Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Rahim filmi yaptırmadanmı 3 aşılama yaptırdın canım ya ne kadar yıprandın o sürede kimbilir neden bakmamıslar acaba
Malesef önce aşılama yaptılar evet oldukça yıpratïcı bir durum ama doktorlar oyalıyor bizleri önce para kazanmaya bakıyor hasta umurlarında degil.

bende almanyadan canim bura sartlari cok zor ozellikle dil bilmiyosan bende esimle gidiyom
Sen nerede oturuyorsun canım . Ben öğrenmek için uğraşıyorum eşime bağımlı yaşamak istemiyorum . Aslında almanların oldugu bir sosyal projesi bulsam kayıt olucam ama yok .

Hamile haberini alan arkadaslarim sizi tebrik ederim darisi bize inşaallah bol bol dua edinn ne guzel bi sevinc yaaa allah herkese nasip etsinn

Merhabalar , ben 1 ay önce 5 haftalıkken bir düşük yaptım ve kürtaj dahi olmama gerek kalmadı. Doktor tekrar hamilelik için hiçbişey demedi ve eşimle çok istiyoruz bebeğimiz olmasını ama tekrardan böyle birşey olmasından çok korkuyoruz. Sizce tekrar hamile kalmamın riski olabilir mi?

Hamile arkadaşlar tebrikler şimdiden 2 gebe olmasi çok sevindirdi beni. Hayirlisi ile alin kucaginiza inşllah.darısı bize inşallah.
Belirtileriniz neler kızlar

Şanlıurfadan selamlar bu arada. 25 yas. 2.bebeyi istiyoruz. Belim ağrıyor 2 gündür sizde bel ağrısıvarmi kızlar.

Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Canım gozun aydın saglıkla kucagına al :)

Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Ģözün aydın olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…