- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.801
İçin rahatlamistir canım.iyi olmasına cok sevindim miniginin.bende ne zaman randevu alsam diye dusunuyorum ya.21 aralik sat.sata gore 4 hafta 2 günlük.devlet hastanesine kadın doğuma gidicem.insallah ilgili iyi bir doktordurKızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı...
Canım sat ne senin?benim 21 aralık.tahmini dogum tarihi 27 eylül.dr gittin mi veya ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canımTeşekkür ederim canım
Haftaya fln al randevu ben 5+1 de gormustum keseyi.İçin rahatlamistir canım.iyi olmasına cok sevindim miniginin.bende ne zaman randevu alsam diye dusunuyorum ya.21 aralik sat.sata gore 4 hafta 2 günlük.devlet hastanesine kadın doğuma gidicem.insallah ilgili iyi bir doktordur
20 Aralık cnm.doktora Şubat başı gibi gitmeyi düşünüyorum sen?Canım sat ne senin?benim 21 aralık.tahmini dogum tarihi 27 eylül.dr gittin mi veya ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canım
Anaaa aynı gun leylimleyle20 Aralık cnm.doktora Şubat başı gibi gitmeyi düşünüyorum sen?
Çok sevindim canım bi sıkıntı çıkmamasına darısı kucağına almaya inşallahKızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı...
Canım benim 21 aralik senin 20 aralık.ikimizin aynı.ilk bebegin mi canim yoksa 2.mi?ya bende karar veremedim ne zaman gidecegine.alttan muayene olmak istemedigim icin erken gitmek istemiyorum doktora ama gec kalmak da istemiyorum.sat gore 4 hafra 2günlük.aslinda subatin ilk haftası gitsek fena olmaz dimi.bu arada yas kac.benim 38.oglumda 8.yasinda.insallah soeunsuz saglikli bir hamilelik geciririz20 Aralık cnm.doktora Şubat başı gibi gitmeyi düşünüyorum sen?
Evet ya ayniyizAnaaa aynı gun leylimleyle
Hayrli olsun cnm. Saglikla kucagina. InsaAllah
Tebrik ederim sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallahKızlar hamileyim
Cok sagol tatlım darısı basınıza ınsallahTebrik ederim sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah
Âmin inşallah yaDaha ocak bıtmedı yukselır o sayı ınsallah
Benim de bir oğlum var 3.5 yaşında:) 31 yaşındayım..eylül ayında düşük yaptım o zaman erkenden gittim doktora stresli bir süreç oldu.sonucu da kötü oldu o yüzden çok kasmak istemiyorum kendimi subat başında gidip Allah nasip ederse görmek istiyorum..on gün kadar beklesek iyi olur diye düşünüyorum yani hayırlısı olsunCanım benim 21 aralik senin 20 aralık.ikimizin aynı.ilk bebegin mi canim yoksa 2.mi?ya bende karar veremedim ne zaman gidecegine.alttan muayene olmak istemedigim icin erken gitmek istemiyorum doktora ama gec kalmak da istemiyorum.sat gore 4 hafra 2günlük.aslinda subatin ilk haftası gitsek fena olmaz dimi.bu arada yas kac.benim 38.oglumda 8.yasinda.insallah soeunsuz saglikli bir hamilelik geciririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?