• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Canım benımde 9 gun once basladı ıkı gun surdu bugun sulur bısey yok :dua: sureklı gelmıyodu cok nadir ve cok azdı.

Kızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı... :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Gözünaydın canım cok sevindim

Kızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı... :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Çok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?:anneadayı::anneadayı:

Çok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?:anneadayı::anneadayı:
Dayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benı :D

Minnosunu hayrlisiyla saglikla kucakla insaAllah guzelim:anne::KK200:

Dayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benı :KK70:
2. Hamilelik daha farklı değil mi? Haklısın insan daha sabırlı oluyor, başımıza geleceği biliyoruz da ondan:KK48:hamile olduğumu öğrenene kadar kasık Ağrı'm vardı ama 4. Haftadan sonra geçti. Ara ara belimde ağrı oluyor dediğin gibi

2. Hamilelik daha farklı değil mi? Haklısın insan daha sabırlı oluyor, başımıza geleceği biliyoruz da ondan:KK48:hamile olduğumu öğrenene kadar kasık Ağrı'm vardı ama 4. Haftadan sonra geçti. Ara ara belimde ağrı oluyor dediğin gibi
Gercekten farklı oluyo aceleci degılım mesela. Ama heyecanım aynı ha ılk hamılelık ha ıkıncı. :anneadayı:

Arkadaşlar benim bat 19 du geldi maalesef kırmızılar üstelik bu sefer erken geldi. :KK43:
Artık doktorum bu ay da olmazsa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlıyacaz dedi ve eğer adet olursan 5. Günü gel dedi fakat benim 5. Gün pazara denk geliyor mecburen pazartesi gidecem. Sizlerden ricam yardımcı olur musunuz ben tatile çıkacam kafa dinlemek için çok bunaldım sürekli bebek ve haöilelik düşünmekten. Size sorum şu ben 25 Ocak'ta gidecem ve 31 de gelecem sizce yetişir miyim tedaviye eşim gelemeyecek işlerinden dolayı ben sadece gidecem şu klomen tedavisi ne kadar sürüyor ve aşamaları neler uygulayan varmı ?? Lütfen aydınlatın beni hiçbir fikrim Yok :KK43:
Canım bni adetin 3. Günü çağırdı klomen verdi doktorum 10 Gu n kullan gel dedi bugün 10. Günüydü gittim iki tane yumurta olgunlaşmış pazar günü çatlatma iğnesi vurulacak inşallah bu ay umutluyum bnce sende 3. Günü git ve tedavine basla

Merhabalar ocak ayı uğurlu oldu benim için bu sabahki testim:anneadayı::KK200:
20170120_195547.jpg

Back