- 26 Nisan 2024
- 959
- 777
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Normal bat ın ayın kaçıydı peki canımmFazla mı sizce ben de az mı acaba dedim herkes test yapsın istiyorum hep beraber mutlu olalım
Yok fazlasını azını bilmem 10-15 çıkmamış ya ondan dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal bat ın ayın kaçıydı peki canımmFazla mı sizce ben de az mı acaba dedim herkes test yapsın istiyorum hep beraber mutlu olalım
Anladım teşekkür ederim .E sadece iğnenin etkisinin geçmesi için 14 gün beklemeyi öneriyorlar. Siz 2-3 gün sonra testi tekrarlayın bence
Bat 22 iki gün var dahaNormal bat ın ayın kaçıydı peki canımm
Yok fazlasını azını bilmem 10-15 çıkmamış ya ondan dedim
Çooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.Kızlar iki gün önce test atmıştım buraya daha 4 gün vardı bugün yine yaptım ve böyle çıktı hata yoktur demi 1.5 yıldır hiç bu kadar kötü görmemiştim
Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diyeÇooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diye
Amin inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırızÇooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah.
Bende 17. Sinde oldum yakınmış aşılama tarihlerimiz progestron kasık ağrısı yapıyor maalesef ya bendede göğüs bel ve kasık ağrısı var ilaca bağlıyorum ama bakalım herşeyin hayırlısı, sizede doktorunuz kaç gün ilişki önerdi canım bu arada.aşılama yapıldığı günün akşamı bile önermişti hatta ilk 3 günü arka arkaya olsun dedi sonrasında 1 dolu 1 boş önerdi. bencede ilacın etkileri diye düşünüyorum, benim ilk gün değil, sonraki 2 gün ve sonra gün aşırı olsun dedi her gün avakado yemem söylendi 30unda da tahlil yaptıralım dedi
İnsan çokta umutlanmak istemiyor, daha fazla üzülmemek için:/Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım rabbim gönlümüze göre versin
Herşeyin hayırlısı işte rabbim ol değince oluveriyor nasipİnsan çokta umutlanmak istemiyor, daha fazla üzülmemek için:/
İnşallah gönlümüze göre olur, kolaylıkla nasip olur inşallahHerşeyin hayırlısı işte rabbim ol değince oluveriyor nasip
İnşallahİnşallah gönlümüze göre olur, kolaylıkla nasip olur inşallah