- 6 Şubat 2025
- 112
- 41
- 13
- 31
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Dün bı kaç kere yaşadım bugün olmadı birde şey sorabilir miyim benim göğüs ağrısı bı azaliyor bı artiyo hassasiyeti stabil gitmiyor umudum pek yok ama genede kendimi dinleyip duruyorum elimde olmadanEvet benimde var şimdilerde bir o kaldı arada giriyor bende 11. Günümdeyim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aşılama yaparken bile yapıyoruz ama buda olmıycak hissi vardı içimde ama tabiki hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Eminim sende farkındasındır herşeyin vucudunun ama bu süreçde daha çok dikkat ediyoruz herhalde balki diğer zamanlarda da var ama bu kadar umursamadığımız için hissetmiyoruz galiba. Göğsüm hem hassas hem ağrıyor ve damarları da çok belirginleşti benim, eşime gösterdim dedim benmi farklı görüyorum, oda evet normaldede öyle dedi mesela;( gaz ve gaz ağrılarım da oluyor batmada var. Bazen diyorum vücudumu ben mi kodluyorumDün bı kaç kere yaşadım bugün olmadı birde şey sorabilir miyim benim göğüs ağrısı bı azaliyor bı artiyo hassasiyeti stabil gitmiyor umudum pek yok ama genede kendimi dinleyip duruyorum elimde olmadan
Bende aynı o sekildeyim burada yazanlari kendimede varmı diye takip ediyorum sürekliSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende aşılama yaparken bile yapıyoruz ama buda olmıycak hissi vardı içimde ama tabiki hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Eminim sende farkındasındır herşeyin vucudunun ama bu süreçde daha çok dikkat ediyoruz herhalde balki diğer zamanlarda da var ama bu kadar umursamadığımız için hissetmiyoruz galiba. Göğsüm hem hassas hem ağrıyor ve damarları da çok belirginleşti benim, eşime gösterdim dedim benmi farklı görüyorum, oda evet normaldede öyle dedi mesela;( gaz ve gaz ağrılarım da oluyor batmada var. Bazen diyorum vücudumu ben mi kodluyorum
İnşAllah canım bende şu an kasık agrısı var bel ortasında baskı var sanki bırde gögüs uclarım bazen boyle cızlıyorBende aynı o sekildeyim burada yazanlari kendimede varmı diye takip ediyorum sürekliİnşallah + sonuçlar almak nasip olur hemen buraya yazacağım sonucumu alınca sizlerdende güzel haberler almak nasip olsun
13 gün negatifti 16 gün henüz adet olmadım ama ara ara çok sancı giriyor anlıkSonucu ne zaman almıştınız peki
İnşallah yarin güzel haberinizi alırız13 gün negatifti 16 gün henüz adet olmadım ama ara ara çok sancı giriyor anlık
İnşallah çok isterim ama malesef umudum yokİnşallah yarin güzel haberinizi alırız
Dizin belırtılerınız var mı30 ocakta aşılamam oldu bugün 9.gün beklemedeyim
Bu arada senın ılk aşılamamıydı canımSeni o kadar iyi anlıyorum ki bende aşılama yaparken bile yapıyoruz ama buda olmıycak hissi vardı içimde ama tabiki hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Eminim sende farkındasındır herşeyin vucudunun ama bu süreçde daha çok dikkat ediyoruz herhalde balki diğer zamanlarda da var ama bu kadar umursamadığımız için hissetmiyoruz galiba. Göğsüm hem hassas hem ağrıyor ve damarları da çok belirginleşti benim, eşime gösterdim dedim benmi farklı görüyorum, oda evet normaldede öyle dedi mesela;( gaz ve gaz ağrılarım da oluyor batmada var. Bazen diyorum vücudumu ben mi kodluyorum
Benim de bugün 10.günüm 30 Ocakta aşılamam oldu ara ara adet olacakmış gibi bir ağrı giriyor göğüslerim çok hassaslaştı bugün özellikle birazda ağzı kuruluğu olduğunu hissediyorum ve cumartesi günü beyaz yoğun bir akıntım vardı normal mi bilmiyorum cuma günü test vermeyi düşünüyorumDizin belırtılerınız var mı
Benim de bugün 10.günüm 30 Ocakta aşılamam oldu ara ara adet olacakmış gibi bir ağrı giriyor göğüslerim çok hassaslaştı bugün özellikle birazda ağzı kuruluğu olduğunu hissediyorum ve cumartesi günü beyaz yoğun bir akıntım vardı normal mi bilmiyorum cuma günü test vermeyi düşünüyorum
Evde test yapacakmisiniz direk kan mi vereceksiniz günlerimiz aynı ben test alamadım ayaklarım geri geri gidiyor korkuyorum da inşallah güzel haberinizi verirsinizBenim de bugün 10.günüm 30 Ocakta aşılamam oldu ara ara adet olacakmış gibi bir ağrı giriyor göğüslerim çok hassaslaştı bugün özellikle birazda ağzı kuruluğu olduğunu hissediyorum ve cumartesi günü beyaz yoğun bir akıntım vardı normal mi bilmiyorum cuma günü test vermeyi düşünüyorum
Evet bundan önce femara ve çatlatma iğnesi kullandırdı sadece diğer doktorum aşılamaya geçmemiştik herşey iyi gerek yok demiştiBu arada senın ılk aşılamamıydı canım
Progestan kullanıyorsan akıntın o olabilir benimde hergün oluyorBenim de bugün 10.günüm 30 Ocakta aşılamam oldu ara ara adet olacakmış gibi bir ağrı giriyor göğüslerim çok hassaslaştı bugün özellikle birazda ağzı kuruluğu olduğunu hissediyorum ve cumartesi günü beyaz yoğun bir akıntım vardı normal mi bilmiyorum cuma günü test vermeyi düşünüyorum
İnşallah Cuma gününe kadar regli olmazsam eğer o gün yaparım diye düşünüyorum. Sizde herhangi bir belirti var mı ?Evde test yapacakmisiniz direk kan mi vereceksiniz günlerimiz aynı ben test alamadım ayaklarım geri geri gidiyor korkuyorum da inşallah güzel haberinizi verirsiniz
Yok bende progesteron kullanmıyorum yazmadı doktor bana da sperm 1.92 aşılama günüProgestan kullanıyorsan akıntın o olabilir benimde hergün oluyor
Benim ilk zaman adet sancima benzer şikayetlerim oldu sonra göğüs ağrısı var ama bunlar adet onceside yaşadığım şeyler o yüzden pek umutlanamiyorumİnşallah Cuma gününe kadar regli olmazsam eğer o gün yaparım diye düşünüyorum. Sizde herhangi bir belirti var mı ?
Benımde ve femara catlatma ıgnesı aşılama.bu 2.aşılamam benımdeEvet bundan önce femara ve çatlatma iğnesi kullandırdı sadece diğer doktorum aşılamaya geçmemiştik herşey iyi gerek yok demişti
Galıba burda cogunluk cuma gunu test yapacakİnşallah Cuma gününe kadar regli olmazsam eğer o gün yaparım diye düşünüyorum. Sizde herhangi bir belirti var mı ?
İlkinde de ağrılar vs var mıydı?Benımde ve femara catlatma ıgnesı aşılama.bu 2.aşılamam benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?