- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.841
Evet canım Allahın ıznı ıleSaol canım sen hamilemisin
Allah isteğini duysun inşallah, dualarım seninle canımKızlar moralr ihtiyacım var Adetim in 3. Günü klomen e başladım günde 1 tane 10 Gu n kullandım doktora gittim bir tarafta yumurta yok diğer tarafta iki tane var dedi çatlatma iğnesi verdi yarın vurulacam iğneden 24 saat sonra ilişki olsun dedi çok heyecanlıyım çok umutluyum tutacak mi acaba inşallah kızlar dua edin vallahi bn her mesajını okuduğuma dua ediyorum duasına amin diyorum Rabbimden başka el açacağımız kimse yok
Maaşallah canım benim Rabbim kucağına alıp büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin bana ve bebek isteyen herkesede nasip etsin aminnnnnEvet canım Allahın ıznı ıle
Amin canım çok sagolRabbim seninde ne niyetin varsa kabul etsinAllah isteğini duysun inşallah, dualarım seninle canım
Canim ama kafami karistiran ne oldu biliyomusun? Bugünde Test yaptim ve yine Iki gün öncesi gibi silikti yani cizgi hala netlesmemis dediiklerine göre koyulasirmisti cizgi Iki gündeKız deli deli olma :) cok normal bu hallerin merak etme. Bende hıc bır agrı sızı yok. Adet tarihime yakın olur heralde daha var bata.
Bat ne zaman canım? Olabılır daha cok yenı oldugundadır.Canim ama kafami karistiran ne oldu biliyomusun? Bugünde Test yaptim ve yine Iki gün öncesi gibi silikti yani cizgi hala netlesmemis dediiklerine göre koyulasirmisti cizgi Iki günde
Canim hayırlı olsun ben regl olduktan sonra çok üzüldüm ve taşınma işlerimiz vardı giremedim hiç bugün gördüm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsinKızlar hamileyim
Maşaallah gözün aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Amin canım çok teşekkür ederim seni de tebrik ederimMaşaallah gözün aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
L leylimley33 ve B birdgirl benim da SAT 19 aralık tahmini doğum tarihi 25 eylül
Ben perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegimAmin canım çok teşekkür ederim seni de tebrik ederimhepimize hayırlı olsun inşallah sen doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Ne güzel değeriniz çok iyi çkmışBen perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegim
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegim
Ben de Şubat başı düşünüyorum hayırlısıBen perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegim
Cok sagol canım. Amin insallah darisi basınıza insallah.Canim hayırlı olsun ben regl olduktan sonra çok üzüldüm ve taşınma işlerimiz vardı giremedim hiç bugün gördüm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Ben subat 22 de gıdıcem o zamana cagırdı kariBen de Şubat başı düşünüyorum hayırlısı
Ya benim bi 28 gün sürüor bi 32 en son 21. aralikta oldum adetBat ne zaman canım? Olabılır daha cok yenı oldugundadır.
Canım sakın ol oncelıkle :) Kan vermısmıydın?Ya benim bi 28 gün sürüor bi 32 en son 21. aralikta oldum adet
Yok almanyada kaliyorum Ben Burda Gidip hemen kan aldiramiyosun. Hastsneye acile gitsem acaba alirlarmi diye düsünüyorumCanım sakın ol oncelıkle :) Kan vermısmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?