- 26 Nisan 2024
- 719
- 581
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Ben glikofen kullanıyorum canm benzer haplar. Pcos var dirençli yumurtamBi deee glifor kullanan oldu mu bu sürede
Sen de mi aşılama olacaksın canımBen glikofen kullanıyorum canm benzer haplar. Pcos var dirençli yumurtam
Aslında ben 2020 de aşılama oldum ikinci asilamam ile gebe kaldım. Şimdi ikinci çocuk icin tedavi surecine girdim. Ocakta inşallah başlıyorum aşılama sürecineSen de mi aşılama olacaksın canım
Aa anladım güzel haberler verirsin inş.Aslında ben 2020 de aşılama oldum ikinci asilamam ile gebe kaldım. Şimdi ikinci çocuk icin tedavi surecine girdim. Ocakta inşallah başlıyorum aşılama sürecine
Hastaneye gidip gelirken bir sürü insanla tanisiyorsun ilkinde tutanda var 7. Aşılaması da tutanida duydum. Çok sabır ve emek istiyor. Çok zor bir süreçAa anladım güzel haberler verirsin inş.
İlkinde tutma oranı galiba çok düşük ya.. doğru düzgün duymadım ilkinde olumlu olan nerdeyse aşılamada
Evet öyle gerçekten, bi umut kırıntısı ile şimdiden olumlu düşünmek istiyorum. Bakalım..kısmetHastaneye gidip gelirken bir sürü insanla tanisiyorsun ilkinde tutanda var 7. Aşılaması da tutanida duydum. Çok sabır ve emek istiyor. Çok zor bir süreç
Aynn öyle . Burada gebe kalanları duydukça o kadr mutlu oluyorum ki. 2020 de inofolic combi, elenatal1, glikofen ve klomen kullanıyordum 4 ay düzenli kullandım.Evet öyle gerçekten, bi umut kırıntısı ile şimdiden olumlu düşünmek istiyorum. Bakalım..kısmet
Yine başladım. Bu ilaçlara sağlıklı yumurta elde etmek en önemlisi.Evet öyle gerçekten, bi umut kırıntısı ile şimdiden olumlu düşünmek istiyorum. Bakalım..kısmet
Elenetal ve glikofen bilmiyorum.Aynn öyle . Burada gebe kalanları duydukça o kadr mutlu oluyorum ki. 2020 de inofolic combi, elenatal1, glikofen ve klomen kullanıyordum 4 ay düzenli kullandım.
Bnde hiç denemedim canım iğneli aşılamayı inşallah faydalı olur senin güzel haberlerini alırız qElenetal ve glikofen bilmiyorum.
Ben de 2 kez femara ile denedim ama olmadı. Birinde estrofem de verdi rahim kalınlasması için.
Şimdi de bakalım ilk deneme işte iğneli aşılama ile
Amiiin. Senin klomenle mi olumlu olmuştu peki?Bnde hiç denemedim canım iğneli aşılamayı inşallah faydalı olur senin güzel haberlerini alırız q
Evet canım.klomen kullanmıştım.Amiiin. Senin klomenle mi olumlu olmuştu peki?
Yok canım normal yaşama devam . aşılama yapmismiydin daha önceaşılama öncesi yumurta büyütme ilaçları kullanırken ilişki yasağı var mı? Doktor bi şey demedi şimdi aklıma geldi
Yok ilk olacak canımYok canım normal yaşama devam . aşılama yapmismiydin daha önce
Aşılama öyle ağrılı bişi değil . Aşılama günü eşinle birlikte hastaneye gidiyorsun. O sperm veriyor sende kan veriyorsun ultrason la bakiyor doktor. Sperm yıkanıyor kaliteli olanlar tüpe boşaltılıyor. Sizde o sırada bol su iciyorsunuz çok sıkışık olmanız lazim. Rahminizi çok az açıp o spermleri aktariyorlar rahminizi 15 dk felan orda bekletiyorlar sizi eve gönderiyorlar. Inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canımYok ilk olacak canım
Aminn teşekkür ederim. Peki o zaman aşılama öncesi sperm için cinsel perhiz isteniyo mu? Ona dikkat etmek lazım sankiAşılama öyle ağrılı bişi değil . Aşılama günü eşinle birlikte hastaneye gidiyorsun. O sperm veriyor sende kan veriyorsun ultrason la bakiyor doktor. Sperm yıkanıyor kaliteli olanlar tüpe boşaltılıyor. Sizde o sırada bol su iciyorsunuz çok sıkışık olmanız lazim. Rahminizi çok az açıp o spermleri aktariyorlar rahminizi 15 dk felan orda bekletiyorlar sizi eve gönderiyorlar. Inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?