Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Bugün aşılamam var lütfen dua edin ben çok ediyorum herkese Tabbim hayırlısını nasip etsin
Mrb benimde yarın aşilamam var ama dün doktor muayene ettiğinde yumurtan çatlamak üzere dedi çatlatma iğnesi verdi dün akşam 22.30 vurdum yarın sabahta aşilamaya gidicem de ben şeyi merak ediyorum ya iğneden önce yumurtam kendisi catladiysa yani çarşamba gününe kadar geç kalmış olmayacakmiyiz çok takiliyo aklıma sizin süreç nasıl ilerledi

Merhaba kızlar
8 ocak da aşılamam oldu 3 gün önce test yaptım evde silik çıktı ama ne kadar doğru bilemedim şu 5 gün içerisinde çok fazla kasık ağrım oldu ayrıca kabızlık da var ve ilişkiden sonra kahverengi lekelenme oldu o an daha olmadı çok umutlanmak istemiyorum acaba psikloljik mi diye düşünüyorum yarın kan testi vericem umarım pozitif çıkar

İnşallah tutmuştur ayni gün aşılamamız olmuş benim idrarda çıktı tekrar yap bence r aynı süreçleri yaşıyoruz benimde 3 gün önce çok silikti dün çok net çift çizgi çıktı

Benimde öyle oldu 8 ocakta kontrole gittiğimde yumurtamın boyutu 19.5 tu çatlamaya başlamış dedi doktor akşam 22.30 iğneni vurul dediler. 10 ocak cumada aşılama yapıldı. Senin kaç tane yumurtan gelişmişti.

Canım benimde bitane yumurtam vardı boyut olarkta kağıtta 21 yaziyo senin sonucun ne oldu test falan yaptın mı bide ilk aşilaman mi

Canım benimde bitane yumurtam vardı boyut olarkta kağıtta 21 yaziyo senin sonucun ne oldu test falan yaptın mı bide ilk aşilaman mi
Evet ilk aşılamam. Aşılamanın 10. Günü test istedi hemşirem dün 20 ocakta verdim hcg:1.51 negatif çıktı. 2 gün sonra tekrar ver dedi. Ben kan tahlilimi başka hastanede vermiştim ordaki doktor çok erken kan vermen için falan dedi en az 15 gün geçmesi gerek ama sen yine kendi doktorunla görüş dedi. Öyle bilmiyorum yani. Seninde ilk aşılama sanırım.

Evet benimde ilk senin iğne yaptiktan sonra kasıklarda falan ağrı veya herhangi bişey oldumu yada aşilamadn sonra ağrı falan

Evet benimde ilk senin iğne yaptiktan sonra kasıklarda falan ağrı veya herhangi bişey oldumu yada aşilamadn sonra ağrı falan
Benim aşılmadan sonra kasık ağrım oldu baya. Göğüslerim çok şişti ve yürürken bile acıyordu. 2-3 gündür kasık ağrım ara ara oluyor, göğüslerim hâlâ şiş hassasiyet biraz daha azaldı. Senin nasıl oldu?
Bide doktorun kaçıncı günde kan tahlili istedi?

Benim daha aşilamam olmadi yarın sabah olacak işte

İnşallah pozitif sonucu alırsın herkes için dua ediyorum

İnşallah tutmuştur ayni gün aşılamamız olmuş benim idrarda çıktı tekrar yap bence r aynı süreçleri yaşıyoruz benimde 3 gün önce çok silikti dün çok net çift çizgi çıktı
Kan testi ne zaman vereceksin? İnşallah tutmuştur senin de burdan hayırlı haberlerini alırız inşallah

Çatlatmadan önce ilişki oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…