Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Kızlar iki gün önce test atmıştım buraya daha 4 gün vardı bugün yine yaptım ve böyle çıktı hata yoktur demi 1.5 yıldır hiç bu kadar kötü görmemiştim
Çooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.

Çooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diye

Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diye
Amin inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…