- 4 Ocak 2017
- 124
- 55
- 28
- 41
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.921
Adet günün geçtimi canımBen igne falan vurdurmadim dogal yolla oldu yani. Ama bende koyulasmiyor... hep syni silik 5 gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün geçtimi canımBen igne falan vurdurmadim dogal yolla oldu yani. Ama bende koyulasmiyor... hep syni silik 5 gündür
Ben igne falan vurdurmadim dogal yolla oldu yani. Ama bende koyulasmiyor... hep syni silik 5 gündür
Evet 5 gün gectiGunun gecti mi peki
Gecti canim 5 günAdet günün geçtimi canım
Iste anlamadm ama baksana benim önceki adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü acaba ozmn adeton tarihinde degisiklik olurmu kan verdim persembe cikcak sonucO zaman çıkması lazım bence sen hemen beta testi yaptır onda kesin sonuç alırsın canım
Adet tarihini değişmez bence uzun sürsede sen başlangıcından sayarsın rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin canımIste anlamadm ama baksana benim önceki adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü acaba ozmn adeton tarihinde degisiklik olurmu kan verdim persembe cikcak sonuc
Insallah canimAdet tarihini değişmez bence uzun sürsede sen başlangıcından sayarsın rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin canım
Gozun aydın canımMerhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimm bu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
Gozun aydın canım
Canım ben 7 gun once yaptım. Ogrendım.Kizlar bu erken gebelik testi nekadar sureki erkeni gosteriyor?
Yumurtlamadan tam 14 gun sonraydı. Bata 7 gun varken yaptım.7- 10 gun sonrayi gosteriyo olmasi lazim
Anladm cnm sagol. Nasil gidiyo hamilelik cici anne:)Yumurtlamadan tam 14 gun sonraydı. Bata 7 gun varken yaptım.
Gunun gecti mi peki
kadın doktorum bana test yaptı gebesin dedi. Benim yaptığım gibi yani idrar testi. Ama hep silik çıkıyor işte 5 gün geçmesine rağmen netleşmedi çizgi aynı silik positif. Kanımı aldılar perşembe günü belli olur inşallah öyleyimdir en başta hayırlısı tabiki sen en son nezaman adet oldun? Sende nasıl hemen anlaşıldı hamile olduğun?Canimmm gebe misin durumundan oyle anlasiliyor.insaallah oylesindir takvim eklemissin
Bayağı Selen gösteriyormuş7- 10 gun sonrayi gosteriyo olmasi lazim
Bi kan testi niye o kadar gec belli oluyor yaa catlatcaklar illa adami.ama insaallah bekledigine deger de pozitif cikar canimm cok sevindim.ben en son 29 ocakta adet oldum.evde yaptigim testler pozitf cikinca gittim acilde kan verdim bi saate cikti sonucumkadın doktorum bana test yaptı gebesin dedi. Benim yaptığım gibi yani idrar testi. Ama hep silik çıkıyor işte 5 gün geçmesine rağmen netleşmedi çizgi aynı silik positif. Kanımı aldılar perşembe günü belli olur inşallah öyleyimdir en başta hayırlısı tabiki sen en son nezaman adet oldun? Sende nasıl hemen anlaşıldı hamile olduğun?