- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hamile arkadaşlar tebrikler şimdiden 2 gebe olmasi çok sevindirdi beni. Hayirlisi ile alin kucaginiza inşllah.darısı bize inşallah.
Belirtileriniz neler kızlar
Çok teşekkür ederim, Amin inşallah..Canım gozun aydın saglıkla kucagına al :)
Amin inşallah, darısı başınızaĢözün aydın olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin .
Çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese versin inşallah..Hamile arkadaşlar saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin. Inşalkah huzurlu bir hamilelik geçiritsiniz .
Günaydın hayırlı sabahlar olsunGünaydın kızlar
Sağol canımGünaydın hayırlı sabahlar olsun
Batın ne zaman cnmGünaydın bel ağrısı var günlerdir ama bilmiyorum adet belirtiside olabilir
5 gün var canımBatın ne zaman cnm
İnşallah Bebiş belirtisidir. bende de belimde ağrı oldu.Benim adet belirtilerim bir hafta öncesinden belli olurdu,Çok kasık ve vajinal ağrım olurdu.Ama bu ay sadece bel ve karnımda kesik kesik ağrılar oluştu.Hayra yoralım inşallah bebiş belirtisidir.5 gün var canım
Inşallah öyledir tabi psikolojikte yoruyo insan. Seninde hayırlı olsun allahım sağlıklı gebelik nasip etsinİnşallah Bebiş belirtisidir. bende de belimde ağrı oldu.Benim adet belirtilerim bir hafta öncesinden belli olurdu,Çok kasık ve vajinal ağrım olurdu.Ama bu ay sadece bel ve karnımda kesik kesik ağrılar oluştu.Hayra yoralım inşallah bebiş belirtisidir.
İnşallah gelmez canim. Kirmiziyi sadece 2. ÇiZgide gorelim bu ayKizlar bugun benim bat gunum . Simdilik gelen giden yok
İyi akşamlar canlar.Batıma 2 gün var daha.Dayanamadım bugün test aldım yaptım silik çizgi oluştu. Sonra hastaneye gittim akşam 5 gibi acilden kan verdim.Beta HCG 63,5 çıktı.Doktor sonuca göre iki haftalık hamillesin dedi net sonucu öğrenmek için 3 gün sonra kadın doğum uzmanından kontrole git tekrar test yaptır ve keseye baksın dedi :))) Çok mutlu oldum dua edin kızlar keseyi görelim :))
Kızlar merhaba.. Benim de bat 31 aralıktı, ama sabrettim erkenden test yapmadım. Az önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Allah izin verirse ikinci bebeğim olacak. Allah isteyen herkese versin.
Estağfirullah cnm hoşgeldin.İyi dileklerin için teşekkür ederim :)Hepinize merhaba
Sizleri ayrıca tebrik ederim kızlar
Sağ salim kucağınıza alın inşallah
Başından beri takip ediyorum aslında bugün bende yazayım dedim
Biraz pat diye dahil oldum ama kusura bakmayın artık
Amiiiiinnn canim insallahİnşallah gelmez canim. Kirmiziyi sadece 2. ÇiZgide gorelim bu ay
Bugün benimde regl günüm henüz bir hareket yok beklemekde zorAmiiiiinnn canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?