Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Canım benımde 9 gun once basladı ıkı gun surdu bugun sulur bısey yok sureklı gelmıyodu cok nadir ve cok azdı.

Gözünaydın canım cok sevindim

Canım benımde 9 gun once basladı ıkı gun surdu bugun sulur bısey yok sureklı gelmıyodu cok nadir ve cok azdı.

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin beklemeye devam edicem bende

Çok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?

Çok sevindim canım, tabii erken aslında iki hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışları için çağırması gerekmiyor muydu?1 ay çok fazla, Nasıl dayanacaksın sen şimdi?
Dayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benı

Minnosunu hayrlisiyla saglikla kucakla insaAllah guzelim

Dayanırım kız ne olcak bu fılmı ıkıncı kez ızlıyoruz nede olsa :) kasıkların fln agrıyomu bende agrı yok. Arada belimden bi agrı vurup gıdıyo zıplatıyo benı
2. Hamilelik daha farklı değil mi? Haklısın insan daha sabırlı oluyor, başımıza geleceği biliyoruz da ondanhamile olduğumu öğrenene kadar kasık Ağrı'm vardı ama 4. Haftadan sonra geçti. Ara ara belimde ağrı oluyor dediğin gibi

Gercekten farklı oluyo aceleci degılım mesela. Ama heyecanım aynı ha ılk hamılelık ha ıkıncı.

Canım bni adetin 3. Günü çağırdı klomen verdi doktorum 10 Gu n kullan gel dedi bugün 10. Günüydü gittim iki tane yumurta olgunlaşmış pazar günü çatlatma iğnesi vurulacak inşallah bu ay umutluyum bnce sende 3. Günü git ve tedavine basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…