• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ben türkiyede 25 yıl çalıştım emeklilik yaşımı bekliyorum kısmet olursa 6 yıl sonra emekliyim . Almanyada eşimin kendi işi haftada 3 /4 gün ona yardıma gidiyorum , geri kalan günler evde uğraşırum .

Hamile arkadaşlar saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin. Inşalkah huzurlu bir hamilelik geçiritsiniz .:dua::anneadayı:

Hamile arkadaşlar tebrikler şimdiden 2 gebe olmasi çok sevindirdi beni. Hayirlisi ile alin kucaginiza inşllah.darısı bize inşallah.
Belirtileriniz neler kızlar

Çok teşekkür ederim, darısı başınıza artık. Ben de bu ay çok fazla göğüs Ağrısı ve kasıklarda batma vardı. Yürürken bile batıyordu.

5 gün var canım
İnşallah Bebiş belirtisidir. bende de belimde ağrı oldu.Benim adet belirtilerim bir hafta öncesinden belli olurdu,Çok kasık ve vajinal ağrım olurdu.Ama bu ay sadece bel ve karnımda kesik kesik ağrılar oluştu.Hayra yoralım inşallah bebiş belirtisidir.

Ins
İnşallah Bebiş belirtisidir. bende de belimde ağrı oldu.Benim adet belirtilerim bir hafta öncesinden belli olurdu,Çok kasık ve vajinal ağrım olurdu.Ama bu ay sadece bel ve karnımda kesik kesik ağrılar oluştu.Hayra yoralım inşallah bebiş belirtisidir.
Inşallah öyledir tabi psikolojikte yoruyo insan. Seninde hayırlı olsun allahım sağlıklı gebelik nasip etsin

İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :)):dua::dua::dua::dua:

Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.

Hepinize merhaba

Sizleri ayrıca tebrik ederim kızlar
Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Başından beri takip ediyorum aslında bugün bende yazayım dedim
Biraz pat diye dahil oldum ama kusura bakmayın artık :KK46:

Hepinize merhaba

Sizleri ayrıca tebrik ederim kızlar
Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Başından beri takip ediyorum aslında bugün bende yazayım dedim
Biraz pat diye dahil oldum ama kusura bakmayın artık :KK46:
Estağfirullah cnm hoşgeldin.İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Back