- 5 Aralık 2016
- 29
- 37
- 38
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
inşallah cnm emin ol o kadar çok dua ediyorum ki..İnşallah Allahım en kısa zamanda size de bu mutluluğu yaşatsın.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm emin ol o kadar çok dua ediyorum ki..İnşallah Allahım en kısa zamanda size de bu mutluluğu yaşatsın.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et canim :)
Hoşgeldin canım listeye eklendin
Rahim filmi yaptırmadanmı 3 aşılama yaptırdın canım ya ne kadar yıprandın o sürede kimbilir neden bakmamıslar acabaRahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Amin tez zamanda umarim :))inşallah cnm emin ol o kadar çok dua ediyorum ki..İnşallah Allahım en kısa zamanda size de bu mutluluğu yaşatsın.
En iyisi bal zencefil zerdeçal karışımı bağışıklık sistemini çok kuvvetlendiiyor böyle zamanlarda günde bir çay kaşığı yeterliKızlar cok feci grip oldum yaa bata 6 gun kaldi ilac icmeye korkuyorum. Bitki cayi icsem mi
Tebrik ederim. Çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize de dua etİyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :))
Moral bozmak yok canm bi daha ki bat ne zaman onu yazalımRegl oldum kızlar umutlar bir dahaki aya
Ihlamur yokmus evde. Ben de tam bal zencefil limona karar vermiştim. Tesekkur ederimEn iyisi bal zencefil zerdeçal karışımı bağışıklık sistemini çok kuvvetlendiiyor böyle zamanlarda günde bir çay kaşığı yeterli
Yorucu iş güçKizlar nasilsiniz gününüz nasil gecti
Allah kolaylık versinYorucu iş güç
Ben çalışıyorum cnm. Ayrıca bi önceki iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tez zamanda size de nasip etsinÇalışıyor musunuz kızlar
Ayni bende canim benimde 2 yasinda bi oglum varBen çalışmıyorum full time anne :) .3 yaşında bir oğlum var
30 Ocak CanımMoral bozmak yok canm bi daha ki bat ne zaman onu yazalım
Ben calismiyorum canım genc ev hanimiyim haha :) 21 yaşındayımÇalışıyor musunuz kızlar
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al :)Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.