Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hmm canım bugün diyosun yinede nolur normal bi test yapsaydin

Canım inşallah düzelir de sıkıntı çıkmaz
Benim de en çok korktuğum şey o
geçmek bilmeyen iltihabım var da. Benim doktorum da hiç demiyor gel film çektirek diye ben diyorum o da erken deyip duruyor

Doktorlar resmen ticaret yapıyor çünkü biliyorlar ilk seferde tüplere bakarsalar para kazanamïcak o nedenle oyalıyorlar . Başka bir araştıma hastanesine git belki hemen yaparlar. Ben almanyada yaşıyorum burada her aşılama için 95 € ödedik tüp bebek yaptırın diye tutturdu doktor biz önce tüplere bakın dedik çünkü tüp bebek 5000 / 6000 € arası çok pahalı oldugu için istemedik . İnşallah bu sefer tüpler açılır tüp bebek işlemine gerek kalmaz .

Benide ekleyin cnm temmuzda düşük yaptım kalp atışı yoktu ara verdik biraz bu ay gene denemkten kendimizi alıkoyamadık bat 10 yada 12 ocak

Yumurta sayısını arttırmak için çörek otu , tarçın ve bal kürü deneyen yada duyan var mı ?

Kürü uygulayan anne adayları nasıl yaptınız yazarmısın birde yumurtlama döneminde çok sancı yapıyormuş sizde degişik belirtiler oldu mu ? Yumurta takibi yaptıran var mı? Çok sordum biliyorum ama merak ediyorum

Hoş geldin canım. Bu ay ne kadar çok bu kürü yapan var inşallah olumlu etkisini görürüz hepimiz
Ay inş canım ya hepimizin kucakları dolar bu ay bebişlerimizle

Canım bak resim olarak atıyorum nasıl yapıldığını

Hadi inşallah tutar bebişin güzel haberlerini bekliyorum. Birde kürü nasıl uyguladın yazarmısın lütfen.
Ben göz kararı yaptım tarifi ama ölçüleri şöyle
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş Çörek otu
10 çay kaşığı Tarçın karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yenecek
Ama ben sadece sabahları bir tatlı kaşığı yedim fazlası kist yapıyormuş diye bu ay da olmazsa önümüzdeki ay devam edicem yine. Şimdiye kadarki tek fark yumurtam geçen aylara göre daha geç çatladı. Hayırlısı bakalım inşallah hepimizde işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…