• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

O zaman çıkması lazım bence sen hemen beta testi yaptır onda kesin sonuç alırsın canım
Iste anlamadm ama baksana benim önceki adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü acaba ozmn adeton tarihinde degisiklik olurmu kan verdim persembe cikcak sonuc

Iste anlamadm ama baksana benim önceki adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü acaba ozmn adeton tarihinde degisiklik olurmu kan verdim persembe cikcak sonuc
Adet tarihini değişmez bence uzun sürsede sen başlangıcından sayarsın rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin canım

Canimmm gebe misin durumundan oyle anlasiliyor.insaallah oylesindir takvim eklemissin
kadın doktorum bana test yaptı gebesin dedi. Benim yaptığım gibi yani idrar testi. Ama hep silik çıkıyor işte 5 gün geçmesine rağmen netleşmedi çizgi aynı silik positif. Kanımı aldılar perşembe günü belli olur inşallah öyleyimdir en başta hayırlısı tabiki sen en son nezaman adet oldun? Sende nasıl hemen anlaşıldı hamile olduğun?

kadın doktorum bana test yaptı gebesin dedi. Benim yaptığım gibi yani idrar testi. Ama hep silik çıkıyor işte 5 gün geçmesine rağmen netleşmedi çizgi aynı silik positif. Kanımı aldılar perşembe günü belli olur inşallah öyleyimdir en başta hayırlısı tabiki sen en son nezaman adet oldun? Sende nasıl hemen anlaşıldı hamile olduğun?
Bi kan testi niye o kadar gec belli oluyor yaa catlatcaklar illa adami.ama insaallah bekledigine deger de pozitif cikar canimm cok sevindim.ben en son 29 ocakta adet oldum.evde yaptigim testler pozitf cikinca gittim acilde kan verdim bi saate cikti sonucum

Back