- 24 Aralık 2024
- 55
- 19
- 3
- 24
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Doktorum adetin gecikirse gel dedi. 14 yada 15.gün kan verebilirsin demedi. Bende iyice emin olmak için erteliyorum sürekliNormal de en gec aşılamanın 15.gunu kan testı verılıyor zaten canım sen neden vermedınkı
İlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydıNormal de en gec aşılamanın 15.gunu kan testı verılıyor zaten canım sen neden vermedınkı
Çok silik ikinci bi çizgi gördüm ben de.Bugün tekrarladım çok silik bir çizgi var ama emin olamadım mimea erken gebelik testi
Benim de ikinci aşılamam ilkine göre daha zorlu ve ağrılı geçti. Bunun sebebi doktorumun işlem günü değişmesi de olabilir. O karakter takılırken de çıkarılırken de çok canım yandı.İlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydı
Ikısıde normaldı ya.sızde aşılamanın ılk haftası adet sancısı kasık agrısı oldu mu acaba ben su an oyleyım deİlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydı
Evet bende olmuştuIkısıde normaldı ya.sızde aşılamanın ılk haftası adet sancısı kasık agrısı oldu mu acaba ben su an oyleyım de
Bende gördüm ama emin olamıyorum ve durdukça sanki daha da koyulaşıyor. Sabah tekrarlarım artıkÇok silik ikinci bi çizgi gördüm ben de.
Ben testinizin markasını hiç duymamıştım. Güvenirliği yüksek bi marka varsa elinizde onu deneyin isterseniz.Bende gördüm ama emin olamıyorum ve durdukça sanki daha da koyulaşıyor. Sabah tekrarlarım artık
Evet bende aynı acıyı yaşadımBenim de ikinci aşılamam ilkine göre daha zorlu ve ağrılı geçti. Bunun sebebi doktorumun işlem günü değişmesi de olabilir. O karakter takılırken de çıkarılırken de çok canım yandı.
İlk aşılamadan sonra olmuştu kaşık ağrısı bunda hiç olmadıIkısıde normaldı ya.sızde aşılamanın ılk haftası adet sancısı kasık agrısı oldu mu acaba ben su an oyleyım de
Onu bende dedim ama umarım aksi olur, her ay negatiflikten bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum şuan kasık gaz göğüs ağrım var dua ediyorum inşallah yerleşme tutunma birşey içindir. Umarım bu kadar uğraşlarımıza hayırlı sağlıklı güzel evlatlarımız olurTüh ya üzülmeyin. Bende geçen ay isyan ettim resmen. Ama içimden bir ses aşılama yaparken boşuna yaptırıyorsun negatif olacak dedi
Benim olalı 8. Günüm 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyorIkısıde normaldı ya.sızde aşılamanın ılk haftası adet sancısı kasık agrısı oldu mu acaba ben su an oyleyım de
Hamilemisiniz pekiEvet bende olmuştu
Benımde 7.gunüm dun adet sancısı gıbı vardı bugunde kasıklarım agrıyo ıgne batıyor sankiBenim olalı 8. Günüm 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor
Benimde ağrılıydı dar girişi başka iğne ile yaptılar çok acıdı yani ama anlıktıİlk aşılamaya göre aşırı canım yandı 2.aşılamada bu kadar acıtan bir işlemden de bebek oluşabileceğini de düşünmedim sizde öyle bir durum yaşadınız mı ağrılı mıydı
Yok maalesef tutmadıHamilemisiniz peki
Bende de aynı, gaz da onu yapabilir diye düşünüyorum çünkü gaz çıkınca biraz rahatlıyorumBenımde 7.gunüm dun adet sancısı gıbı vardı bugunde kasıklarım agrıyo ıgne batıyor sanki
Benımde 7.gunüm dun adet sancısı gıbı vardı bugunde kasıklarım agrıyo ıgne batıyor sankıBenim olalı 8. Günüm 3 gündür sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor
insAllah canım ya ne zaman test verceksınBende de aynı, gaz da onu yapabilir diye düşünüyorum çünkü gaz çıkınca biraz rahatlıyorumayakda durmam bile ağrı yapıyo sanki. Göğüslerimde de var. Umarım tutunuyordur onun içindir
Bakalım yarın öbür gün bende sökülürüm heraldeYok o geciktirmez bende kullandım ve 13 gün adet oldum hemen
İnşallah güzel haberler alırsınızBende kullanıyorum 14 gün kullan 14 gün sonra teste gel demişlerdi ama pzt giderim adet zamanıma denk gelsin ikinci aşılama için git gel yorucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?