Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Merhaba bende de aynı durum geçerli bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba??

Merhaba bende de aynı durum geçerli bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba??
Yok o zaman hamile değilmişim ama şuan 9 haftalık hamileyim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevap vermek isterim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Yok o zaman hamile değilmişim ama şuan 9 haftalık hamileyim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevap vermek isterim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ya ben üstüne gördüğümden şüpheleniyorum tüm testlerde negatif 9 kasımda regl oldum bata 5 gün var ama 2 haftadır benimde göğsümde sivilce gibi şeyler çıktı siz hamile değilseniz neden çıktığını öğrenebildiniz mi ? Bu sivilce gibi şeylerden önce de göğüslerimde sızı acıma vardı normalde hiiiç olmazdı göğüslerimde

Neden çıktı onlar inan bilmiyorum canım bende çok şaşırmıştım o zaman. Belkide gizli düşük yada kimyasal gebelik gibi bişey yaşamışımdır. Ama şuan o sivilce gibi şeyler artıyo. Benimde geç döllenme oldu. Adet gününden önce yaptığım bütün testler negatif çıkmıştı. Sadece iki gün kala yaptığım testte çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. İki gün sonra adet günümde tekrar yaptım direk çıktı ikinci çizgi hemse daha koyu. Seninde geç döllenme olmuştur inşaallah bebişin seninledir

Benim son ilişkim ekimdeydi ilişkiden sonra regl oldun ama regl olduktan öncede sonrada hamilelik belirtilerim arttı yaptığım idrar ve kan testleri de negatifti zaten korunuyoduk istemiyoduk bugün tekrar doktora gidecektim ama regl olmuşum artık hiç ümidim yok sonradan istemeye başlamıştık artık diğer aylara nasip

inşallah canım benim. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişini

20 ocak bat =)=) merhaba herkese

Canım ben bat beklemiyorum 14 haftalık hamişim düzeltirsen eğer sevinirim geçen sene vermişim bu tarihi vay bee

Bat 22 Ocak , yumurtlama gününü ve o haftayı değerlendirdim . İsteyen herkese Rabbim nasip eder inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…