- 26 Aralık 2023
- 37
- 5
- 6
- 24
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Çatlatma iğnesinin etkisi gecmişse olabilir canım inşallah yükselirSelamlar. Adetime bir hafta var. Bugün aşılamanın 10. Günü. Erken idrar gebelik testinde silik çıktı. Beta hcg 2,57 çıktı.
Adetime kadar sizce artar mı beta hcg
Valla o konuda bı bilgim yok canım inşallah hamilesindrÇatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sonra geçiyor. Dua enin inşallah hamimeyimdir
Evet öyle ama benim gittiğim özel. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasınHayır benimde eşiminde değerleri gayet olması gerektiği gibi aslında ama olmadı gittiğim doktorda aşılama önerdi bende devlette böyle bı imkan varken değerlendirmek istedim özeller çok pahalı
Evet cunku 10güne kadar en az iğnelerinde etkisi oluyor 12. Yada 14. Gün kandan bakılması sağlıklı olan, umarım sonuç güzel olurÇatlatma iğnesinin 5. Aşılamanın 2. Günündeyim ovulasyon testi yaptım böyle çıkması normal mi iğneden dolayı mı acaba
İnşallah canım benim ara ara sol kasığımda ağrı oluyo ama dünkü gibi şiddetli değil bide fitil kullanıyorum ama ilaç geri akiyo benden normal mi acaba bu lavaboya gidince fark ediyorum sende var mı öyle bişeyEvet öyle ama benim gittiğim özel. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasınburaya gebelik haberini vermeye de gelelim
2 gün sonra regl olmazsanz bidaha kan verin bence yükselebilir net sonuç 14 gün sonra belli olur diyorlar siz 11ci günde vermizsinizMerhaba güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. benim reglim 2 gün gecikti. Ovitrelle 8 Ocak aşılama 10 ocaktı 21 ocakta betam 2.41 çıktı net negatif galiba değil mi. Her zaman 1.20 çıkardı
Rica ederim canım inşallah pozitif sonucu alırsınÇok fazla test verdim en iyisi beklemek teşekkür ederim
Geç olmaz heralde ben 3. Gün başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5. Gün basyalanlarida okumuştum bu sitedemerhaba aşılama oncesi yumurtalar icin verecekleri ilacı adetin 5. günü baslarsam geç mi olur bu ay. adetin 5. günü gidebilcem doktora
Peki sadece ilaç ile tedavi oluyorum, yani catlatma iğnesi yada asilama olacağı tarihlerde sehir disinda olcaz bu ay, sureci hiç bilmiyoru :/ aşılama ne demek ilaç ne falanGeç olmaz heralde ben 3. Gün başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5. Gün basyalanlarida okumuştum bu sitede
Yumurtaların 18 19 20 21 mm civarlarına ulaştığı zaman çatlatma iğnesi uygulanıyor 2 gün sonra da aşılama oluyor aşılama eşinden alınan spermlerden sağlıklı olanların sana enjekte edilmesi demekPeki sadece ilaç ile tedavi oluyorum, yani catlatma iğnesi yada asilama olacağı tarihlerde sehir disinda olcaz bu ay, sureci hiç bilmiyoru :/ aşılama ne demek ilaç ne falan
Süreci doktorunuzla ayarlasanız daha iyi olurPeki sadece ilaç ile tedavi oluyorum, yani catlatma iğnesi yada asilama olacağı tarihlerde sehir disinda olcaz bu ay, sureci hiç bilmiyoru :/ aşılama ne demek ilaç ne falan
Tedavi 1 ay falan sürüyor ve sürekli kontrole gitmeniz gerekiyor yumurta gelişiminin takibi içinPeki sadece ilaç ile tedavi oluyorum, yani catlatma iğnesi yada asilama olacağı tarihlerde sehir disinda olcaz bu ay, sureci hiç bilmiyoru :/ aşılama ne demek ilaç ne falan
Yaaaa çok sevindim evet canım bana da 1 tane olsun bizim olsun dedi. Benim rahim durumundan dolayı fazla yumurta gelişirse iptal edecek. Bakalım bende yarın gideceğim kontrole bugün 4. İğneyi vurdum çoğunun döngünü 14.15. Gününde aşılama yı yapmış senin kaçıncı gündü?Pazartesi aşılamaya karar verdi doktorum. Sol tarafta 14 mm yumurta mevcutmuş. Bir tane varmış. Bir tane olmasının istenen bi durum olduğunu söyledi kendisi. Rahim duvarı kalınlığı güzelmiş. Bakalım hayırlısı her ikimiz için de. ^^
Canım ona doktorun karar verir beni 3. Günü muayene etti yumurtam 6.5 mm di 10 olsa başlayamayacaktım dedi. Muhtemelen seni de muayene eder bakar uygun boyuttaysa başlar sanırımmerhaba aşılama oncesi yumurtalar icin verecekleri ilacı adetin 5. günü baslarsam geç mi olur bu ay. adetin 5. günü gidebilcem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?