Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Oh ne guzel. Masallah bizimde iyi gıdıyo simdilik bisey yok hersey yolunda idrar yolu enfeksiyonu haric onuda yarın bakalım ne kadar cıkıcak bakterı ona gore antibıyotık tedavısı baslatıcak.
İnşallah gerek kalmaz canım. Bu sıpalar böyle işte.. Her şey onlar için

nezaman yaptinki sen idrar testini? Yap bence eger adetin geciktiyse bende erkengebelik testi yaptim silik cikti hep

canım idrar değil kana baktırdım ben. sonuç negatif çıktı ama 4. gün bugün gelen yok doktor adet olmazsan tekrar gel bakalım geç döllenme olabilir dedi. internette okudum böyle olanlar varmış sizce biraz daha beklesem mi ne yapsam ilk deneme bu ay

anladim canim bikere daha yaptir istersen ama kan net söyleyebiliyo hamile olup olmadigini....insallah diledigin gibi cikar sonuc

Yerleşme kanaması olma ihtimali de olabilir. Bence kendine dikkat et
Arkadaşlarımızla gebelik testi önerdiler genelde doğru çıkarmış plastik şeffaf bardağa idrarı yapın üstüne limon biraz sıkın limon tortuları altta çökerse gebesiniz üste çıkarsa gebe değilsiniz benim bat şubat bir ben yaptım gebe çıktı bakalım dogrumu çıkacak

İlginç, sonucunu yazmayı unutma Can'ım..

Senin adete kaç günün varken yaptın bu testi cok ilginc geldi banada nekar limon sıkıyosun bide ben denim

Senin adete kaç günün varken yaptın bu testi cok ilginc geldi banada nekar limon sıkıyosun bide ben denim
6 gün varken bugün 5 gün var dün yaptım yani sık biraz limon çok degil 10 damla kadar tortusu alta çökerse gebeymişsin üste çıkarsa gebe değişmişsin bende yaptım ana tabi daha 5 günüm bar adetime sadece göğüslerimin koltuk altı tarafları agrıyor bakalım hakkımızda hayırlısı

Sırf merakımdan yaptım cok gorunmuyo zaten o tortular sıkar sıkmaz asagıya dogru ındı. Ama bunlara ınanmayın bence.

Mrb kızlar benim 29. Günüm daha regli olmadım her ay değişiyor adet günüm en fazla 30. Gün oluyorum regli oyuzden yarına kadar beklicem test için geceleri midem bulanıyo bide regliye 2 gün kala fln kahve akıntım gelirdi oda yok beklemek çok kötü

Selam kızlar bende durum çok farklı aşırı istahsizim midem Dr kötü bulantı yok ama iyi de değil nasıl anlatılır bilmiyorum ve çok keyifsizim elimi kaldırıp bir iş yapasim yok.. 3gun gecikmem oldu hamilemiyim bilmiyorum.. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bat 20 aralikti

Ben de geldim 4 subat bat
2 haftada regl oldum bu ay
Benim gibi olan var mi
Mevsimsel mi acaba
Yoksa yedigim ictigim bitkilerden mi

Denicem bugun benimde 5 günüm var bakalım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…