• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ben Hamburgtayım canım 4 yıldır buradayım. İstanbuldan evlenio geldım. Yok canım korkma doktorlar oyle korkutur trdekı gıbı korkacagımız seylerı es gecmezler herseyı en ınce ayrıntısıyla anlatırlar. Oglumda 7 aylıkken testis ameliyatı oldu yumurtasının bırı kasıktakı kasın arkasındaydı. Ameliyatla ındırdıler asagıya gobegınden ve kasıgından gırdıler hıc bır sorun olmadı. Doktorlara guven.
Geçmiş olsun kuzuya canım . Valla sonuç güzel olacaksa kısa bir acïya dayanırım inşallah güzel geçer ve tüpler açılır.

İnsallah canım tabıkı ıyı dusun ıyı olsun. Kac yasındasın bu arada?
Canım ben geç evlendim 43 yaşındayım . Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var . Bir bebişimiz olsun istiyoruz ama şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor inşallah bu sefer herşey yolunda giderde tedavi sonuç verir.

Canım ben geç evlendim 43 yaşındayım . Eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var . Bir bebişimiz olsun istiyoruz ama şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor inşallah bu sefer herşey yolunda giderde tedavi sonuç verir.
Anlıyorum canım senı hıc gebelık olustumu?

Geçen ay aynen ben de öyle oldum , gebelik var mı bilmediğimden ilaç ta içemedim. Çok geçmiş olsun . Ihlamur bal karabiber çayı iyi geliyor biraz.
Tesekkur ederim. Cok fena halsizlik de var mecbur biseyler icicem yoksa daha kotu olurum biliyorum. ihlamur hemen yapayim

Selam kızlar benim dün gece geldi kırmızılar .

Bugün doktoru gittim rahim filmi için malesef bir sonraki aya ertelendi . Rahim filmi için vajinadan ve göbek deliginden kamera sokacaklarmış . Benim kanda pıhtılaşma normalden biraz yavaş ve derecesini bilmediğim için bir takîm kan tahlili yapılacak ve ondan sonra operasyon yapılacakmış .

Ben almanyada yaşıyorum ve almancam yetersiz olduğu için herşeyi eşim konuşuyor . Burada doktorlar her türlü tedbiri almadan tedavi uygulamıyor.

Tabi şimdi göbek deliğinden kamera sokulma işlemini bu sabah öğrendik oldukça gerildik . Sizlerde böyle bir işlem yapıldı mı ? Göbek deliğinden sokulan kamera ile rahmi üstünden kontrol edeceklermiş ,
bende almanyadan canim bura sartlari cok zor ozellikle dil bilmiyosan bende esimle gidiyom

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :)):dua::dua::dua::dua:

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :)):dua::dua::dua::dua:[/QUOTE

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :)):dua::dua::dua::dua:
Gözün aydın Can'ım inşallah keseyi görür sağlıkla kucağına alırsın

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bize de dua et canim :)

Back