Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Günaydın arkadaşlar hepinize bende düşük yaşadım geçen ay kese görünmeden bugün 30 gün daha hasta olmadim 28 günde bir oluyorum ama ..
Canım gecen ay dusuk yasadım dıyosun hormanlar fln bozulmustur. Cok rahatsızsan doktora gıt :/

İnsallah canım ya bekle bencede getsın bat. Benımde bat 26 sında ama kasıklarım ve belım agrıyo yumurtlamada bu kadar agrırmı ya

Canım gecen ay dusuk yasadım dıyosun hormanlar fln bozulmustur. Cok rahatsızsan doktora gıt :/
Yok rahatsızlığım yok şükür iyiyim yani sadece düşükten sonra ne zaman hasta olcam onu bilmiyorum:) 6 gün normal hastalığım gibi kanama olmuştu zaten bir hafta sonra snda doktor baktı çok temiz birşey kalmamış dedi devam edebilirsin çocuk için hiç sorun yok demişti ama ben bu ay adetimi bekliyorum ne zaman olcak diye.

Anladım canım belkı bu ay gec olur ama dıger ay normale doner ınsallah. :)

İnsallah canım ya bekle bencede getsın bat. Benımde bat 26 sında ama kasıklarım ve belım agrıyo yumurtlamada bu kadar agrırmı ya
benim yumurtlama zamanı bildiğin Regli sancısı gibi sancım oluyor. Sancıdan o gün hiç birşey yapmak istemiyorum. Oysaki asıl o günler çalışmak lazımmış ve o Ağrı bir şansmış. Yaş baş var sözde eğitimim var ama biraz geç anladım bunu hesaplamalar İle de tutuyorsa mutlaka değerlendir canım bu günleri

Aynen canım oyle degerlendırıyorum bakalım hayırlısı. Bu ısler tecrubeyle edınılıyo malesef

Selam kizlar.bat gecen var mi?insallah guzel haberler verirsiniz.benim bata 7 gun var.benim de adet dongum 24 25 oluyor.merak ediyorum acaba bebis geldi mi bu kez diye.kizlar evde aldigim gebelik testi var.acaba pnla test yapsam simdi belli olur mu ki?

İnsalla bebıs senınledır canım Test icin yapma bekle derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…