• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bi kan testi niye o kadar gec belli oluyor yaa catlatcaklar illa adami.ama insaallah bekledigine deger de pozitif cikar canimm cok sevindim.ben en son 29 ocakta adet oldum.evde yaptigim testler pozitf cikinca gittim acilde kan verdim bi saate cikti sonucum
ocakmi kiz aralik dicektin herhalde :) masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
burda böyle insani deli ediyorlar kendileri kontrol etmiyorda yolluyorlar laboratuara ordan geri gelecek ohooo...
Dün gece gögüs uclarim acimaya basladi simdi hala devam ediyor buda bir belirtimi?

ocakmi kiz aralik dicektin herhalde :) masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
burda böyle insani deli ediyorlar kendileri kontrol etmiyorda yolluyorlar laboratuara ordan geri gelecek ohooo...
Dün gece gögüs uclarim acimaya basladi simdi hala devam ediyor buda bir belirtimi?

:D aynen aralik olcakti o.orasi neresi bu arada nerde yasiyosun.belirtiler arasinda var evet senin gunun baya gecmisti dmi.persembeye kadar nasi beklicen yaa ben bile merak ettim:)))

Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.

Malesef bata 3 gun kala kanamam geldi nasip olmayacak sanirim bana :(

Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonu olmusum. Idrar verdım bugun bıraz da kan gormus enfeksıyondan dolayı bunu labratuara gonderıcekler eger cok fazlaysa antıbıyotık verıcek yada bıtkısel ılac. Herhangı bır sorun yok sukur. Boyle bıseyıde ılk kez yasıyorum.
bol bol cay ve su ic canim kamille und fenchel yardimci olur

Çok geçmiş olsun Can'ım

kadın doktorum bana test yaptı gebesin dedi. Benim yaptığım gibi yani idrar testi. Ama hep silik çıkıyor işte 5 gün geçmesine rağmen netleşmedi çizgi aynı silik positif. Kanımı aldılar perşembe günü belli olur inşallah öyleyimdir en başta hayırlısı tabiki sen en son nezaman adet oldun? Sende nasıl hemen anlaşıldı hamile olduğun?
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş derler bizede dua et rabbim bizede nasip etsin.

Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş derler bizede dua et rabbim bizede nasip etsin.
AMIN cok sagol canim. Ben hep ediyorum valla ALLAH her isteyene versin. Insallah tez zamanda sizde bizlerle o güzel haberi paylasirsiniz canlar

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benimde bat tarihim 19 ocaktı fakat bende gelende gidende yok. 17 ocakta çok şiddetli kasık ağrısı ile gittim doktor ultarasyonla baktı rahimde kalınlaşma var adette olabilir gebelikte dedi o ara bende kan tahlili istedim ve sonuç negatif çıktı. Geç döllenme yaşayanlar çok varmış bende acabamı dedim çünkü ilk defa gecikti. sizce testi ne zaman tekrarlamam lazım adet oldum diye lavaboya gidiyorum akıntıdan başka birşey yok

İyi gidiyor Can'ım, dün kontrolümüz vardı. 8+4 olduk. Çok şükür bebekte iyi. Bir daha 12 haftalık olduğunda ikili testte çağırdı. Sen Nasıl gidiyorsun? Var mı mide bulantısı falan.
Oh ne guzel. Masallah :KK200: bizimde iyi gıdıyo simdilik bisey yok hersey yolunda idrar yolu enfeksiyonu haric:deli: onuda yarın bakalım ne kadar cıkıcak bakterı ona gore antibıyotık tedavısı baslatıcak. :KK46:

Kızlar merhaba benimde bat tarihim 19 ocaktı fakat bende gelende gidende yok. 17 ocakta çok şiddetli kasık ağrısı ile gittim doktor ultarasyonla baktı rahimde kalınlaşma var adette olabilir gebelikte dedi o ara bende kan tahlili istedim ve sonuç negatif çıktı. Geç döllenme yaşayanlar çok varmış bende acabamı dedim çünkü ilk defa gecikti. sizce testi ne zaman tekrarlamam lazım adet oldum diye lavaboya gidiyorum akıntıdan başka birşey yok
nezaman yaptinki sen idrar testini? Yap bence eger adetin geciktiyse bende erkengebelik testi yaptim silik cikti hep

Back