• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Rahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Rahim filmi yaptırmadanmı 3 aşılama yaptırdın canım ya ne kadar yıprandın o sürede kimbilir neden bakmamıslar acaba

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :)):dua::dua::dua::dua:
Tebrik ederim. Çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize de dua et :dua:

Ben çalışmıyorum full time anne :) .3 yaşında bir oğlum var

Bende çalışıyorum. Bu ay ilk deneme insan her olanı belirti diye yoruyo hadi bakalım iyice sasirmadan gün gelse

Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.

Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Amin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al :)

image.jpeg

Back