Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Hayırlısı gönlünüze göre olsun tabi ama ben isterim ikiz bir kerede iki çocuk ve bu defteei kapatırız diye düşünüyorum:)
Gönlünüzce olsun sizin de, yani annem ne güzel olur diyor gülerek. Ben de hunileri takarım heralde diyorum ama bir yandan da hele bi de bi erkek bi kız olsa fena olmaz düşüncesi bende de yok değil ama çok da hayal kurmayayım şimdi önce bir 1.yi bulayım da

Arkadaşlar merhaba mesajlarınız okudum inşallah rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun bende 2.5 senelik evliyim çocuk olmadı 2 yıl boyunca doktorlar sorun yok dedi şehir şehir gezdim hep en son ünv hastanesinde bir doktora gittim sağda pcos olduğunu söyledi bide senede 2/3 kere yumurtlama oluyormuş geçen ay letu kullandım 6 adet yumurtam oluşmuştu o ay işlem yapmadık ilişki bile yasaktı bu ay ilacı 1 e düşürdük 3 yumurtam oluştu ama 1 i gelişti bu cuma gitti 18 mm olmuştu pazar iğne olucam Salı da aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…