Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Çatlatmadan önce ilişki oldu mu
Ben cuma kontrole gitmiştim 18 mm yumurtam pazar iğne yaptım iğneden önce ilişki önerdi pazar günü 21.00 ilişki oldu 02.00 daçatlatma iğnesini yaptım Salı günü de 13.00 da aşılamam oldu.

Kızlar fazla yumurtam olduğu için gonalfle aşılamam iptal edildi ama çatlatma iğnesi yapildi iğneden sonraki 4 ncu günde regl ağrıları gibi kısa kısa sancı yaşadım çok şaşırmıştım çünkü adetime nerdeyse 13-14 gün vardı şimdi bir hafta kaldı göğüslerim inanılmaz sis ve ağrıyor progesteron da kullaniyorum ondan mı bilmiyorum iğne etksii 6 ncı günde yok oldu testlerim negatif sizce şansım var mı pozitife döner mi

Kızlar selam 20 Ocak pazartesi reglin 3. Günü Gonalf f 75 doz olarak başladım hoca 24 Ocak Cuma günü gel yumurtaları kontrol edelim dedi de bu iğne tahmini kaç gün kullanılıyor yani aşağı yukarı ne zaman aşılamayı yapar sizce?

Ben 9 gün kullandım(bu süre zarfında yumurta gelişimi için kontrollere gittim). 10. Gün kontrolüm vardı yumurtam gelişmiş gece 22.30 da ovitrelle çatlatma iğnesini vuruldum. 12. Gün aşılamam oldu.
Aslında tamamen senin yumurta gelişimine bağlı bi süreç.

Ben 10 gün kullandım. Yumurtalarınız nasıl ne zaman büyürse ona göre ilerlicek süreciniz. O yüzden 2-3 güne bir takip önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…