- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.241
İnş cnm bat bezamnHayirli olsun cok cok guzel bir sey insallah sorunsuz ve guzel bir hamilelik gecirirsin.Hikayelerini benziyor bende temmuzda kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bizde 3 ay ara verdik diyebilirim 2 ay korunmadim ama olmadı bu 3. Ay bata çok az kaldı inşallah benim de vardır bebesim senin ki gibi.
Dün 137 çıktı hcg bat 12idi cnm:) Allah saglik versin canim. Hcg değerin kaç çıktı ve ne zaman yaptın ? Bat ne zaman :)
Insallah.17 ocakİnş cnm bat bezamn
Günaydın canım malesef yaa kolay gelsin hepimize :)Bir Cumartesi sabahından günaydın hepinize fıstıklar.
Benim gibi bugün çalışmak zorunda olan fıstıklarında Allah yardımcısı olsun
Bn bata yakın içime bi his geliyo sağlık ocağına gidiyorum kan testi yaptırıyorum istem dışı resmen bişi beni dürtüyo git dieInsallah.17 ocak
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahDün 137 çıktı hcg bat 12idi cnm
Canım 8 oldu toplam. Bu listedeki herkes hamile kalana kadar durmak yok yola devam
Tatlım ikinci çizgi var bence hadi gözün aydın. Eee ne zaman kan testi yaptırıyorsun. Bide bat ne zaman dı?Kızlarrr2.çizgiyi goren var mi :)
Gunaydın canımBir Cumartesi sabahından günaydın hepinize fıstıklar.
Benim gibi bugün çalışmak zorunda olan fıstıklarında Allah yardımcısı olsun
Gozun aydın canım hayırlı olsun bebişinKızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim Canm darısı başınızaGozun aydın canım hayırlı olsun bebişin
Hamiş sayısı 9 olduGozun aydın canım hayırlı olsun bebişin
Tebrikler canımKızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok sağol Canm etmez miyim Allah ım tez Zamanda hepinize nasip etsin inşallah siz de dua edin değerim artsın sağlıklı bi gebelik olsunTebrikler canım
Bize de dua et
Ya benim de şüphelerim var kasık ağrım çok var öğretmenim ve okulda sürekli ayaktayım dün bir de yemekli misafir vardı o kadar ağrıdı ki akşam dediğin gibi yorulunca daha çok hissettim ama korkuyorum ya çıkmazsa diye o yüzden yaptiramiyorum test.Bn bata yakın içime bi his geliyo sağlık ocağına gidiyorum kan testi yaptırıyorum istem dışı resmen bişi beni dürtüyo git die
Seninde şüphelerin varsa gidebilirsin benim battan önce kasığım deli gibi ağrıdı 5,6gün önce sol taraf ağırlıklı idi hala dewam yorulduğumda daha fazla kasığa yayıldı göğüslerim taş yürürken acıyolar yani inş bebişler bizleri bekletmzler
Gözün Aydın canımKızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?