Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bazi kadinlar var 8 9 tane cocuk dogurmus şimdi hepsi yumurtlama gununemi denk getirmiş oluyo bazen şaşırıyorum dusununce valla

Merhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir

Insallah hamile kalirsin canim. Benim de kür konusunda kafam cok karisti cok arastirdim simdi napicagimi sasirdim
Bende bi umut belki işe yarar diye yapiyorum 5 aydir bebek istiyoruz bide bu kürü deneyim dedim ne duysam yapasim geliyo belki olur diye

Canım incir havuç kürü nasıl oluyor
Ben şöyle yapiyorum canim. Her sabah 1 litreye yakin hazir suyu kaynatiyorum 7-8 tane inciri dograyip suya atıyorum 10 dk kaynayinca incirler bir tane büyük havucu dograyip koyuyorum toplam 20 dk hepsi kayniyo iliyinca aç karnina içiyorum diğer bardağida yatmadan önce içiyorum günde iki defa içiliyor

Sağol tatlım peki ne için içilecek bu faydalı bir şey yapalım derken yanlışa düşmeyelim

İşte o yuzden hersey kafamizi karistiriyor. Ben ari sutu bal polen propolis arastiriyorum. Onu kullanicam sanirim

Ben kullandim 4lu karisim halinde
Oncesinde sogan kuru yapmistim
Yumurtalarim patie patir dokuldu ama ise yaramaz yumurtalarmis onlar
Sonra bu 4lu kariismi yedim yumurtlarim sayisi 3-5 civari oldu tekrar

Kızlar ben bu kürü hiç uygulamadım ama inciri düzenli tüketiyordum sonradan öğrendim ki prolaktini yükseltiyormuş eğer test yaptırdıysanız prolaktininiz normalse kullanın ama hormon durumuzu bilmiyorsanız dikkat edin iyi bir şey yapayım derken gebeliğe engel olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…