Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

İnş cnm bat bezamn

Insallah.17 ocak
Bn bata yakın içime bi his geliyo sağlık ocağına gidiyorum kan testi yaptırıyorum istem dışı resmen bişi beni dürtüyo git die
Seninde şüphelerin varsa gidebilirsin benim battan önce kasığım deli gibi ağrıdı 5,6gün önce sol taraf ağırlıklı idi hala dewam yorulduğumda daha fazla kasığa yayıldı göğüslerim taş yürürken acıyolar yani inş bebişler bizleri bekletmzler

Kızlar benım oturup kalkınca ozellıkle kalktıgımda kasıgıma kramp gırıyo her zaman olmuyo. 12 gun var bata

Günaydınnnn kızlarrr... bu sabah kasıklarımda müthiş bir ağrıyla uyandımmm Zana adet oldum sandım ve kalktım baktım birşey yok. Bat 19 ocak göğüslerim de çok acıyor özellikle uçları dokunamıyorım. Ama cidden umudum da Yok doktorun dediklerinden sonra ama ilk defa adet öncesi bu kadar şiddetli ağrı cektim. Ve gram akıntım Yok

Kızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin

Gozun aydın canım hayırlı olsun bebişin

Tebrikler canım
Bize de dua et

Ya benim de şüphelerim var kasık ağrım çok var öğretmenim ve okulda sürekli ayaktayım dün bir de yemekli misafir vardı o kadar ağrıdı ki akşam dediğin gibi yorulunca daha çok hissettim ama korkuyorum ya çıkmazsa diye o yüzden yaptiramiyorum test.

Gözün Aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…