- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hmm canım bugün diyosun yinede nolur normal bi test yapsaydinBende geldimbenim bat bugün yarın başlar bekliyorum . Yarın doktora gidiyorum rahim filmi için . Benim tüpler tıkalı çıktı , şimdi tüpler açmak için tedavi yapılacak bakalım neler olacak çok heyecanlıyım .
İnşallah canim12 ocak benimde güzel bir ay olsun inş
Canım inşallah düzelir de sıkıntı çıkmazRahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Tamam canim ekledimEvet 20 Ocak bat
Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
Psikolojik_biri 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
yediverenim 20 Ocak
Hamilelik için hiç ihtimal yok canım , rahim tüpleri tıkalı 3 aşılama oldu tık yok malesef .Hmm canım bugün diyosun yinede nolur normal bi test yapsaydin
Tam zamanimiz gelmis yaa. Simdi anne olma vaktiAy bende 27
Canım ben denedım bu ay bitti. Bakalım sonuçlarını bekliyorum biraz da ondan umutlanıyorumYumurta sayısını arttırmak için çörek otu , tarçın ve bal kürü deneyen yada duyan var mı ?
O yüzden acele ediyorum bende geç kalmak istemiyorum daha fazlaTam zamanimiz gelmis yaa. Simdi anne olma vakti
Hoş geldin canım. Bu ay ne kadar çok bu kürü yapan var inşallah olumlu etkisini görürüz hepimizKızlar benide eklermisiniz ocak26 bat bende bu ay çörek otu kürü yapıyorum inş tutar
Hadi inşallah tutar bebişin güzel haberlerini bekliyorum. Birde kürü nasıl uyguladın yazarmısın lütfen.Canım ben denedım bu ay bitti. Bakalım sonuçlarını bekliyorum biraz da ondan umutlanıyorum
Ay inş canım ya hepimizin kucakları dolar bu ay bebişlerimizleHoş geldin canım. Bu ay ne kadar çok bu kürü yapan var inşallah olumlu etkisini görürüz hepimiz
Canım bak resim olarak atıyorum nasıl yapıldığınıKürü uygulayan anne adayları nasıl yaptınız yazarmısın birde yumurtlama döneminde çok sancı yapıyormuş sizde degişik belirtiler oldu mu ? Yumurta takibi yaptıran var mı? Çok sordum biliyorum ama merak ediyorum
Ben göz kararı yaptım tarifi ama ölçüleri şöyleHadi inşallah tutar bebişin güzel haberlerini bekliyorum. Birde kürü nasıl uyguladın yazarmısın lütfen.
Hoşgeldin canım listeye eklendinBenim de 7 ocak bakalım heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?