- 8 Ağustos 2024
- 48
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Belirtim olmadı bence ya ben aylardır belirti arıyordum bu ay hiçbir şey olmadı eşime bile dedim tutmadı diye. Aşılamanın 12. Gündeyim şimdi kan sonuçum çıktı 72 nasılHer hangi belirtin oldu mu acaba birde aşılamanın kaçıncı günündesin
Çıktı 72 doktorum iki gün sonra tekrar kan ver gebelik var dediİnşallah canımkan tahlili çıkınca buraya da yazmayı unutma canım
Çok iyi maşallah diyelimBelirtim olmadı bence ya ben aylardır belirti arıyordum bu ay hiçbir şey olmadı eşime bile dedim tutmadı diye. Aşılamanın 12. Gündeyim şimdi kan sonuçum çıktı 72 nasıl
Sağlıkla artsın inşallah Hayırlı uğurlu olsun canım benimÇıktı 72 doktorum iki gün sonra tekrar kan ver gebelik var dedi
Sağlıkla artsın inşallah Hayırlı uğurlu olsun canım benimdarısı bizlere olur inşallah süreç hakkında biraz bilgi verirmisin kaç yumurtan vardı sadece göğüs ağrısı mı oldu kaç günü değerlendirdiniz vs
Yani bu sefer ailemin yanına geldim kendimi çok dinlemedim evde olsa bence çok belirti dinlerdim ama göğüs ucum sızlıyor resmen hala da sızlıyor. Benim üç yumurtam gelişti 14-17-19 sabah doktora gittim 00.00 çatlatma iğnesi vur dedi sonra 36 sonra aşılama dedi bu süre içinde hiç birlikte olmadık biz aşılama oldu doktor ertesi gün tekrar birliktelik önerdi bizde öyle yaptım sonra özgürce kafamıza göre takıldık bu sürede ben vitamin değerlerime baktırdım aşılama olmadan önce etkili oldu mu bilmiyorum ama b12 D ve demirim çok düşüktü onları normale gelince aşılama yaptımSağlıkla artsın inşallah Hayırlı uğurlu olsun canım benimdarısı bizlere olur inşallah süreç hakkında biraz bilgi verirmisin kaç yumurtan vardı sadece göğüs ağrısı mı oldu kaç günü değerlendirdiniz vs
İnşallah olur aynı zamanlar bizim sen de test yap bence evde gebelik testin varsaÇok iyi maşallah diyelimadet ağrın göğüs hassasiyeti falan oldu mu. Bende sadece adet ağrısı var şu an 12.gündeyim çarşamba kan günüm
Teşekkür ederim canım bilgilendirme içinYani bu sefer ailemin yanına geldim kendimi çok dinlemedim evde olsa bence çok belirti dinlerdim ama göğüs ucum sızlıyor resmen hala da sızlıyor. Benim üç yumurtam gelişti 14-17-19 sabah doktora gittim 00.00 çatlatma iğnesi vur dedi sonra 36 sonra aşılama dedi bu süre içinde hiç birlikte olmadık biz aşılama oldu doktor ertesi gün tekrar birliktelik önerdi bizde öyle yaptım sonra özgürce kafamıza göre takıldık bu sürede ben vitamin değerlerime baktırdım aşılama olmadan önce etkili oldu mu bilmiyorum ama b12 D ve demirim çok düşüktü onları normale gelince aşılama yaptım
Maşallah canım çok güzelYani bu sefer ailemin yanına geldim kendimi çok dinlemedim evde olsa bence çok belirti dinlerdim ama göğüs ucum sızlıyor resmen hala da sızlıyor. Benim üç yumurtam gelişti 14-17-19 sabah doktora gittim 00.00 çatlatma iğnesi vur dedi sonra 36 sonra aşılama dedi bu süre içinde hiç birlikte olmadık biz aşılama oldu doktor ertesi gün tekrar birliktelik önerdi bizde öyle yaptım sonra özgürce kafamıza göre takıldık bu sürede ben vitamin değerlerime baktırdım aşılama olmadan önce etkili oldu mu bilmiyorum ama b12 D ve demirim çok düşüktü onları normale gelince aşılama yaptım
bu arada Canım sormayı unuttum progestron fitili kullandın mı ? DüzenliYani bu sefer ailemin yanına geldim kendimi çok dinlemedim evde olsa bence çok belirti dinlerdim ama göğüs ucum sızlıyor resmen hala da sızlıyor. Benim üç yumurtam gelişti 14-17-19 sabah doktora gittim 00.00 çatlatma iğnesi vur dedi sonra 36 sonra aşılama dedi bu süre içinde hiç birlikte olmadık biz aşılama oldu doktor ertesi gün tekrar birliktelik önerdi bizde öyle yaptım sonra özgürce kafamıza göre takıldık bu sürede ben vitamin değerlerime baktırdım aşılama olmadan önce etkili oldu mu bilmiyorum ama b12 D ve demirim çok düşüktü onları normale gelince aşılama yaptım
Duphaston verdi doktor iki gün önce bitmişti o zaman testimi gördünüz mü bilmiyorum buraya attım çok umut vermedi bana iki gün içmedim bugün doktoruma yazdım tekrar içmeye devam et dediMaşallah canım çok güzel
bu arada Canım sormayı unuttum progestron fitili kullandın mı ? Düzenli
Maşallah canım çok güzel
Sizin kaç yumurtanız oluştuMaşallah canım çok güzel
İki yumurta dedi ml ni söylemedi bakalım hayırlısı Olsun inşallahSizin kaç yumurtanız oluştu
Kııızzz hamilesin tebrik ederimKızlar iki gün önce test atmıştım buraya daha 4 gün vardı bugün yine yaptım ve böyle çıktı hata yoktur demi 1.5 yıldır hiç bu kadar kötü görmemiştim
Erken istemiş testi. En az 14 gün geçmesi bekleniyor. Çatlatma iğnesini hangi gün oldunuzMerhaba kızlar. İlk defa aşılama oldum. 10 ocakta. 10 gün sonra test vermemi istediler. Bu gün test verdim (20 Ocak) beta hcg:1.51 çıktı. Genelde 15-16 gün sonra test verilmesi gerektiği yazıyor. Benden 10 gün sonrası için istediler. Çok erken olduğu için mi negatif sonuç?
Her hangi bi kanamam yok şimdilik. Aşılama olduğumdan beri kasık ağrısı, göğüslerim çok şiş ve acıyor. Bu gün daha yoğun bi kasık ağrım var.
Ayyy 12.günde bu kadar cıkar mıymışşş beta. Ben de versem miBelirtim olmadı bence ya ben aylardır belirti arıyordum bu ay hiçbir şey olmadı eşime bile dedim tutmadı diye. Aşılamanın 12. Gündeyim şimdi kan sonuçum çıktı 72 nasıl
8 Ocakta 22.30 da oldum. Çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum.Erken istemiş testi. En az 14 gün geçmesi bekleniyor. Çatlatma iğnesini hangi gün oldunuz
E sadece iğnenin etkisinin geçmesi için 14 gün beklemeyi öneriyorlar. Siz 2-3 gün sonra testi tekrarlayın bence8 Ocakta 22.30 da oldum. Çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum.
Çok teşekkür ederim inşallah herkes çift çizgileri görürKııızzz hamilesin tebrik ederim
Gönlüne göre olsunİki yumurta dedi ml ni söylemedi bakalım hayırlısı Olsun inşallahbekliyoruz bizde böyle
Fazla mı sizce ben de az mı acaba dedim herkes test yapsın istiyorum hep beraber mutlu olalımAyyy 12.günde bu kadar cıkar mıymışşş beta. Ben de versem miyok yok vermicem beklemeliyim biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?