• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hamile kalanlar ovulasyon testi kullanidniz mi?
Kullandiysaniz hangi gunlerde hamile kaldiniz ? Tespit edebildiniz mi
Kizlar ilk sayfaya baktimda %10 gibi hamile kalanlar
Ne guzel allah artirsin biz de kalalim artik
Ben kullanmadım ama tam adetten sonraki 13. Gün
Kızlar 30. Günümdeym bugun test yapıcktm hatta ama şmdi regli sancısına benzer ama hafif bi ağrı vr gibi ama çok az sanırım regli olucm yine :KK43:
Daha gelen giden yoksa yap canım

Kızlar iyi akşamlar, kimsenin sesi çıkmıyor, ay sonu batı olan arkadaşlar yok mu hamile haberleri? Şubatta bakalım kimlerden haber alacağız. Ocak ayında tam 14 hamile var. Şubat ayı bakalım bu sayıyı geçecek mi?

Kızlar iyi akşamlar, kimsenin sesi çıkmıyor, ay sonu batı olan arkadaşlar yok mu hamile haberleri? Şubatta bakalım kimlerden haber alacağız. Ocak ayında tam 14 hamile var. Şubat ayı bakalım bu sayıyı geçecek mi?
31 ocak yada 1subat ama adet belirtilerim var sadece değişik olan iki göğsüm agrıyor şiş degil ama sadece agrı var

meraba kizlar hamile kalan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün adet oldum malesef bu ayda yok bu sefer çok imitliydim nedense ve bütün belirtilerle vardı ama nasip değilmiş sanırım zamanla o tek çizgilerede alışıyoruz yada hala ümidimizi kaybetmemek için kendi kendimizi teselli ediyoruz ama her son yeni umutlar getiriyor bize be bende inşallah sonun başlangıcına başladım yumurta takibi başladık bugün hayırlısı Allahtan ilaç verdiler femara diye ilk defa duydum ve ilk defa kullanacağım 5 gün kullan gel dediler inşallah Şubat ayı uğurlu olur bana ve benim gibi mucizelerini bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler veririz

meraba kizlar hamile kalan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün adet oldum malesef bu ayda yok bu sefer çok imitliydim nedense ve bütün belirtilerle vardı ama nasip değilmiş sanırım zamanla o tek çizgilerede alışıyoruz yada hala ümidimizi kaybetmemek için kendi kendimizi teselli ediyoruz ama her son yeni umutlar getiriyor bize be bende inşallah sonun başlangıcına başladım yumurta takibi başladık bugün hayırlısı Allahtan ilaç verdiler femara diye ilk defa duydum ve ilk defa kullanacağım 5 gün kullan gel dediler inşallah Şubat ayı uğurlu olur bana ve benim gibi mucizelerini bekleyenlere Rabbim en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler veririz
Amin inşlh

Zaten bu yolda pes etmek yok. Sen bu kadar inançlı ve umutlu devam edersen Allah'ın izniyle çok yakında yüzün güler. Allah hayırlısını versin

Hamile oluyorsun ama sagliksiz gebelik oluyor ve bebek tutunamayip dusuyor bir hafta sonra dustu bebeğim ins bu ay saglikli bebeklerimiz olur bu arada sogan kurunu ne zaman yapiyorsunuz arkadaslar

Back