- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Canım gecen ay dusuk yasadım dıyosun hormanlar fln bozulmustur. Cok rahatsızsan doktora gıt :/Günaydın arkadaşlar hepinize bende düşük yaşadım geçen ay kese görünmeden bugün 30 gün daha hasta olmadim 28 günde bir oluyorum ama ..
İnsallah canım ya bekle bencede getsın bat. Benımde bat 26 sında ama kasıklarım ve belım agrıyo yumurtlamada bu kadar agrırmı yaHiç bir belirtim yok Sadece akıntım var. Regli için en büyük belirtim ağrılarım 2 gün önce ağrım vardı ama gelen giden olmadı. Regli döngüm son 3 ayda 24-23 -23 gün şeklinde.Döngü kısa olunca heveslenemiyorum da. Bir kaç gün beklemek lazım bana dua edin kızlar
Yok rahatsızlığım yok şükür iyiyim yani sadece düşükten sonra ne zaman hasta olcam onu bilmiyorum:) 6 gün normal hastalığım gibi kanama olmuştu zaten bir hafta sonra snda doktor baktı çok temiz birşey kalmamış dedi devam edebilirsin çocuk için hiç sorun yok demişti ama ben bu ay adetimi bekliyorum ne zaman olcak diye.Canım gecen ay dusuk yasadım dıyosun hormanlar fln bozulmustur. Cok rahatsızsan doktora gıt :/
Anladım canım belkı bu ay gec olur ama dıger ay normale doner ınsallah. :)Yok rahatsızlığım yok şükür iyiyim yani sadece düşükten sonra ne zaman hasta olcam onu bilmiyorum:) 6 gün normal hastalığım gibi kanama olmuştu zaten bir hafta sonra snda doktor baktı çok temiz birşey kalmamış dedi devam edebilirsin çocuk için hiç sorun yok demişti ama ben bu ay adetimi bekliyorum ne zaman olcak diye.
Evet bakalım kişiden kişiye değişiyor erken olanda var gününde olanda bir kaç gün gecikende benimde gecikmeli olcak sanırımAnladım canım belkı bu ay gec olur ama dıger ay normale doner ınsallah. :)
Aynen oyle bır an once duzene gırsın de baslaEvet bakalım kişiden kişiye değişiyor erken olanda var gününde olanda bir kaç gün gecikende benimde gecikmeli olcak sanırım
AminAynen oyle bır an once duzene gırsın de basla
benim yumurtlama zamanı bildiğin Regli sancısı gibi sancım oluyor. Sancıdan o gün hiç birşey yapmak istemiyorum. Oysaki asıl o günler çalışmak lazımmış ve o Ağrı bir şansmış. Yaş baş var sözde eğitimim var ama biraz geç anladım bunu hesaplamalar İle de tutuyorsa mutlaka değerlendir canım bu günleriİnsallah canım ya bekle bencede getsın bat. Benımde bat 26 sında ama kasıklarım ve belım agrıyo yumurtlamada bu kadar agrırmı ya
Aynen canım oyle degerlendırıyorum bakalım hayırlısı. Bu ısler tecrubeyle edınılıyo malesefbenim yumurtlama zamanı bildiğin Regli sancısı gibi sancım oluyor. Sancıdan o gün hiç birşey yapmak istemiyorum. Oysaki asıl o günler çalışmak lazımmış ve o Ağrı bir şansmış. Yaş baş var sözde eğitimim var ama biraz geç anladım bunu hesaplamalar İle de tutuyorsa mutlaka değerlendir canım bu günleri
Gelen giden yok sabah test yaptim hem de erken gebelik testi negatif ciktiYemyesilbirdeniz @srf-rslntsn Mor_cicek
Psikolojik_biri
Kızlar ne durumdasınız batlar yaklaşmış gelen giden yoklayan var mı
Hayırlısı olsun canım diger aya insallahGelen giden yok sabah test yaptim hem de erken gebelik testi negatif ciktibu ay da fos çıktı
Bu kadar sıkma kendını canım ya akısına bırak bu ay olmazsa dıger ayaYaa resmen şıan adet olmayayım diye oturduğum yerden kalkmıyorum:) Ne tuhaf bir psikoloji gerçekten
Bende daha yok. Ağrım da yok. Gecikecek gibiyim. Hamile olduğuma da ihtimal bile vermiyorum. KısmetYemyesilbirdeniz @srf-rslntsn Mor_cicek
Psikolojik_biri
Kızlar ne durumdasınız batlar yaklaşmış gelen giden yoklayan var mı
İnsalla bebıs senınledır canımSelam kizlar.bat gecen var mi?insallah guzel haberler verirsiniz.benim bata 7 gun var.benim de adet dongum 24 25 oluyor.merak ediyorum acaba bebis geldi mi bu kez diye.kizlar evde aldigim gebelik testi var.acaba pnla test yapsam simdi belli olur mu ki?
Cok merak ediyorum loori yaaamin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.kasiklarimda hafif hafif agrilar var.insallah regl olmamİnsalla bebıs senınledır canımTest icin yapma bekle derım
Beklemekte cok zor bılıyorum.Cok merak ediyorum loori yaaamin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.kasiklarimda hafif hafif agrilar var.insallah regl olmam
Adet olana kadar umut var canımGelen giden yok sabah test yaptim hem de erken gebelik testi negatif ciktibu ay da fos çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?