayana yaptık direk tortular yukarı çıktı bakalım nasip
Amin canımİnsallah canım ısteyen herkese nasıp etsın
Denicem bugun benimde 5 günüm var bakalım hadi hayırlısı6 gün varken bugün 5 gün var dün yaptım yani sık biraz limon çok degil 10 damla kadar tortusu alta çökerse gebeymişsin üste çıkarsa gebe değişmişsin bende yaptım ana tabi daha 5 günüm bar adetime sadece göğüslerimin koltuk altı tarafları agrıyor bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?