- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.781
Adetinden kac gun once olduAdetten bir gün önce yada adet günü gelirdi sonra ertesi gün çoğalır normal adetimi ve görürdüm anlamadım bu sefer ne oluyo adet sancısı gibi bişeyde yok
Adetinden kac gun once oldu
Gözünaydın canım cok sevindimKızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı...
Cok sagol canım darısı basınıza insallahGözünaydın canım cok sevindim
Canım benımde 9 gun once basladı ıkı gun surdu bugun sulur bısey yoksureklı gelmıyodu cok nadir ve cok azdı.
Cok sagol canım darısı basınıza ınsallahMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeklemeye devam edicem bende
Hayırlı olsun canim darısı başımıza inşallahCok sagol canım darısı basınıza ınsallah
Çok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?Kızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı...
Dayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benıÇok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?
Minnosunu hayrlisiyla saglikla kucakla insaAllah guzelimKızlar doktora gıttım. Doktor ılk rahıme baktı bı sorun gormedı. Sonra bırde ultrasonla bakalım dedı baktı,kanama fln gorunmuyo dedı cok ıyı dedı. Tabıkı bebek gorunmuyo mını mınnacık dıye dedı :) 1 ay sonraya randevu verdı...
İnsallah canım darısı basınıza hayırlısıylaMinnosunu hayrlisiyla saglikla kucakla insaAllah guzelim
2. Hamilelik daha farklı değil mi? Haklısın insan daha sabırlı oluyor, başımıza geleceği biliyoruz da ondanDayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benı
Gercekten farklı oluyo aceleci degılım mesela. Ama heyecanım aynı ha ılk hamılelık ha ıkıncı.2. Hamilelik daha farklı değil mi? Haklısın insan daha sabırlı oluyor, başımıza geleceği biliyoruz da ondanhamile olduğumu öğrenene kadar kasık Ağrı'm vardı ama 4. Haftadan sonra geçti. Ara ara belimde ağrı oluyor dediğin gibi
Canım bni adetin 3. Günü çağırdı klomen verdi doktorum 10 Gu n kullan gel dedi bugün 10. Günüydü gittim iki tane yumurta olgunlaşmış pazar günü çatlatma iğnesi vurulacak inşallah bu ay umutluyum bnce sende 3. Günü git ve tedavine baslaArkadaşlar benim bat 19 du geldi maalesef kırmızılar üstelik bu sefer erken geldi.
Artık doktorum bu ay da olmazsa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlıyacaz dedi ve eğer adet olursan 5. Günü gel dedi fakat benim 5. Gün pazara denk geliyor mecburen pazartesi gidecem. Sizlerden ricam yardımcı olur musunuz ben tatile çıkacam kafa dinlemek için çok bunaldım sürekli bebek ve haöilelik düşünmekten. Size sorum şu ben 25 Ocak'ta gidecem ve 31 de gelecem sizce yetişir miyim tedaviye eşim gelemeyecek işlerinden dolayı ben sadece gidecem şu klomen tedavisi ne kadar sürüyor ve aşamaları neler uygulayan varmı ?? Lütfen aydınlatın beni hiçbir fikrim Yok
Tebrik ederim canım
Gözün aydın Canım.tebrikler
Teşekkür ederim ben de seni tebrik ediyorumTebrik ederim canım
Teşekkür ederim canımGözün aydın Canım.tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?