• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Kızlar iki gün önce test atmıştım buraya daha 4 gün vardı bugün yine yaptım ve böyle çıktı hata yoktur demi 1.5 yıldır hiç bu kadar kötü görmemiştim
Çooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah. 🤍🍀

Çooook sevindim sizin adınıza. ^^ Siz erkenden kan vermiştiniz diye hatırlıyorum. Zamanla artacakmış demek ki HCG. Maşallah diyelim. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah. 🤍🍀
Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diye 😬

Evet geçen hafta çarşamba dahiliye doktorum vitaminlerimi değiştirmek istedi beta istedi 1.7 çıktı o zaman emin olamayıp aynen devam edelim demişti hatta ben israr ettim yok işte değiştirelim diye 😬
Amin inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız 🦋🦋

Bende 17. Sinde oldum yakınmış aşılama tarihlerimiz 🌸 progestron kasık ağrısı yapıyor maalesef ya bendede göğüs bel ve kasık ağrısı var ilaca bağlıyorum ama bakalım herşeyin hayırlısı,🌸🍀 sizede doktorunuz kaç gün ilişki önerdi canım bu arada.aşılama yapıldığı günün akşamı bile önermişti hatta ilk 3 günü arka arkaya olsun dedi sonrasında 1 dolu 1 boş önerdi. bencede ilacın etkileri diye düşünüyorum, benim ilk gün değil, sonraki 2 gün ve sonra gün aşırı olsun dedi her gün avakado yemem söylendi 30unda da tahlil yaptıralım dedi

Back