Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Allahım hep genel dua ediyorum inan tüm isteyenlere inş allahın bize bir yazısı var ol der olur inş hepimiz kucaklarımız dolacak allahın izni ile
Canım tebrikler sağlıkla kucağına al darısı başımıza.kaçıncı ayında oldu şimdi sordular mı okumadım ama...benim bata daha 11 gün var birşey olcağını sanmıyorum da geçen aylarda heves ettim olmadı

Meraketme sakın 2 katına çıkması yeterli 2 günde hcg değerine takılma o kadar...herşey güzel olucak devamında 1500 olduğunda kese görünüyor ancak görmessen ilk gittğinde panik yapma o yüzden.bana doktor demişti
İnş cnm da daha atlatmadık stresi düşmeden artarak devam eder inş hayırlısı ile ayın 30una randevu almıştım zaten inş ozman daha iyi olacağım allaha şükür bugunude gördüm

Kızlarrr2.çizgiyi goren var mi :)

Eklentiler

• Capture+_2017-01-13-21-19-26.png
    127,6 KB · Görüntüleme: 47
Ben silik de olsa görüyorum çıplak gözle daha çok görüyorum ama ne diyorsunuz :/

Eklentiler

• Capture+_2017-01-13-21-19-43.png
    197,1 KB · Görüntüleme: 50
Cnm geçen haziranda hamileydim temmuzda 7haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum sonrası biraz ara verdik arada denedik ama bu aya nasipmiş heralde ovülasyonu kullandığımda kalamadım düşünün artık akıntıyı takip ettim 26sında 2defa oldu bukadar allaha bıraktım artık inş darsını başınıza 3.yıllık evliyiz

Hayirli olsun cok cok guzel bir sey insallah sorunsuz ve guzel bir hamilelik gecirirsin.Hikayelerini benziyor bende temmuzda kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bizde 3 ay ara verdik diyebilirim 2 ay korunmadim ama olmadı bu 3. Ay bata çok az kaldı inşallah benim de vardır bebesim senin ki gibi.

23 ocaaakk beni de ekleyinnn

Kızlar bende pozitifi gördüm :)) dewaminin nasıl gelisecegini bilmiyorum inşallah düşük olmaz hayirlisiyla sağlıklı bi hamilelik geçiririm.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…