Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Geçmiş olsun kuzuya canım . Valla sonuç güzel olacaksa kısa bir acïya dayanırım inşallah güzel geçer ve tüpler açılır.

İnsallah canım tabıkı ıyı dusun ıyı olsun. Kac yasındasın bu arada?
Canım ben geç evlendim 43 yaşındayım . Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var . Bir bebişimiz olsun istiyoruz ama şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor inşallah bu sefer herşey yolunda giderde tedavi sonuç verir.

Anlıyorum canım senı hıc gebelık olustumu?

Kızlar cok feci grip oldum yaa bata 6 gun kaldi ilac icmeye korkuyorum. Bitki cayi icsem mi
Geçen ay aynen ben de öyle oldum , gebelik var mı bilmediğimden ilaç ta içemedim. Çok geçmiş olsun . Ihlamur bal karabiber çayı iyi geliyor biraz.

Geçen ay aynen ben de öyle oldum , gebelik var mı bilmediğimden ilaç ta içemedim. Çok geçmiş olsun . Ihlamur bal karabiber çayı iyi geliyor biraz.
Tesekkur ederim. Cok fena halsizlik de var mecbur biseyler icicem yoksa daha kotu olurum biliyorum. ihlamur hemen yapayim

bende almanyadan canim bura sartlari cok zor ozellikle dil bilmiyosan bende esimle gidiyom

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :))

Gözün aydın Can'ım inşallah keseyi görür sağlıkla kucağına alırsın

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…