- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Çalışmak zor yaa bir an önce anne olup ev hanımı olmayı istiyorumBende çalışıyorum. Bu ay ilk deneme insan her olanı belirti diye yoruyo hadi bakalım iyice sasirmadan gün gelse
Sağol Canım, çok teşekkür ederimAmin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al :)
Malesef önce aşılama yaptılar evet oldukça yıpratïcı bir durum ama doktorlar oyalıyor bizleri önce para kazanmaya bakıyor hasta umurlarında degil.Rahim filmi yaptırmadanmı 3 aşılama yaptırdın canım ya ne kadar yıprandın o sürede kimbilir neden bakmamıslar acaba
Hayır hiç olmadı uğraşıyoruz işteAnlıyorum canım senı hıc gebelık olustumu?
Sen nerede oturuyorsun canım . Ben öğrenmek için uğraşıyorum eşime bağımlı yaşamak istemiyorum . Aslında almanların oldugu bir sosyal projesi bulsam kayıt olucam ama yok .bende almanyadan canim bura sartlari cok zor ozellikle dil bilmiyosan bende esimle gidiyom
Aminnnninşallah cnm emin ol o kadar çok dua ediyorum ki..İnşallah Allahım en kısa zamanda size de bu mutluluğu yaşatsın.
Ben almanya badenwurtemberg mannheim dan ya siSen nerede oturuyorsun canım . Ben öğrenmek için uğraşıyorum eşime bağımlı yaşamak istemiyorum . Aslında almanların oldugu bir sosyal projesi bulsam kayıt olucam ama yok .
Çörek otu kürüne başla hemen . Ben herşeye rağmen bugün akşam başlıyorum ama sadece akşamları yicem .Regl oldum kızlar umutlar bir dahaki aya
Hadi hayırlısı olsun gelsin bebişler26 ocak kolomene basladım bu ay ya bismillah dedim basladım bakalım noluo :)
Ben bu ay denedim bakalım inş ise yarar.sabah ac karna günde 1 kere 1 kaşık yedimÇörek otu kürüne başla hemen . Ben herşeye rağmen bugün akşam başlıyorum ama sadece akşamları yicem .
Canım gozun aydın saglıkla kucagına al :)Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Osnabrück / rheine/ mesum kasabasında oturuyoruzBen almanya badenwurtemberg mannheim dan ya si
Şifa olsun bol bol yumartan olsun canîm güzel haberlerini bekliyoruzBen bu ay denedim bakalım inş ise yarar.sabah ac karna günde 1 kere 1 kaşık yedim
Amın canım ınşAllah. Corekotunu dısınle ıyıce ez. Dırek yutma.Şifa olsun bol bol yumartan olsun canîm güzel haberlerini bekliyoruz
Ģözün aydın olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin .Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Ben dün akşam robotta çektim toz oldu sende öyle yap dişinle ezmek için uğraşma.Amın canım ınşAllah. Corekotunu dısınle ıyıce ez. Dırek yutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?