- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Amin canım.İnşallah isteyen herkwsin yuzu guler bu ay
Benim bat 8 ocak. Umarim gelmez kirmizilar. Gelsin cift cizgiler
Benim de 12 Ocak canım birlikte sayalım sevinelimKızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
Psikolojik_biri 8 Ocak
Aynen artik ovulasyon testi yapmayi da birktim. Ne kadar zamandir olmuyor canimAmin canım.
Çift çizgiyi bir tek ovülasyonda görebiliyorum zaten başka da tık yok
Ayyy hadi inşallah. Hayırlı haberlerini merakla bekliyoruz.Benim de 12 Ocak canım birlikte sayalım sevinelim9 gün önce catlatma ignesi vuruldum yani biraz daha erkene gelebilir gebelik oluşmazsa tabii
Bir sene oldu hemen hemen 2 buçuk senelik evliyim. Keşke evlenir evlenmez başlasaydım çalışmalaraAynen artik ovulasyon testi yapmayi da birktim. Ne kadar zamandir olmuyor canim
Ben de 2.5 yillik evliyim bir düşük yaptim ve 5 ay denemeler 2 ay ilac tedavisi ve bu ay tekrar denemeye basladik. Ben de diyorum keşke hic korumasaydıkBir sene oldu hemen hemen 2 buçuk senelik evliyim. Keşke evlenir evlenmez başlasaydım çalışmalara
Tabi böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Yaşım 27 sen kac yasindasin canimPsikolojik_biri sen ne zamandır bekliyorsun bide yaş kaç
Bende umutluyum inş benide ekleyin bat 20 lutfennnnKızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
Psikolojik_biri 8 Ocak
S sapsik-88 12 Ocak
Canım 20 Ocak dimi 20 gün değil yaniBende umutluyum inş benide ekleyin bat 20 lutfennnn
Canım ya tüplerin tıkalı olduğunu rahim filmiyle mi anlıyorlar sadece. Yani nasıl farkettiler hangi testleri yaptılarBende geldimbenim bat bugün yarın başlar bekliyorum . Yarın doktora gidiyorum rahim filmi için . Benim tüpler tıkalı çıktı , şimdi tüpler açmak için tedavi yapılacak bakalım neler olacak çok heyecanlıyım .
Rahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .Canım ya tüplerin tıkalı olduğunu rahim filmiyle mi anlıyorlar sadece. Yani nasıl farkettiler hangi testleri yaptılar
Evet 20 Ocak batCanım 20 Ocak dimi 20 gün değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?