- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.821
Amin canım çok teşekkür ederimHayrli olsun cnm. Saglikla kucagina. InsaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok teşekkür ederimHayrli olsun cnm. Saglikla kucagina. InsaAllah
Bence de mantıklı olan bu. Hayırlı olsun inşallahBenim de bir oğlum var 3.5 yaşında:) 31 yaşındayım..eylül ayında düşük yaptım o zaman erkenden gittim doktora stresli bir süreç oldu.sonucu da kötü oldu o yüzden çok kasmak istemiyorum kendimi subat başında gidip Allah nasip ederse görmek istiyorum..on gün kadar beklesek iyi olur diye düşünüyorum yani hayırlısı olsun
Teşekkür ederimBence de mantıklı olan bu. Hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canimMerhabalar ocak ayı uğurlu oldu benim için bu sabahki testim
Eki Görüntüle 1942438
Canim nerden ögrendin kac haftalik oldugunu bana kadin doktoru sirf gebelik testi yapti silik positif hamilesiniz dedi. Randevu verdi ta 13.2. tarihine orda görünür anca dediAmin canım çok teşekkür ederim
Nette hesapla canım kac haftalık gebeyım yaz. Hayırlı olsun bu arada. Yurt dısındasın sanırım?Canim nerden ögrendin kac haftalik oldugunu bana kadin doktoru sirf gebelik testi yapti silik positif hamilesiniz dedi. Randevu verdi ta 13.2. tarihine orda görünür anca dedi
Evet canim Benin korkum var ama Sol kasikta batma ve gaz vsr birde Bel agrisi sendede varmi bunlar? Bir arkadas bendede öyle oldu düsük yaptim yazmis banaNette hesapla canım kac haftalık gebeyım yaz. Hayırlı olsun bu arada. Yurt dısındasın sanırım?
Bu arada hesaplattirdim 4hafta 3günlükmüsNette hesapla canım kac haftalık gebeyım yaz. Hayırlı olsun bu arada. Yurt dısındasın sanırım?
5 haftalık hamılesın canım. Hayırlı olsunBu arada hesaplattirdim 4hafta 3günlükmüs
Hayırlısı olsun canım ya. Insallah subat ayı ugurlu olurMalesef adet oldum bu sabah umutlar şubata kaldı
İnşallah canım ya sağolHayırlısı olsun canım ya. Insallah subat ayı ugurlu olur
5 haftalık hamılesın canım. Hayırlı olsun
Kız deli deli olma :) cok normal bu hallerin merak etme. Bende hıc bır agrı sızı yok. Adet tarihime yakın olur heralde daha var bata.Evet canim Benin korkum var ama Sol kasikta batma ve gaz vsr birde Bel agrisi sendede varmi bunlar? Bir arkadas bendede öyle oldu düsük yaptim yazmis bana
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canim
Hamilelik takvimi yaparken tahmini doğum tarihini hesapliyorsun son adet tarihini girip orada kendisi hesaplıyor kaç haftalık olduğunu cnmCanim nerden ögrendin kac haftalik oldugunu bana kadin doktoru sirf gebelik testi yapti silik positif hamilesiniz dedi. Randevu verdi ta 13.2. tarihine orda görünür anca dedi
Canım ınsallah dualarım senınle. Rabbim yuzunu guldursun.Kızlar moralr ihtiyacım var Adetim in 3. Günü klomen e başladım günde 1 tane 10 Gu n kullandım doktora gittim bir tarafta yumurta yok diğer tarafta iki tane var dedi çatlatma iğnesi verdi yarın vurulacam iğneden 24 saat sonra ilişki olsun dedi çok heyecanlıyım çok umutluyum tutacak mi acaba inşallah kızlar dua edin vallahi bn her mesajını okuduğuma dua ediyorum duasına amin diyorum Rabbimden başka el açacağımız kimse yok
Saol canım sen hamilemisinCanım ınsallah dualarım senınle. Rabbim yuzunu guldursun.